打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 我同朋友打既20場記錄.....包含1v1同團戰

我係遊戲入面叫 >.<"

1.zip
3v3俾人壓堡 -  16-Jun-2008 23`37`06.mgx
chem團4v4(激戰) -  21-Jun-2008 21`14`56.mgx

2.zip
我vs Dennis -  25-Jun-2008 21`05`38.mgx
我vs Dennis 1 -  24-Jun-2008 20`59`48.mgx
我vs Dennis 2 -  24-Jun-2008 21`44`27.mgx
我vs Dennis 3 -  24-Jun-2008 22`01`39.mgx

3.zip
我vs你到底愛誰1 -  20-Jun-2008 02`42`54.mgx
我vs你到底愛誰2 -  20-Jun-2008 03`01`46.mgx
我vs樂古高手(老家不保) -  22-Jun-2008 13`29`19.mgx
我vsDennis1 -  23-Jun-2008 20`37`55.mgx
我vsDennis2 -  23-Jun-2008 21`08`27.mgx
我vsDennis3 -  23-Jun-2008 21`28`57.mgx
我vs疑似wdd 1 -  25-Jun-2008 12`32`54.mgx
我vs疑似wdd 2 -  25-Jun-2008 12`49`06.mgx

4.zip
跟chem團2v4(輸) -  22-Jun-2008 15`04`18.mgx
我vs穎川郭 -  21-Jun-2008 16`39`51.mgx
我vs穎川郭嘉(弓兵封金) -  21-Jun-2008 16`19`43.mgx
我vs穎川郭嘉(俾人偷步封快) -  19-Jun-2008 22`44`30.mgx

5.zip
跟chem團2v5(打左3個半鐘) -  20-Jun-2008 23`49`52.mgx
跟chem團3v5 -  23-Jun-2008 00`09`04.mgx

1.zip

906.17 KB, 下載次數: 1597

2.zip

562.39 KB, 下載次數: 1501

3.zip

1.05 MB, 下載次數: 1565

4.zip

770.49 KB, 下載次數: 1493

5.zip

1.21 MB, 下載次數: 1541

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
食蕉連皮 + 80 save-20

查看全部評分

回復

咩話@~@?有疑似Wdd甘搞笑 XD??

回復 支持 反對

LovingYou係wdd n年前用開既名
而且拉人果陣佢樂古個account叫alice
同埋打法有點似(但唔完全同以前一樣)
所以有咁既結論=]
回復 支持 反對

太猛啦,樓主大戰香港第1 wdd實在係不能錯過
回復 支持 反對

wdd 如果玩返都唔會上網同你玩啦
又血云又丁丁 洗鬼自己上網拉你黎玩咩
真係得閒得濟咩
回復 支持 反對

wdd 玩番d實力 可能退步不少 所以要自己練番 先搵老朋友打掛
佢d打法系咪跟左情仔11?情仔還有打?
回復 支持 反對

樓主好勁 可唔可以得閒交流下[[yoyo_195]]
回復 支持 反對

原帖由 細NicholaS 於 27-6-2008 20:28 發表
wdd 玩番d實力 可能退步不少 所以要自己練番 先搵老朋友打掛
佢d打法系咪跟左情仔11?情仔還有打?

係∼有d似情仔以前d不要命的打法。拼命狼攻,好鬼正∼不過唔知情仔仲有沒打,好耐沒見佢以前d自殺式攻擊,好懷念佢招前置加壓堡。同埋後置人地3個馬房,再轉馬弓那招
回復 支持 反對