lex 發表於 12-12-2010 17:03:50

[資深RS玩家入] 我決定要走了

我入左黎呢到都幾年 images/smilies/default/hug.gif
一直都無咩係RS同呢到識朋友 可能無咩人識我
不過唔緊耍 我要離開RS 同電腦
同時 曾經無數次講過會唔再玩RS 唔再打機 但無耐又玩番
我上年會考死左 已家有機會重讀334 我真係好開心自己仲有機會

今日係youtube 無意中見到...
其實我自上年會考後已經知道打機對我既影響...
今年我打少左 但都係有打 真係好憎自己 images/smilies/default/dizzy.gif
最後送大家呢番既說話
Whatever you choose,remember in this game you only get one life....
希望我真係最後一次走 唔會再番黎
仲有請求你地一定要睇下面既viedo
yGAi-Uxf3gg&feature=topvideos

我會送出所有AC 仲有搞個 PARTY 希望大家可以黎
Time:今晚既9點
WorlD:102 falador party room

HKDES->入U有望
BACK TO LIFe

tommymwt 發表於 12-12-2010 17:52:10

祝你happy in real life 啦
一路順風

lex 發表於 12-12-2010 17:57:42

個PARTY轉左做9:00PM

Ranqe_K_I_Ds 發表於 12-12-2010 18:37:21

再見喇,朋友.

((火人鬼BB)) 發表於 12-12-2010 19:24:45

9點咩world?

((火人鬼BB)) 發表於 12-12-2010 19:26:41

我想問咩叫party room?@@''

h0h0 發表於 12-12-2010 19:34:33

support!

lex 發表於 12-12-2010 19:35:14

呢到

某利 發表於 12-12-2010 20:57:30

10M...好可惜太多人..lag到一個波都冇得玩

lex 發表於 12-12-2010 22:03:46

50m 放哂
圖在 唔好話我宣傳forum
http://forum.runehk.com/thread-322-1-1.html
頁: [1] 2
查看完整版本: [資深RS玩家入] 我決定要走了