打印 上一主題 下一主題
收起左側

Yathsing瘋狂扣人樂點,殺出一條血路,扣你樂點吾洗考慮,中意就扣![圖]

關閉 [複製鏈接]
/
原帖由 coolcool樂 於 18-7-2008 15:11 發表

第一 本來就唔比連post 証據
第二張圖 絕對個人問題 罿頂己經有 而且十分齊全 只是你太懶 什麼也發貼問
使用Amxx插件綜合帖

1.我講既係重發帖佢話我
2.佢十年都唔上一次你叫我問佢?!
回復 支持 反對

[quote]原帖由 /
回復 支持 反對

可吾可以放埋你開既POST出黎比我睇?
回復 支持 反對

/
原帖由 coolcool樂 於 18-7-2008 15:11 發表

第一 本來就唔比連post 証據
第二張圖 絕對個人問題 罿頂己經有 而且十分齊全 只是你太懶 什麼也發貼問
使用Amxx插件綜合帖

仲有,我六張圖並無提及主題"森大人請入來=口="這個有問題,這個操作我很服從^^不要胡亂找些證據來代替別的投降^^!
那麼沒有操作理由果個呢?你有種找證據出黎讓我佩服得五體投地阿 rubbish
回復 支持 反對

/
原帖由 唔好ban我 於 18-7-2008 15:14 發表

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3375812&extra=page%3D3
呢d咩黎?你係上面有講過所以當係重覆帖

我講過D咩?!只不過係連POST,六張圖入面無投訴過依個操作唔岩窩,同埋唔該講埋我幾時重帖^^連埋兩個網址

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
yathsing -5 連post =]

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 支持 反對

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
yathsing + 5 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 coolcool樂 於 18-7-2008 15:20 發表

你認為沒有嗎

你所發ge貼
http://www1.nakuz.com/bbs/search.php?searchid=303&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

你哂樂點;P ?
回復 支持 反對

/
原帖由 coolcool樂 於 18-7-2008 15:20 發表

你認為沒有嗎

你所發ge貼
http://www1.nakuz.com/bbs/search.php?searchid=303&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

唉..你係咪弱智架..我六張圖入面都無投訴主題"傳染喪屍插件,,點解警察D樣都變埋喪屍?"我無投訴依個主題,唔好成日拎第2D黎屈我啦,我都無投訴過依2個POST^^弱智= =

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
yathsing -40 人生攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

/
原帖由 唔好ban我 於 18-7-2008 15:22 發表

你哂樂點;P ?

請你碌大你兩隻雞眼睇下我六張圖有冇投訴過依個主題唔岩先^_^真多盲佬~_~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
yathsing -5 連post=]

查看全部評分

回復 支持 反對