打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

OK準喎-0-
特別係鍾意自由自在,唔鍾意受到束縛,但係做事又會有計劃,所以會令自己陷入矛盾...
我真係咁XD, ...
billytsang 發表於 8-5-2011 12:41

請問係9點前定係9點後?
回復 支持 反對

9點後 10點前
billytsang 發表於 10-5-2011 12:04

溫和穩重,平實正直,具責任感,明辨事非~
能忍耐,純潔,注重道德,認真,有D固執同埋性急,唔會咁易讓步...
富想像力,鍾意思考,帶有少少悲觀既情緒...
比較內向,可能有潔癖...
識得飲水思源,可以係一個良好既伙伴,可以算係肯為朋友~
感情上面算係脆弱個類,有D反應過敏既傾向,小小野都可能會造成擔心...
對人對事都有純樸同埋自發既精神,一活潑就可能會變得感情用事...
缺點係缺乏融通力,有時會唔夠冷靜,因為小小野已經可以令自己陣腳大亂...
有時會比較重面子,識得為人著想,但係有時會變左多管閒事,甚至會有少少自私既諗法...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

出生日期: 1989-08-18
出生時間: 零神12點1X-3X分

THANKS~~
木頭公仔 發表於 20-5-2011 00:54

敏銳剛毅,豪爽堅強,不甘認輸,口材了得有如利劍~
果敢快速,毫無猶豫,積極但係心急,有D夾硬既衝動~
聰敏機智,回應迅速,吸收力強,活潑而又可以適應環境...
理解力亦都高,又多才多藝,洞察力強,亦都有出色既創意~
有正義感,唔鍾意D奸詐虛偽的既人,識得飲水思源,亦都重義氣~
做事堅決,自我表現既心都強,肯辛苦咁去充實自己~
決斷快速,有時可能會唔得穩陣...
有自信,可以用有勇有謀來形容,但係有時為左方便或者為左自尊心而變得急功近利,反而招至損失~
雖然人緣良好,但係要注意講野唔好太過直,太盡情咁去批評人~
缺點係容易疏忽細節,太盡情咁去批評人就會無意中樹敵~
有時甚至會高估自己,低估人地,多心亦都係缺點之一...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

八字~唔錯..支持下
1993- 08- 18
晚上7點
boy
黑風白雲 發表於 24-5-2011 20:27

7點前定係7點後?
回復 支持 反對

出生日期: 1995-01-16
出生時間: 晚上11:50-12:10之內
麻煩曬~
samuelwee116 發表於 27-5-2011 23:08

穩重正直,開朗樂天,保守,有D頑固,但係唔消極,唔會輕率,會堅持己見而唔容易讓步~
一般都會表現出溫和,對人熱情,有求必應...
充滿自信,自視名譽,自尊心亦都強,有時又會相當頑固,好難改變,只係識得貫徹始終~
富同情心,感情比較脆弱,喜惡明顯而且強烈,十分重視人情~
平實不急,識得先守後攻,肯堅持,但係唔知為乜而堅持,難聽D講就係硬頸,仲係硬得好勁個隻...
肯面對現實,對自己太有自信,有時會太緊張,有時又會太疏失...
冇乜講笑既空間,所以人際關係必須要多加注意~
缺點係易受媚惑,缺乏融通,枯燥,唔講情趣...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

只係記得大約7點-8點....
黑風白雲 發表於 29-5-2011 23:52

聰敏機智,思想細密,回應迅速,吸收力強...
獨特,敏感,富同情心,頭腦靈活,活潑而又能適應環境~
肯為左人地而付出努力,有個人既魅力,可以得到人地既注目~
因為洞察力強,所以人緣都好好,同人相處融洽,可以話係八面玲瓏...
但係自尊心強,喜惡明顯,有D任性同埋虛榮心,亦都相當注重外表~
具有出色既創意,決斷快速,但係有時可能D決定唔係咁穩陣...
有自信,可以用有勇有謀來形容,但係有時為左方便或者為左自尊心,會變得急功近利,反而招至損失~
缺點係有D揮霍,多心,緊張自己既自尊心同埋面子而令自己蝕底,毅力脆弱,魄力不足...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

正!!準左8成~
我D fd都話準
黑風白雲 發表於 31-5-2011 00:14

THX~
邊2成唔準?
回復 支持 反對

性格方面有部份唔中~缺點都有少少唔中~都係fd幫我睇作準"
黑風白雲 發表於 31-5-2011 19:04

咁你自己覺得有冇乜野唔準?
回復 支持 反對

咁睇埋呢幾句丫唔該
性格饒舌雄辯,有吸引人的表現能力,擅搞氣氛,有時開心情況下可以忽然轉得好靜,意志 ...
Philip33 發表於 1-6-2011 16:01

師兄,厲害厲害...
回復 支持 反對

蛇仔幫我睇埋尼3個,唔該曬@@
1994年12月31日
1995年5月9日
1995年3月17
sohoipan2009 發表於 3-6-2011 22:05

有冇時間?有冇性別?
回復 支持 反對