PCgameweekly︰官方正面回應潛能丹(更新)

查看數: 18495 | 評論數: 132 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 12-2-2012 16:28

正文摘要:

回復

sam123abc 發表於 17-3-2012 15:55:30
GAMEONE都有病  咁既野都講得出口 (不嚴重wo )
qasd1237892 發表於 11-3-2012 13:00:48
我地要幾廿個人先打得死一個200m血人
甘仲五係五平衡?

代理on'dodo'姐嘛  仲話無問題
天下無狗 發表於 10-3-2012 20:58:36
嘩 本野用左我D貼黎出書 我可唔可以收返佢 言論板權費? = =
tomy09 發表於 10-3-2012 19:30:38
我有時真係有諗過,我玩左呢隻game4年,唔多唔少都有好多回憶同感情如果話叫我退出,我都好難選擇,原因唔係怕自己個角色日久變廢
而係唔捨得一班係game入面既朋友
雖然天龍八部更新進度比較慢,但係我都有玩落去,因為仲有我既精神支柱[朋友]陪我
正如上幾樓果位會員講,玩家係online game既命根,而朋友就係玩家既命根
依家我係天龍八部既朋友一個又一個咁離開,就算你比我隻角色勁到點都好
冇人陪玩根本就係同玩pc game冇分別,刷野招人招勁耐都冇人你仲有冇心機玩
話就話真丹對d副本玩家冇乜影響,但係有d ser既副本玩家因為其他玩家唔滿意
真丹而退出遊戲令到副本玩家好難招人刷野,咁係咪都有一定程度影響到副本玩家呢?

而我更加估唔到官方既回應會係咁,真係令我太失望,
依家上番自己隻人睇個好友表,全部名都係灰色,係個城行一陣就悶到off,咁我仲玩黎做乜?
既然依家玩黎都冇癮,我放左個ac換番小小錢都好過留個ac係度,gameone,祝你好運

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
浩B + 5 我很贊同

查看全部評分

凌依嵐 發表於 10-3-2012 17:17:42
我一粒都冇食
PPP3 發表於 20-2-2012 20:39:34
而家有人叫你同佢打咩-_-
你玩天龍就係為左打佢?

唔通你期望自己可以用小錢過佢而有夠佢打?咁你咪好著 ...
戀^^^^ 發表於 17-2-2012 11:41

我講事實姐-___-
唔駛好似食佐火藥咁啊
好明顯你係果D食佐好多粒又驚GAMEONE 修正果D人拉
戀戀豬 發表於 18-2-2012 11:29:40
回復 123# PPP3

糸呀 好似我地SER 個小林115M血 打交真糸好難死呀佢
要2T打佢先秒到佢 仲要唔可有EC按佢清心
E架仲要200M血小林 在加強多D 真糸打都唔洗打
玩幫精開車車真糸全場唔洗打佢都得 任佢爆塔
天戀×Nakuz- 發表於 17-2-2012 18:34:12
你玩天龍就係為左打佢?

自己用腦唸下
    咩叫ONLINE GAME
    現在個真單搞到好多人都退出左天龍
    個GAME出咩都冇人玩
    什至變成單機GAME
    你仲玩黎做乜?

問題係: 真單令大量玩家退出
    到時你點刷副本? 點刷小縹? 等汁啦!
    唔通你係萬幾粒真單自己刷小縹?
    根本係GAMEONE做錯野
    你地又唔知真正後果
    因為真單事件令遊戲角色實力不平衡
    導致大部份玩家退出天龍而GAMEONE因此結束天龍八部營運

呢個先係最終後果
    你自己好好唸下最深入的後果
    玩家係ONLINEGAME個命根
天龍汁未 發表於 17-2-2012 14:19:48
你玩天龍就係為左打佢?

依家個問題咪喺用少少錢勁撚過人囉    吊你老母洗撚上石買裝咩   當你全6令裝果道10萬到   你知唔撚知10萬蚊淨係攞來買丹  一粒石都唔撚洗上   都成300M血    本來都好地地  一睇到尼D POST真係火都來撚埋    佢老母個臭化!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
kelvin4leung -10 我都有同感,不過嚴重粗口...

查看全部評分

快速回復 返回頂部 返回列表