樂古Nakuz

標題: 香港區《SD高達Online》移民計劃,你會點揀? [打印本頁]

作者: carbon159    時間: 12-8-2015 13:13
標題: 香港區《SD高達Online》移民計劃,你會點揀?

琴日得閑上sd個官網睇下,見到g1好好人咁出左個移民計劃

(心諗:有得轉其他game咁好?)

跟住click入去先見到,嘩X,全部都係手機game黎嘅,之前因為有個拎coins嘅活動先玩過天龍同古惑仔,其他都唔知咩game黎= =

anyway,見g1咁好,點都揀翻個獎勵啦下話,想知邊個game個獎勵最抵同埋你地會點揀,幫手投下票啦唔該晒

作者: bevisyin    時間: 15-8-2015 00:06
天龍八部 唔扺 不過我玩過得呢隻game
作者: 永恆fung    時間: 15-8-2015 11:20
崩壞學園|name :00q saber

sdgundam online :winko
作者: between    時間: 17-8-2015 21:50
唔係因為GAMEONE先冇人玩SD咩?
作者: 工口仔    時間: 22-8-2015 15:36
唔係因為GAMEONE先冇人玩SD咩?
between 發表於 17-8-2015 21:50

一半一半由出合體機個陣隻Game已經硬膠膠
作者: bevisyin    時間: 23-8-2015 04:21
一半一半由出合體機個陣隻Game已經硬膠膠
工口仔 發表於 22-8-2015 15:36

合體機簡直証明廠商技窮無新玩法

MK2/百式合體上到S 笑話
作者: 亞瑟姆    時間: 23-8-2015 16:56
移乜鬼,去挽手機版SDBS(SD Gundam Battle Station)
當年挽左無幾耐就放置PLAY,而家日日挽。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2