樂古Nakuz

標題: 玩[殭屍大逃殺]覺得點解咁[黑]?設定番好去啦! [打印本頁]

作者: 跳龜戰士    時間: 7-2-2012 23:19
標題: 玩[殭屍大逃殺]覺得點解咁[黑]?設定番好去啦!

覺得玩[屍逃模式]太黑?

好似咁?-->

做以下設定可能幫到你!

如果你本來個設定係呢個o既話-->(D3D),你試下較番呢個-->(OpenGL)

之後,重開Cso應該會變番正常光度架啦!

作者: leongterry3140    時間: 7-2-2012 23:31
作者: 2c27    時間: 7-2-2012 23:38
之前已有類似的post了~
作者: honlam168    時間: 7-2-2012 23:40
咁樣既話...係正常cso玩家都知了...
作者: fukcu1993    時間: 8-2-2012 01:47
不嬲都用開openGL~
作者: 彈琴不談情    時間: 8-2-2012 13:13
唔用d3d睇唔到速成舊野,好煩
作者: kelvinchm    時間: 8-2-2012 14:01
唔用d3d睇唔到速成舊野,好煩
彈琴不談情 發表於 8-2-2012 13:13

我用九方視窗化係OpenGL視窗化CSO之後就睇到
你速成唔得?
作者: hkiwilldie88    時間: 8-2-2012 20:43
你將亮度同Gamma值set到最高就得-.-
作者: spe08065    時間: 8-2-2012 20:54
乜有光到咩-,-?
作者: leo123963    時間: 8-2-2012 21:24
多謝分享
作者: 彈琴不談情    時間: 9-2-2012 18:40
回復 7# kelvinchm

係呀,唔知點解
作者: lovolovol    時間: 9-2-2012 18:47
一定唔會有FUN POINT ;)
作者: marcovongcl    時間: 9-2-2012 18:58
已經有同樣ge post
作者: 鴻-    時間: 12-2-2012 11:06
【攻略有獎送 - 版主評分表格】
感謝樓主為CSO版製作教學,以下為本主題的評分。
內容:1
文筆:1
數據支持:1
排板:1
★總得分:4

獲得FUN Point:0
獲得樂點數量:20
獲得主題精華:-

恭喜樓主獲得以上獎勵,請再接再勵,發揮助人自助精神!
《攻略有獎送》介紹- http://www.ncso.tk/guides/add/

>>查詢FUN Point方法,到以下網址,輸入你的UID即可
http://www.ncso.tk/list/check
作者: z123123123z    時間: 25-3-2012 12:03
感謝分享
作者: 專業新手    時間: 10-8-2012 18:10
我唔轉都好光...我SET左亮度最高
作者: 源子筆    時間: 10-8-2012 21:31
e兩個拉到最盡佢應該會有用

作者: 叛逆‧極    時間: 15-8-2012 15:23
都係咁黑..我光過你好多啦- -"..
將電腦螢幕既光度較最光,再較Video模式
只係比普通屍場黑少少..D路仲好清楚Tim-,-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2