標題: 引退作 [打印本頁]

作者: -JoJo-    時間:
標題: 引退作
唉 有見會考將至 自己又冇乜點溫書 所以決定引退為會考作準備

各位88

vs 影.rar

695.58 KB, 下載次數: 4461

vs shiver.rar

283.24 KB, 下載次數: 4296

作者: iamshiver    時間:
安心上路[[bao_29]] [[bao_29]]
作者: alan832    時間:
神人對戰 穫益良多 :)
作者: _svr_GG    時間:
咁多場引退作@@.....

作者: 撒旦    時間:
jojo會唔會會考期間忍唔住裝番aoc??
作者: towin    時間:
nice games!
樓主神級馬雅,
令我大開眼界
祝你會考好運!
原帖由 撒旦 於 22-12-2008 12:01 發表
jojo會唔會會考期間忍唔住裝番aoc??

年假期間已經會:)
原帖由 _svr_GG 於 22-12-2008 01:38 PM 發表

年假期間已經會:)

世事給你看透:D
作者: jaxis    時間:
我全敗/.\:'(:'(:'(
安心上路jojo
一陣記住同我打埋引退作 先
作者: 方震    時間:
要人幫補習搵我
假假地7年前我都有16分
作者: 殘兵    時間:
算鳩數啦你
你都唔知第幾次話放棄aoc
你引退我都廢撚事搵你打
其實我係小打 唔係del aoc.. 但一定好小打囉:'( :'( :'( :'(
作者: 伍大少    時間:
上次講完類似o既野del aoc
1個星期後又安番,仲要日日打:@ :@
作者: 魔神人    時間:
jojo why not find me
作者: Iam_erika    時間:
其實jojo都進步左唔少
有我當年既風範 1111111
作者: lamtsz    時間:
引退都唔搵我打a_a:
睇來仲會有n場引退作既出現...111
作者: abchalo    時間:
/_\aoc界又少左一粒明星
作者: 魔神人    時間:
呢位同學無神神 用雞賜咁出位gei
可惜你d grammar 錯哂.......

wdd 用it ?唔係he 咩
he intentionally don't ???  doesn't 下fa
has totally different style??  has a totally different style......... a an the 都無鬼埋

小學grammar 都錯....學人用英文 都唔該用番d 正確英文吧

唔好意思呢位同學 連雞呢個小學都識既中文字都打錯
以後唔好用中文了 用返英文吧

作者: 勁舞仔    時間:
原帖由 魔神人 於 24-12-2008 03:05 發表
呢位同學無神神 用雞賜咁出位gei
可惜你d grammar 錯哂.......

wdd 用it ?唔係he 咩
he intentionally don't ???  doesn't 下fa
has totally different style??  has a totally different style......... a an ...

CkYan_ 於 17-12-2008 11:03 發表

偶像講得好 我支持你的
作者: 匈奴馬弓    時間:
老老實實 大家星期六記住睇 唔係小兒科
作者: ~Ming~    時間:
對於JoJo引退,感到可惜吧
不過每人也有自己要行的路,還是學業要緊.努力溫書,祝考到好成績

假若有機會遲D打番,貼多d上黎益下街坊
作者: Onevif'    時間:
好真心...sosad
作者: 冷冷清清    時間:
很厲害啊!!很強!
作者: jaxis    時間:
估唔到有人信jojo真係引退 11
佢真係冇玩
不過成日上鏡
我引退點解唔撚信丫笑
作者: HaNg`    時間:
幾時復出呀?
作者: CkYan_    時間:
佢係出完引退呢個post既同時已經復出左
作者: 宇宙最強邪神    時間:
你地好29
作者: 殘兵    時間:
佢廢撚事同你班樂古仔玩咋
我sd ip咪又係照玩
作者: _wts    時間:
愛你媽媽你係咪傻架? 曾經有人話過我知你有問題, but我都唔理, 因為我當你我朋友! 但係, 而家你點解要咁講野? 係咪陳浩強教你咁講架? 下? 定係張美怡叫你咁講架? 唉, 我對你好失望, 真係好失望...... 當年彭定康走果時你仲係正正常常, 而家因乜事搞到咁丫? 係咪因為甄文達? 抑或益達?
作者: 1690    時間:
又多左個神手引退= =

歡迎光臨 (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz!