樂古Nakuz

標題: 復活節比賽紀錄檔專區 - 最後更新完成 [打印本頁]

作者: 陽光Hi-C    時間: 3-4-2007 23:30
標題: 復活節比賽紀錄檔專區 - 最後更新完成
賽程表 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2868003
分組名單 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2864456

本人誠邀各位發表 紀錄檔的介紹文章

被挑選的 紀錄檔介紹文章 的作者將獲加二十分 , 請大家踴躍參與。

綠亞比賽第一輪:
 GA 2 [attach]72430[/attach]
 GA 4 [attach]70568[/attach]
 GA 6 [attach]71609[/attach]
 GA 8 [attach]70569[/attach]

綠亞比賽第二輪:
   GA 5-2 vs 6-1 [attach]72924[/attach]
   GA 7-2 vs 8-2 [attach]73152[/attach]

綠亞比賽第三輪:
GA 1-1 vs 4-1 [attach]75112[/attach]
GA 6-1 vs 8-2 [attach]73584[/attach] [推介]

綠亞比賽第四輪 :
冠軍戰
GA 4-1 vs 6-1 (1) [attach]79362[/attach]
GA 4-1 vs 6-1 (2) [attach]79363[/attach]
GA 4-1 vs 6-1 (3) [attach]79364[/attach]
季軍戰
GA 1-1 vs 8-2 (1)[attach]79296[/attach]
GA 1-1 vs 8-2 (2)[attach]79297[/attach]

城堡兵比賽第一輪:
 CB 1 (1) [attach]71287[/attach]
 CB 1 (2) [attach]71288[/attach]
 CB 2 (1) [attach]73599[/attach]
   CB 1 vs 2-1 (1)
   CB 1 vs 2-1 (2)
   CB 1 vs 2-2 (1)
   CB 1 vs 2-2 (2)
   CB 3 (1) [attach]73597[/attach]
   CB 4 (1) [attach]73598[/attach]

城堡兵比賽第二輪:
   CB 1 vs 2 (1) [attach]73898[/attach]
   CB 1 vs 2 (2) [attach]73899[/attach][推介]
   CB 1 vs 2 (3) [attach]73900[/attach]
   CB 3 vs 4 (1) [attach]73592[/attach]
   CB 3 vs 4 (2) [attach]73593[/attach]
   CB 3 vs 4 (3) [attach]73594[/attach]

進化論比賽第一輪:
   Evo 1 下載
   Evo 2 [attach]71295[/attach]
 Evo 3 [attach]72663[/attach]
 Evo 4 [attach]71300[/attach]
 Evo 5 [attach]71768[/attach]
 Evo 6 [attach]71608[/attach]
   Evo 7 [attach]72647[/attach]

進化論比賽第二輪:
   Evo 1 vs 2 [attach]73062[/attach]
   Evo 3 vs 4 [attach]73056[/attach]
   Evo 5 vs 6 [attach]73057[/attach]
   Evo 5 vs 7 [attach]73876[/attach]

進化論比賽第三輪:
   Evo 1&2 vs 3&4 [attach]74421[/attach][推介]
   Evo 3&4 vs 7     [attach]74422[/attach]

進化論比賽第四輪:
Evo 總決賽 [attach]75111[/attach]

作者: 『玩』”    時間: 4-4-2007 11:29
原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-3 23:30 發表
本人誠邀各位發表講波文章(小弟無打開綠亞 , 唔知叫乜好)

被挑選的文章作者將獲加二十分 , 請大家踴躍參與。

1. GA 4

2. GA 8

頭2場我既- -v
1. GA 4
匈奴果度一開bad start,搵唔到4羊,所以29+2 17分45先上到城,雙方到城後,只是輕微亂下對方,而在28分鐘,馬ar成功推堡啦,匈奴的車車撞極都唔爆,再加上馬ar一隊的擾亂,經濟冇晒,只可gg

2. GA 8
馬ar對馬ar,1p一開始俾人推堡的,好彩守得住,而雙方的econ好差,好彩之後1p爆econ算快,在對手家中推堡後,再帝埋對手棄了

想問問這些比賽可偷野的嗎?
作者: 陽光Hi-C    時間: 4-4-2007 12:36
原帖由 『玩』” 於 2007-4-4 11:29 發表

頭2場我既- -v
1. GA 4
匈奴果度一開bad start,搵唔到4羊,所以29+2 17分45先上到城,雙方到城後,只是輕微亂下對方,而在28分鐘,馬ar成功推堡啦,匈奴的車車撞極都唔爆,再加上馬ar一隊的擾亂,經濟冇晒,只可gg
...

是不允許的 , 但若果被偷者不上訴的話 , 便不會作出懲罰處理。
作者: 早晨午安    時間: 4-4-2007 14:48
不是只不能偷羊咩???豬都唔可以?
作者: ′||..YinG×°    時間: 4-4-2007 15:28
搵唔到羊唔=俾人偷羊
    自己既羊俾人偷先叫偷=]
作者: 陽光Hi-C    時間: 4-4-2007 16:04
原帖由 早晨午安 於 2007-4-4 14:48 發表
不是只不能偷羊咩???豬都唔可以?

偷豬可以
作者: Nice    時間: 4-4-2007 17:43
邊個打邊個
有無人知
作者: -JoJo-    時間: 4-4-2007 19:39
GA8 的賽事超精彩
作者: 手下的上司    時間: 4-4-2007 21:04
ga4 3p(匈奴)L vs 5p(馬ar)w

3p上城前d經混亂了 上城差不多18先到  但他是先攻 馬去到人家 沒地方下手 自己家d經又沒爆
後來馬ar後攻 佢之後冇再打人 屋企用馬守人5pD弓 結果守不住了  軍同經都衰 再來馬ar起佢堡
之後一敗塗地 石又探不了 一直都係得3tc 接著強行死兵都對不下堡

結局_比人屠村g

ga8 1p(W) vs 2p(L) 都是馬ar

2個都好快上城 2p 15:54上城去佢家落堡 1p也起堡 2p快起一D 殺了4個村 而且封到佢木同金  但是佢竟然不出
弓搞 係度生炸藥想爆破1p座堡 超傷經 1p無比人殺過村 有石起多座堡 30min 2p仲係冇咩弓兵而且堡比1p的bk撞下了
之後比1p出弓了D村民 sm下去到佢上帝 2p就gg了 1p看來29 game over都係得3個tc
作者: 薯條    時間: 4-4-2007 22:20
原帖由 手下的上司 於 2007-4-4 21:04 發表
ga4 3p(匈奴)L vs 5p(馬ar)w

3p上城前d經混亂了 上城差不多18先到  但他是先攻 馬去到人家 沒地方下手 自己家d經又沒爆
後來馬ar後攻 佢之後冇再打人 屋企用馬守人5pD弓 結果守不住了  軍同經都衰 再來馬 ...

樂古d比賽你想有幾神 11~
同埋GA8-1 是神人來的 ...因為... 11

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 22:23 編輯 ]
作者: -JoJo-    時間: 4-4-2007 23:34
原帖由 薯條 於 2007-4-4 14:20 發表

他們雙方都不是神人來的嗎a_a?
作者: 陽光Hi-C    時間: 5-4-2007 01:55
原帖由 薯條 於 2007-4-4 22:20 發表

請勿公開他人資料。
(食蕉字)
作者: ′||..YinG×°    時間: 5-4-2007 08:33
GA8.1 d反推堡神技果然出神入化
作者: jaxis    時間: 5-4-2007 11:19
ga 8雙 方都係神人@.@ 但有人話佢29 ~ 我快招架不住了 :lol :lol
作者: 可愛小貓    時間: 5-4-2007 19:06
EVO 第6組的23隊win-3-

作者: xx876502    時間: 5-4-2007 19:12
標題: EVO 2
EVO 2
我係3p
8p  4x 分書左 , 殺 1p ,殺 2p ,然後6p彈左 ,再之後唔知做乜3p5p7p一次過彈sa.........4p8p知道己可出線,便無聊玩送分.

作者: fkpsa1723    時間: 5-4-2007 19:29
cb1~1組好屈機
波,匈,拜,殺
作者: 望塵    時間: 5-4-2007 20:03
睇完兩場兵堡之後覺得...
好似係文明玩哂咁...之後就睇下邊個封門快d啦...
兩場都好似一面倒咁
緊係有個感覺...當大家控兵技術差唔多...果陣...
真係睇文明only..依個都係我唔鐘意玩兵堡既原因
不喜切插...
作者: 食蕉連皮    時間: 5-4-2007 20:30
evo 6.mgx ?
點解係你到既@_@
你有份?
作者: yin321    時間: 5-4-2007 21:40
原帖由 xx876502 於 2007-4-5 11:12 發表
EVO 2
我係3p
8p  4x 分書左 , 殺 1p ,殺 2p ,然後6p彈左 ,再之後唔知做乜3p5p7p一次過彈sa.........4p8p知道己可出線,便無聊玩送分.

咁多人無lala cut line ge....係唔係有人玩野ar...(個人意見)
作者: xx876502    時間: 5-4-2007 21:47
原帖由 yin321 於 2007-4-5 13:40 發表

咁多人無lala cut line ge....係唔係有人玩野ar...(個人意見)

後尾我3p5p7p一齊斷係有D 問題......有D野彈出黎,話咩記錄D唔知乜,之後就

AOC發生問題, 必需關閉
                           回報       不回報

好彩4p無斷:lol
作者: xx876502    時間: 5-4-2007 21:48
不過就算玩下去結果都一樣
作者: ViN    時間: 5-4-2007 22:17
標題: Evo5比賽記錄檔
最終勝利隊伍:Evo5-7 , Evo5-8

其次勝利隊伍:Evo5 , Evo-6

講起上來e場唔好發揮到實力lol

開波個陣玩混戰 6條友 我同8p食唔到 =.=

我比5 6p 2打1 8p比1 2p 2打1

打到想死

好在7p上到神弓之後慢慢使用戰術 ^^

講起上來5p都有d膠 如果佢唔上隻殺拉 6p一早羅得 ^^

不過可能快死 因為頂唔到8p
再加上7 8p文明唔多好,比1p 5p 屈機
1pd不列有2p保護 勁快2萬分 =.=
最後7p同8p都可以雙合 ko5p出生10秒的羅仔同6p的哥人

^^

希望有分加啦

作者: 陽光Hi-C    時間: 5-4-2007 22:21
[quote]原帖由 ViN
作者: 食蕉連皮    時間: 5-4-2007 22:45
原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-5 22:21 發表

請加上紀錄檔。
請勿使用"我地" , "佢" , 此等詞語。

直接D講就係用書面語吧=.=
作者: ViN    時間: 5-4-2007 23:22
原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-5 22:21 發表

請加上紀錄檔。
請勿使用"我地" , "佢" , 此等詞語。

明明上載左 點解會冇左 =.= 小光起msn教我
作者: 陽光Hi-C    時間: 5-4-2007 23:25
要壓縮檔..

作者: ViN    時間: 5-4-2007 23:33
原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-5 23:25 發表
要壓縮檔..

壓縮左啦 .rar 唔岩咩?
作者: 食蕉連皮    時間: 5-4-2007 23:45
Yes I see this now^^
作者: ′||..YinG×°    時間: 5-4-2007 23:59
放了
作者: ViN    時間: 6-4-2007 12:17
原帖由 食蕉連皮 於 2007-4-5 23:45 發表
Yes I see this now^^

重唔更新賽果??? 等緊你同小光更新呢
作者: 可愛小貓    時間: 6-4-2007 14:29
原帖由 食蕉連皮 於 2007-4-5 20:30 發表
evo 6.mgx ?
點解係你到既@_@
你有份?

對 紀錄檔中的金川義元正是我
作者: ViN    時間: 6-4-2007 21:43
原帖由 可愛小貓 於 2007-4-6 14:29 發表

對 紀錄檔中的金川義元正是我

6p姐係炮王啦 =.= 膠杰好強呀
作者: xx876502    時間: 7-4-2007 17:18
evo 2 重賽
結果同之前一樣 34p  78p win
1p玩奴隸 , 2p 一開始玩弓,但del左升弓兵隻王,後尾玩哥人.3p 不列神弓.4x分羅 4p馬雅鷹勇推3p神弓之後34p玩雙神弓.5p一開始拜占,6p神弓.7p奴隸.8p蒙特之後書.
6p合左羅,之後78p殺左6p,3p羅之後殺5p,78p殺1p , 34p 殺2p,  78p知道己出線便del塔.
作者: yin321    時間: 7-4-2007 17:28
原帖由 xx876502 於 2007-4-7 09:18 發表
evo 2 重賽
結果同之前一樣 34p  78p win
1p玩奴隸 , 2p 一開始玩弓,但del左升弓兵隻王,後尾玩哥人.3p 不列神弓.4x分羅 4p馬雅鷹勇推3p神弓之後34p玩雙神弓.5p一開始拜占,6p神弓.7p奴隸.8p蒙特之後書.
6p合左 ...

都唔係del,係行行下死左,
而且我都唔按del,我只用z and mouse,
z同del咁開,我左手用z,右手用mouse
我隻左手又點hi到del呢???
同埋請快快make好個bug...唔該

作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 7-4-2007 18:35
標題: 回復 #35 yin321 的帖子
咁你咪唔洗升lo???
作者: 星乂夜月    時間: 7-4-2007 20:17
EVO3比賽紀錄檔
作者: 星乂夜月    時間: 7-4-2007 21:01
原帖由 可憐的小皮旦 於 2007-4-7 20:22 發表
evo 3

介紹(加20分 plz)

文明
1p馬雅 2p中國 3p(我)塞 4p匈奴 5p波斯  6p條頓 7p維京 8p不列

一開始民兵:
8p一開始龜左40隻 結果1p唔係好順
2p就一路食3p食得好爽
4p比5p拉到上唔到
6p食7p食得最 ...

你說錯了
係我神弓(冇上長弓)推到2p亞力的@o@
我攻3678p都每人送過一粒彈~爽!
作者: 食蕉連皮    時間: 7-4-2007 22:15
重賽的evo2 save..
請貼上來@_@
作者: 冥域六月    時間: 8-4-2007 05:07
evo 1既save
http://www.savefile.com/files/617520
作者: ViN    時間: 8-4-2007 15:06
標題: Evo5 v.s Evo6 出線賽記錄檔

其次勝利隊伍:Evo5-5 , Evo5-6

都唔知點講,又係冇人我打

傷心中,唔講,自己睇啦

^^

希望有分加啦

作者: 食蕉連皮    時間: 8-4-2007 15:30
咁快打左evo5 vs evo 6 @_@"
作者: &阿釗&    時間: 8-4-2007 16:31
點解?
進化論比賽第二輪
   Evo 5 vs 6 需重賽
作者: 陽光Hi-C    時間: 8-4-2007 17:10
唔好意思打錯左
作者: ViN    時間: 8-4-2007 22:30
原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-8 17:10 發表
唔好意思打錯左

岩岩重以為要重賽 =.= 怕怕
作者: 食蕉連皮    時間: 9-4-2007 01:09
GA 5 vs 6 的save太好笑了..
作者: ′||..YinG×°    時間: 9-4-2007 08:06
有什麼好笑 ?
作者: aoom6    時間: 9-4-2007 16:54
兵堡    - 使用淘汰制 , 全部戰事將採用三戰二勝制。

又話3盤兩勝既~
咁點既兵堡每個得一場紀錄檔??
唔係應該有2~3個家咩
作者: 食蕉連皮    時間: 9-4-2007 20:12
原帖由 可憐的小皮旦 於 2007-4-9 09:24 發表
又話講波佬有20分加
都冇既

講得好先有嫁-.-
你講得都不錯 但可能有人比你更好呢@_@

如果加圖的話,重好~
作者: ViN    時間: 9-4-2007 20:45
標題: Evo 5+7 出線賽

其次勝利隊伍:Evo5-5 , Evo5-6

都唔知點講,又係冇人我打

傷心中,唔講,自己睇啦

1234p死左之後玩lag ><

^^

希望有分加啦

作者: 食蕉連皮    時間: 9-4-2007 20:54
GA 6-1 vs 8-2
就係hkec的ying vs chun 11
太好看了@_@
這一份報告書,就由我打啦 11
作者: ∼*詐欺師*∼    時間: 9-4-2007 22:12
ying果場做乜打成咁=.='退晒步喎.........................岩岩睇到一半已經關了...以為d不知名既人玩既~.~'''估唔到係ying=.='''好失望.....
作者: 食蕉連皮    時間: 9-4-2007 22:37
Yes...好多人唔做野..如果唔係..一定快好多gg chun 11~_~"
作者: ′||..YinG×°    時間: 9-4-2007 23:07
之前冇玩咁耐差唔多吧  
   而且我怕對手-"-
作者: ViN    時間: 10-4-2007 00:09
原帖由 可憐的小皮旦 於 2007-4-9 23:11 發表

得我一個講
點會有人好過我><
仲要加圖?
咁我去圖區啦仲係紀錄檔區把鬼

可能佢圖區+記錄檔區d分一起比你呢=.=

皮旦你比心機屈分啦,加油
作者: 食蕉連皮    時間: 10-4-2007 00:57
原帖由 可憐的小皮旦 於 2007-4-9 23:11 發表

得我一個講
點會有人好過我><
仲要加圖?
咁我去圖區啦仲係紀錄檔區把鬼

係你覺得最緊張果d位 有相影左落黎 再介紹

圖文並茂
作者: 陽光Hi-C    時間: 10-4-2007 01:22
原帖由 aoom6 於 2007-4-9 16:54 發表
兵堡    - 使用淘汰制 , 全部戰事將採用三戰二勝制。

又話3盤兩勝既~
咁點既兵堡每個得一場紀錄檔??
唔係應該有2~3個家咩

得一個既係對手棄權=
作者: 丘比凸    時間: 10-4-2007 20:00
新鮮唔熱辣的Evo 1&2 vs 3&4

我開左大絕變左萬能俠先嬴到

作者: 食蕉連皮    時間: 10-4-2007 20:06
睇唔到喔 愛神~_~"
作者: 丘比凸    時間: 10-4-2007 20:11
原帖由 食蕉連皮 於 2007-4-10 20:06 發表
睇唔到喔 愛神~_~"

食蕉哥 得了=,=可以睇了
作者: 丘比凸    時間: 11-4-2007 21:49
決賽檔=,=我算連post 嗎a"a?
作者: 食蕉連皮    時間: 11-4-2007 23:18
你編輯米得囉~_~''
不過算啦 見你放save-.-

當加你1分 save 分 24
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 12-4-2007 01:39
我想問一下為什麼 evo3vs evo4
evo4兩隊也勝利..
那為什麼變了evo3 和evo4也能晉級..而有一隊evo4的卻不能晉級?
作者: 丘比凸    時間: 12-4-2007 12:41
原帖由 搞搞鎮有幫襯 於 2007-4-12 01:39 發表
我想問一下為什麼 evo3vs evo4
evo4兩隊也勝利..
那為什麼變了evo3 和evo4也能晉級..而有一隊evo4的卻不能晉級?

那個是重賽前的檔,版主仲未放重賽後的檔
作者: Iam_erika    時間: 16-4-2007 00:23
6ar 決賽幾時打 -.-?
作者: 薯條    時間: 16-4-2007 18:17
神人俊你有份咩11111111
作者: .莊^    時間: 16-4-2007 22:04
不是打完了嗎 gg
作者: miracle_chan    時間: 16-4-2007 23:17
原來上次綠亞比賽記錄檔...我部机仲有存檔
作者: Iam_erika    時間: 21-4-2007 00:02
終於有決賽了 -______-"
作者: ∼*詐欺師*∼    時間: 21-4-2007 15:57
估唔到YING都拎到綠亞冠軍=.=’睇黎無乜人參加....
作者: 翔豬    時間: 21-4-2007 18:54
俊死左去邊?     
作者: Iam_erika    時間: 21-4-2007 20:07
原帖由 翔豬 於 2007-4-21 18:54 發表
俊死左去邊?     

係度!!!!!!!!!
作者: 翔豬    時間: 21-4-2007 23:37
冇份你打既    昌 
作者: Iam_erika    時間: 22-4-2007 22:39
原帖由 翔豬 於 2007-4-21 23:37 發表
冇份你打既    昌 

報左名架
不過唔得閒打
作者: kentling    時間: 24-4-2007 09:36
果然係勁野
我幾時sin有咁勁呀
好灰

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2