打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] PCgameweekly︰官方正面回應潛能丹(更新)

回復 70# 呆乂呆

比泥做咩? 到時上左D人咪更加勁,D怪又唔會廢左,禁1野KO D怪好玩咩?
到時新手更會更廢,勁人只會更勁.

變成一隻只有代升的GAME 因為個個到禁高攻,根本唔洗組人刷野
回復 支持 反對

回復  呆乂呆

比泥做咩? 到時上左D人咪更加勁,D怪又唔會廢左,禁1野KO D怪好玩咩?
到時新手更會更廢, ...
qaws353 發表於 13-2-2012 11:43

不嬲都是咁嫁啦天龍!唔想駛咁多錢咪唔食囉! 覺得值得咪食下囉!

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁 ! 佢呢家攪到咁 講真!逍Ser冇人入點咁制!

想人入番點! 一是真丹上架!一是設番上限!咩5石6石算Q數啦 ! 真丹先係皇道!

56石輸出? 幫人R痕炸!
回復 支持 反對

不嬲都是咁嫁啦天龍!唔想駛咁多錢咪唔食囉! 覺得值得咪食下囉!

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁  ...
呆乂呆 發表於 13-2-2012 11:56

真丹先係皇道?禁未出真丹之前D人打毛嫁?
如果你想隻天龍打王好似打普通怪禁,禁埋上 架 LO
到時仲會有人上石? 個個食丹到得啦

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁?

你咪天真啦,你估真係得閒食一粒? 你見條友有200M血就知咩事LA 食幾多日先=200M血啊
回復 支持 反對

到時仲會有 ...
qaws353 發表於 13-2-2012 12:49

那...未出真丹之前真係睇石數!咁都有交打下!
    呢家你地話新玩家冇得食真丹 唔公平 咪上架囉
    人兄! 打怪秒王事小!野外絕對無敵EC 天山 你見過未
  上架 真丹大家咪可以西冧食囉 !到時咪有交打囉!
回復 支持 反對

我真係發夢都諗唔到,我最唔想遇到既賣潛能點遊戲,竟然會係香港天龍八部
回復 支持 反對

唉- -算啦.....咁都叫吾嚴重
回復 支持 反對

到時仲會有 ...
qaws353 發表於 13-2-2012 12:49

:lol 你真係幾矛盾 又話無唔公平唔平衡出現 而家又話打毛

佩服!佩服!
回復 支持 反對

其實5喺有無錢食嘅問題,喺有無上限嘅問題,設左個上限就算幾有錢都正喺食甘多,最多都喺勁人少少甘,不過問題喺E家可以任食窩,甘咪拉闊左玩家嘅距離囖,姐系重點系越多錢越可以食得多,無1個頂點位,甘咪=5公平囖
回復 支持 反對

即係GAMEONE諗住耐唔耐就出一次真丹?
回復 支持 反對

你真係幾矛盾 又話無唔公平唔平衡出現 而家又話打毛

佩服!佩服! ...
浩B 發表於 13-2-2012 17:44

身為 版主的你竟然禁到留意唔到,係佢話叫GAMEONE上 我先話唔好 上左之後D新手打毛啊?

我之前話無唔公平係未架的,如果真係上左架禁更係唔公平LA

依家未上架又何來唔公平?  上同唔上係唔同的,希望你明白 :lol

佩服!佩服!  禁到唔明- -
回復 支持 反對