樂古Nakuz

標題: 刪左HKET啦,又OUT,又無聊,又已經冇人用 [打印本頁]

作者: 整面狂魔    時間: 6-1-2008 08:48
標題: 刪左HKET啦,又OUT,又無聊,又已經冇人用
刪左HKET啦,又OUT,又無聊,又已經冇人用
作者: 『☆↗程』    時間: 6-1-2008 10:41
你唔用姐...
唔代表其他人唔用架...

作者: 昇爺    時間: 6-1-2008 12:27
我有用bo
一D人玩唔同2008,只有玩住PES6,del左佢,邊到搵HKET黎整啊,你整比我地啊
你自己冇用到,對你冇用,你就話衣個帖冇用...衣d評帖既方法是不對的...要從不同角度睇一個事物

HKET係有用既
相信一定有人既電腦玩唔到2008
作者: ho971    時間: 6-1-2008 13:12
我玩到pes2008,
e+都仲用緊hket,
hket不知幾好用
作者: choykamwing    時間: 6-1-2008 13:53
唔少人都玩唔到pes2008

加上我覺得 pes6/pes2007仲好玩過pes2008
作者: 蝦蛟    時間: 6-1-2008 16:48
原帖由 昇爺 於 6-1-2008 12:27 發表
我有用bo
一D人玩唔同2008,只有玩住PES6,del左佢,邊到搵HKET黎整啊,你整比我地啊
你自己冇用到,對你冇用,你就話衣個帖冇用...衣d評帖既方法是不對的...要從不同角度睇一個事物

HKET係有用既
相信一定有人 ...

ea ~ 其實之前輝哥有份做既 -_-" 亦即係樓主
作者: ★龍∮戈☆    時間: 6-1-2008 23:27
原帖由 蝦蛟 於 6-1-2008 16:48 發表

ea ~ 其實之前輝哥有份做既 -_-" 亦即係樓主

比人識穿佐
因為佢自己玩到2008 所以覺得pes6d野冇用:lol
作者: 天地毒殺    時間: 8-1-2008 16:53
輝哥你真係好無聊....
hket   你唔玩  唔代表人地唔玩
作者: 然    時間: 9-1-2008 19:04
部機夠玩08
我都仲係停留緊係06:handshake
作者: [H]qwqwq    時間: 9-1-2008 20:57
hket其實係咩=0=?
作者: 天地毒殺    時間: 10-1-2008 21:32
HKET係由龍戈同輝哥合力整的一個patch
置頂有

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2