查看: 6416|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [提早祝福]大家聖誕快樂

關閉 [複製鏈接]

避免因為末日而睇唔到,,所以我爭取係大家仲健在既時候代表咁多位版主同大家提前講聲聖誕快樂!!
同時我亦對天龍現況同版主一職都有少許感想..容我係到寫返少少野...

我玩左香港天龍都有一段時間,,經歷過天龍既盛衰,亦見證住洛陽城的人去樓空,物是人非...
無論大家係咪逍ser,,無論大家係咪敵幫,,抑或者係咪知道有我呢個人既存在..
總之Let bygones be bygones,,過去的就讓它過去..
仲堅持緊,或者已經離開天龍既朋友..我都係到向你地送上最衷心既祝福..
希望已經出來社會做野的朋友凡事順意,,而仲在讀書的就快高長大!!

另外有一點覺得有點內疚,,就係我覺得自己版主既位置做得並唔稱職
自從9月份開始做見習,,去到10月正式上任之後到而家,,我覺得自己做得唔夠...
只係每日睇晒新既回帖,,活動又無乜搞,,又無寫d咩"攻略",,
令天龍版總係覺得冷冷清清..無咩人講野,,,我真係覺得好抱歉!!
不過真係無辦法..我同5567版主都係應屆dse考生,,時間都用晒係溫書到,,只希望你地可以體諒!!
另外,,如果大家有d咩關於天龍既問題,大可以私下pm我或者係http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4390950&extra=page%3D1
回帖留言..我都一定竭力解答大家...

最後唔講咁多了...今日1221係世界末日,,我都要去拯救世界,如果明天既太陽如常升起,就代表我成功左..大家唔洗多謝我,,因為係我應份
==============================================================
ps..大家可以係呢個帖下留低任何感想..可以對重視既人既祝福,,亦可以抒發下對天龍(或者我)既印象(小心說話!)
留帖既將會有少許樂點做小禮物
回復

其實版主黎講已經叫稱職 都俾到人版主既感覺 印象幾好..  
另外.天龍版既衰落係少人玩既問題 而且天龍大部份人都冇上樂古 所以冷清都唔關你事 你都盡左力  
至於天龍既感想..其實隻game搞成咁都冇野講 坐等天龍3  
重視既人..婚又離左 多謝幫我打造緊隻新ac既各位-__-

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
∼香B∼ + 10 好感動添

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 1# ∼香B∼

天羽升左做版主 證明我太耐冇on

評分

∼香B∼ + 10 得閒多D上來吹水:)

查看全部評分

回復 支持 反對

Let bygones be bygones 呢句野 當年我ECON丫SIR教sunk cost都係咁講
btw我都放棄左天龍
如果無世界末日既就祝大家聖誕快樂
順便新年快樂
好後悔以前lunch食飽等上石

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

大家聖誕快樂

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

聖誕快樂 今日都喺過冬日子 大家 happyhappy

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

其實你之前都打左幾篇關於門派既攻略
個幾篇對新手都好有幫助嫁

評分

∼香B∼ + 10 thank you :)

查看全部評分

回復 支持 反對

作為前天龍版主 我認為我完全不合格
你在我心目中已經比我好很多 至少能那個A-吧!

評分

∼香B∼ + 10 thank you :)

查看全部評分

回復 支持 反對

Merry Christmas!!
我覺得你都做得唔錯
始終DSE緊要
冇話乜野稱唔稱職既
做人
最緊要睇你有冇用心去做姐~

評分

∼香B∼ + 10 thank you:) 我都盡力做好兩邊...

查看全部評分

回復 支持 反對

稱職與否是玩家定奪 不必太憂傷  
畢竟天下無不散之筵席

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對