樂古Nakuz

標題: 痴線!岩岩上bbs一日又俾人ban [打印本頁]

作者: yoyoyi    時間: 10-8-2008 15:22
標題: 痴線!岩岩上bbs一日又俾人ban
513咩事?  個bbs一開 我就上去推post話收野  完完全全冇講過任何HKD

我都冇鬧過513 d咩   剩係上去開post收野  開post吹水  

咁就俾人ban??  仲要ban ip   係洗cookies都入唔返果隻

咩事?  又亂ban人??
作者: laikilaiki    時間: 10-8-2008 15:50
你要習慣下啦
亂ban人係513既特色之一

唔緊要
玩耐d就慣
作者: 雞翼安    時間: 10-8-2008 16:37
作者: yoyoyi    時間: 10-8-2008 17:12
宜家我DEL COOKIES都入唔到啊! 點算?
作者: tkk2337    時間: 10-8-2008 19:07
原帖由 yoyoyi 於 10-8-2008 17:12 發表
宜家我DEL COOKIES都入唔到啊! 點算?

同我一樣  我4個月前可以停左我  宜家都入唔到  刪左cookies都入唔到

佢戇兜兜既  我咩都冇做  佢就封我ip
作者: 133133    時間: 10-8-2008 19:22
封封下就慣,我起碼俾佢封左3個bbs ac
作者: 雄出沒注意    時間: 10-8-2008 20:11
我想開新acc都開唔到... ip被封..唔知點算..用假ip入唔入到...我用香港寬頻的~
作者: 133133    時間: 10-8-2008 20:19
proxy 幫到你,連去外國ser
作者: 愚蠢的老人    時間: 10-8-2008 20:30
唉...係咁嫁啦..
513 bbs都有問題的
我去家族區報到就即比人ban
完全唔知咩事
仲封埋ip
搞到我要用第二部機上
完全係一個理由都無咁去ban人
作者: 雄出沒注意    時間: 10-8-2008 20:48
原帖由 133133 於 10-8-2008 20:19 發表
proxy 幫到你,連去外國ser

就係唔識搞proxy= =
作者: 雄出沒注意    時間: 10-8-2008 20:55
原帖由 雄出沒注意 於 10-8-2008 20:48 發表

用埋tor都唔得...都係入唔到
作者: 133133    時間: 10-8-2008 21:37
原帖由 雄出沒注意 於 10-8-2008 20:48 發表

yahoo知識有得教

http://www.proxy4free.com/page1.html
用3128.8080尾既proxy, 記得連server
作者: yoyoyi    時間: 11-8-2008 07:51
好醒目D版主!  冇做過D咩都ban  同傑講返,佢剩係識話bbs唔係佢管=__=
[[bao_35]]
作者: yoyoyi    時間: 11-8-2008 07:54
原帖由 133133 於 10-8-2008 21:37 發表

yahoo知識有得教

http://www.proxy4free.com/page1.html
用3128.8080尾既proxy, 記得連server

用proxy好似好危險wo
作者: Max    時間: 11-8-2008 08:53
我就好d....永遠只係用個交易區,不過呢期係咁串佢個商城.....等俾人ban
作者: gretto    時間: 11-8-2008 11:41
yoyoyi 你513既bbs名係咩??
作者: 康少`    時間: 11-8-2008 12:23
唔係掛....我玩左咁耐都味比人封過ac..
作者: tszhei12    時間: 11-8-2008 13:34
我都比人ban左啦[[onion_46]]
作者: BONAQUA169    時間: 11-8-2008 14:26
yoyoyi 唔好扮撚野KAI喇.
你昆完人野. 仲要扮冇知. 男人老狗仲要扮女人. 好撚噁心.
不得止. 仲要係咁叫人同你扑野. 男人同男人扑?

你係513呃完人野.~ 比人封AC唔正常? 你咪撚KAI啦.  
真係好天真好傻.
作者: sang321    時間: 16-8-2008 21:27
係==BBS版主你唔識佢 你講一句廢話/唔岩聽就BAN

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2