樂古Nakuz

標題: 賣10合1a/c =45lv pg [打印本頁]

作者: hhchiho    時間: 23-9-2010 21:45
標題: 賣10合1a/c =45lv pg
MrBRAIN,要乜有乜,戰績靚到BOMB一聲,乜9屎裝都有撚尻7晒,彈裝,板裝,3分裝,BLK裝多9都你唔撚信,
作者: hhchiho    時間: 23-9-2010 21:46
完美..................................................要既出聲,唔好唔聲唔聲就咁算....3Q
作者: llchungbb    時間: 23-9-2010 21:46
送比我?.?;P
作者: 靈心兒    時間: 23-9-2010 22:03
作者: ching45028    時間: 23-9-2010 22:41
賣10合1a/c =45lv sg
Wentworth,要乜有乜,戰績靚到BOMB一聲,乜9屎裝都有撚尻7晒,彈裝,板裝,3分裝,BLK裝多9都你唔撚信,

作者: hhchiho    時間: 24-9-2010 16:46
Wentworth你有得改密碼咩@@?我就有勒
作者: hhchiho    時間: 25-9-2010 20:18
push..有得改pw入面仲有1隻37同36lv中鋒,有好多轉點裝pg pog次數1600左右.勝率7成.................我唔玩fs ..有意留msn呀,銀行入數交易
作者: 靈心兒    時間: 25-9-2010 20:57
作者: 小小傻    時間: 25-9-2010 21:16

原來你係mrbrain=.=
我一直以為你係台灣人同你玩
作者: 花洛    時間: 25-9-2010 23:40
幾錢阿講到咁撚多錢 我出$101
作者: hhchiho    時間: 26-9-2010 11:19
Push....................................................
作者: hhchiho    時間: 26-9-2010 19:43
有冇人要呀....有意留msn呀3q
作者: 靈心兒    時間: 26-9-2010 20:06
作者: hhchiho    時間: 27-9-2010 20:32
$$100點收到呀=.=?
作者: hhchiho    時間: 1-10-2010 14:54
有意留msn呀................................................................thz!!
作者: 靈心兒    時間: 1-10-2010 15:13
作者: hhchiho    時間: 2-10-2010 21:42
似乎帳號市場冇乜需求
靈心兒 發表於 1-10-2010 07:13

幾時再33?
作者: hhchiho    時間: 3-10-2010 17:31
push...........
作者: hhchiho    時間: 12-10-2010 19:34
推..................急放急放......

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2