打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創]索命羅剎攻略及心得(徹底推翻結果+字體終極改良)

回復 163# ZoMble乂幻月

你5好比我估中你老吹。你一係就比link我,一係講比我知who test,我去問佢
回復 支持 反對

回復 160# AlonEsTaR

你唔夠人地嘈,就用人身攻擊,話人地垃圾,咁都叫冷靜?
我冇野講
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

link plz
24billy 發表於 28-4-2012 06:54 PM

自己TEST LA
回復 支持 反對

回復 161# ZoMble乂幻月

link plz
回復 支持 反對

A mode 擊退力較高,但傷害較低 ; B mode 擊退力較低, 但傷害較高?

根本就唔係,
你用爆頭技先可以TEST到爆頭果個真正數值架,
有人用爆頭技TEST過,
A同B攻係完全一樣的,
都係220一下頭
回復 支持 反對

回復 159# 24billy

你以上全部廢話我已解釋過不想打多次我淨係想問你一句,測槍同稱號以及做人地條o靚有什麼關係?你呢段都幾有笑點,我同佢討論左咁耐,你知道我語氣的嗎?由頭到尾我都好冷靜sor
回復 支持 反對

回復 121# AlonEsTaR

好啦,睇泥我都要出聲了。人地都係講事實o姐,你唔夠人地講,就話人地小朋友、社會垃圾,計我話,你才是自已口中的垃圾。我看過留言,他語氣温和,有mainpoint,字字鏗鏘,以理服人。反觀你只執著1 個poiunt(哂稱),唔夠人拗,就用人身攻擊,我對你呢種人真係好反感
同埋,本人已向版主投訴,希望你以後可以改善態度。
同埋x2,你咁5鐘意此post,我一開頭已建議你上一頁,不料你死撐,真箇自取其辱矣~
血映雪   話齋
既然你唔尊重人...
咁我諗人哋都唔需要尊重你...
既然你冇諗人哋嘅感受...
咁我諗人哋都唔需要諗你嘅感受...
回復 支持 反對

回復 154# 古巨基1號

睇泥你ge中文字認識程度甚低。我係講「正確地改完」,你派膠+死撐前睇真d先la
回復 支持 反對

好似這post ...
己不在talk about skull 11
咁ge...
回復 支持 反對

優化左之後真係順眼哂,不過唔好亂用字體粗體,字體粗體應該用來MARK住特別既POINT,例如:"1.此槍A,B mode 皆不能穿牆
2.經本人測試,任何角色皆不能於機甲爭霸使用本槍"
回復 支持 反對