樂古Nakuz

標題: ============[關] [打印本頁]

作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 18:40
標題: ============[關]

正商討中 . . . .
作者: Lazy基"    時間: 3-6-2009 18:41
作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 18:42
由於樂古正在變質
What you mean?
nakuz政變 :d?????
Lazy基" 發表於 3-6-2009 18:41

管理層轉哂手
失望..........
作者: Lazy基"    時間: 3-6-2009 18:43
作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 18:45
話時話
我記得之前SOD係NIKE做MOD架,佢而家好左邊??
Lazy基" 發表於 3-6-2009 18:43

係呀
我以前用儘力先叫到佢開runescape版

好似返左大陸
宜家無人知佢去左邊.....
作者: cool_snow    時間: 3-6-2009 18:45
而家好多版都冇哂版主, 我地呢區一樣

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=2
作者: Lazy基"    時間: 3-6-2009 18:49
作者: jcjefferson    時間: 3-6-2009 18:50
冇王管@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Lazy基" 發表於 3-6-2009 18:49

we were 冇王管 before too la LOL -.-
作者: dealyou    時間: 3-6-2009 18:54
suggest we create a forum for ourselves?
作者: jcjefferson    時間: 3-6-2009 18:55
9# dealyou

mo $$
作者: dealyou    時間: 3-6-2009 18:58
9# dealyou  

mo $$
jcjefferson 發表於 3-6-2009 18:55

i thought there were some free forum =\
作者: jcjefferson    時間: 3-6-2009 19:00
i thought there were some free forum =\
dealyou 發表於 3-6-2009 18:58

there is. but free forum =/= good forum as nakuz -.-"
i mean, many functions cannot be used
作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 19:04
搵新屋啦~~~~
唔使私家野咁貴~

有無咩hk forum 正正常常架?
要快d呀~俾佢地見到會扣死我分~_~
作者: cool_snow    時間: 3-6-2009 19:06
佢地抄左我, 可能仲好神檯位唔易坐, 想坐既人而家上去申請做版主啦....
作者: 狂@車R    時間: 3-6-2009 19:13
真奇怪, 第一次聽因為這個理由而被革職...

雖然, 我以前做版主既時候都知道要定期入版主討論區
但是唔會因為太耐無入版主討論區而被革扯
個陣時, 唔好話入版主討論區, 好多版主連 Nakuz 都無上啦

話時話, 我都搵到個討論區有 RS 版, 都幾多 guide, 好似見到 Amy 係個度?
作者: jing211091    時間: 3-6-2009 19:15

一齊去Myorz!!!!超版小姐,你快D入黎我地clan chat kick晒我地走啦!我地i成班都係攪屎棍
作者: cool_snow    時間: 3-6-2009 19:24
真奇怪, 第一次聽因為這個理由而被革職...

雖然, 我以前做版主既時候都知道要定期入版主討論區
但是唔會因為太耐無入版主討論區而被革扯
個陣時, 唔好話入版主討論區, 好多版主連 Nakuz 都無上啦

話時話, 我都搵到個討論區有 RS 版, 都幾多 guide, 好似見到 Amy 係個度?狂@車R 發表於 3-6-2009 07:13 PM

係呀, 我以前我係果個 forum 既版主, 因為一些私人問題我離開左, 而有朋友叫我黎左樂古,
佢話呢度有好多人都好好一齊分享 rs, 所以我就做左會員, 岩岩上年狗狗話唔做版主, 推薦我
做所以就做左 rs 版主囉, 你見到我個明唔出奇架, 因為果個 forum 有我打既 guide 係到, =p
作者: jing211091    時間: 3-6-2009 19:30
去 5p / hk to love 啦!我相信個到人流多過尼個落股先lor
作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 19:47
去 5p / hk to love 啦!我相信個到人流多過尼個落股先lor
jing211091 發表於 3-6-2009 19:30

落股[[bao_27]]

5p?唔好啦...d自貼區好膠=.=

hk to love唔識...
作者: cool_snow    時間: 3-6-2009 19:49
2 love 有 forum 咩, noob jing~
作者: 傻佬_johnsun    時間: 3-6-2009 20:11
國一日不可無君 , 樂古用埋d咁醒目既理由抄人 , 食屎啦!!!!

我地反正都就快唔係樂古既人 , 請容我講一次粗口 ...

樂古一直都好地地 , 點解可以用埋咁尻醒目既理由抄人咖!!!

所以依家我決定左 !!!!

amy , 火火 , 呀狗 , 你地去邊我就跟住去邊 !!!

樂古呢d咁既鬼方 , 巳經再唔係一個開心既地方 ,

我識一個朋友 , 佢係 " HKT " 既壇主 , 等我同佢傾傾 !

如果成功既而amy同呀火願意既 , 我地一於去" HKT "!

板主呀火佢地做 !

我地好希罕樂古咩??我留係樂古 , 唔係因為我鍾意樂古呀!!

你地班叻叻既樂古人員睇唔睇到呀 ! 你地含撚啦!!!

我地留係樂古 , 唔係因為我鍾意樂古呀!!!! 係因為我鍾意樂古之中既朋友!!!!

你地依家抄左我地既板主 , 你地班叻叻一定會後悔呀!!!!

我地一定會轉區 ! 我地一定要另起灶爐 , 我地無左先樂古唔會死呀!!!!

我同埋呀火講 , 我地個cc 應該要轉名喇 ! 唔應該再有 "Nakuz" 呢個字 !!!

只要你地一開聲話要走既 ,我一定跟住你地咖 !!
作者: 小馬仔    時間: 3-6-2009 20:12
好好笑既人事變動XD
果然係"革命"=)

搵到新地方又要重新建立@@"
真係唔容易呀><
作者: wesleyku    時間: 3-6-2009 20:45
我地e家兩頭5到岸ar...無王管 @@   

其實香港無乜有rs 板ge討論區...5通一齊殺入去myorc mei - -
作者: aclet0821    時間: 3-6-2009 20:53
gum dim ar...
should we wait for a while and see what will happen sin?
as firefire said... we should chill for a bit?

unless we do really want to go to myorc...
or else we could either stay here and see what will happen... or start another RS forum in another forum..
作者: wesleyku    時間: 3-6-2009 20:55
等到就等,c下高層有行動先呀,定係我地拉左大隊走人先
作者: 小馬仔    時間: 3-6-2009 21:07
炒左個小朋友超版先啦=P
作者: noobownage226    時間: 3-6-2009 21:08
好地地無啦啦fire 晒d 版主,講真,你又唔 pm,個個好似你咁得閒走去版主區咩
本身以經有個版要睇,irl又有野要做,連warnning都冇就炒左,
10足人地誤殺西施咁,亂殺一通,到時比人反nakuz就真係呵呵笑lor
作者: jcjefferson    時間: 3-6-2009 21:16
wait har sin la -.-
hope they will change their actions ma -.-
作者: 因子-yanchi    時間: 3-6-2009 21:24
水能載舟亦能覆舟

個超版諗緊咩- -.

不過其實,無MOD應該都OK掛??

不過有起事上黎煩D...
作者: steel    時間: 3-6-2009 21:35
比我做版主都會定期一年上佢個嘟嘟版一次啦]
作者: cool_snow    時間: 3-6-2009 21:39
我有上既三個幾月前囉, 都冇咩野睇, 呢排版都成日有人嘈交, 得閒都理左個版先啦
作者: 因子-yanchi    時間: 3-6-2009 21:52
我有上既三個幾月前囉, 都冇咩野睇, 呢排版都成日有人嘈交, 得閒都理左個版先啦
cool_snow 發表於 3-6-2009 21:39

個靚女超版都做野都唔諗後果

禁個制就當件事完

講多都晒氣

最好佢再CHILDISH D

BAN左我~~~咁就爽

咁都做得出既話就正

可以去各大FORUM宣傳NAKUZ做既好事

敗係個"靚女"手上
作者: crazy963258    時間: 4-6-2009 11:40
we can go myorc~
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 14:25
而家佢仲要唔比d會員係我個革命post度reply,黑暗政治!!!
但如果拉隊走的話,要點通知大家走?
作者: 政*    時間: 4-6-2009 15:22
真係唔好話我多事
不過身為前超版既我真係睇唔過眼
超版從來都冇權力去決定政策
只不過係站務區到平息事件
然後就俾你地鬧鬧鬧
就算今日你地鬧走個超版
依d事唔代表會停囉
因為重頭到尾都係管理員話事
只不過係冇管理員出黎講野先要超版出黎姐
作者: cool_snow    時間: 4-6-2009 15:33

但係做超版果個妹妹仔個腦諗都冇諗就一句話人際關係唔好既人咪冇人通知過一句,
比其他版主或者會員都會睇唔過眼啦, 超版我都做過, 但係咪要咁講野,
我諗果個超版妹妹仔經過今次事件後, 都應該學識唔好亂講一通, 只會帶來
更多罵戰發生
作者: 政*    時間: 4-6-2009 15:37
但係做超版個腦諗都冇諗就一句話人際關係唔好既人咪冇人通過一句,
係其他版主或者會員都會睇唔過眼啦, 超版我都做過, 但係咪要咁講野,
我諗果個超版妹妹仔經過今次事件, 都應該學識唔好亂講一通, 只會帶來
更多罵戰 ...
cool_snow 發表於 4-6-2009 15:33

佢都係舉例姐, 咁事實人際關係好既真係有人通知
另外丫, 我唔明點解大家要咁著眼人際關係依4隻字
今次件事管理員緊係希望個個都唔駛人提架啦
咁有人提係唔係因為人際關係好先?
依家大家都當左管理員係想留手
但實際上管理員真正係唔想任何一位版主提人
初初有人問點解冇人提
咁你冇版主朋友真係會冇人提你丫嘛
幾有道理架wo
但係其實管理員根本冇考慮到人際關係
更加係想全部版主都冇人提, 可以炒到更多平時唔入去既版主
作者: 因子-yanchi    時間: 4-6-2009 15:57
佢都係舉例姐, 咁事實人際關係好既真係有人通知
另外丫, 我唔明點解大家要咁著眼人際關係依4隻字
今次件事管理員緊係希望個個都唔駛人提架啦
咁有人提係唔係因為人際關係好先?
依家大家都當左管理員係想留手
但實際 ...
政* 發表於 4-6-2009 15:37

我明白佢係負責執行,
不過炒人既理由始終都係牽強左D
家陣做版主同D超版同其他版版主無咩聯絡
你應該要了解嫁啵
好地地點會識其他版主
就好似我當壇主係皇帝喇,比埋高帽佢戴喇
下面做官既,你認為係咪一定會互相認識呢?

一個地方官,好地地做咩去其他地方交朋結友
收唔到皇帝既MSG,
又唔識其他地方官

做皇帝既都有義務通知一下地方官掛?

我不滿既係,個超版連通知警告都無聲就炒人
嘩政府牙呢度
*一切都有完善既系統同政策管理*
*我地必須依從程序做事*
佢地就係做到咁

管呢度又咪D後生仔女
無人係絕對錯晒OR岩晒.我都理解
不過做事可唔可以事前諗多D?

好版主衰版主唔理好醜都炒
*衰無上版主區報到*
哈哈哈哈,貽笑大方

快想想沒有官管的地方會變成什麼樣子

就當超版真係比較上難以參與決策喇....

咁我地而家想既,係同壇主反映番成件事

我當然想佢回復番佢地版主既身份
但相信到而家佢地都已經有D唔想做..
搞成咁

如果壇主都唔理既,FINE, 我地走

無版主既版塊,祝NAKUZ好運
作者: 政*    時間: 4-6-2009 16:12
我明白佢係負責執行,
你應該要了解嫁啵
好地地點會識其他版主
下面做官既,你認為係咪一定會互相認 ...
因子-yanchi 發表於 4-6-2009 15:57

我只係想講, 通知唔知一聲, 唔輪到超級版主話事囉
成件事入面超級版主都係要報到既一份子
我都因為冇報到俾人炒左
咁你認為超級版主可以決定政策咩?
管理員唔想通知就唔想通知架啦
係個超版盡責去站務區平息姐
唔代表超版有話事權
有話事權既人都未出過聲
依家超版又做埋炮灰喇
唯有等管理員個公告
作者: Djserry    時間: 4-6-2009 16:23
一齊上hkgolden )
作者: benny1    時間: 4-6-2009 16:39
炒左個on9小朋友超版 fuck you 超版  fuck off
作者: 政*    時間: 4-6-2009 16:42
炒左個on9小朋友超版 fuck you 超版  fuck off
benny1 發表於 4-6-2009 16:39

最憎你依種唔知頭唔知路既人=]
作者: benny1    時間: 4-6-2009 16:47
小朋友 你 有冇腦
作者: 政*    時間: 4-6-2009 16:52
小朋友 你 有冇腦
benny1 發表於 4-6-2009 16:47

根據生物學同基本常識, 每個正常人都有腦
冇腦既話相信活不長命
作者: benny1    時間: 4-6-2009 16:58
但據說有九成九的人都有腦殘現象而不能完全使用腦
作者: 政*    時間: 4-6-2009 17:00
但據說有九成九的人都有腦殘現象而不能完全使用腦
benny1 發表於 4-6-2009 16:58

根據科學家既研究, 除左愛因斯坦可以例外
每個人頂多用到腦袋既10%, 所以大家都好腦殘(?)
算喇, 唔想再係到講喇
我都係等公告出, 睇下壇主點講
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 17:09

給樓上二位:
而家我們個個區攪成甘,無人理,唔好引起罵戰啦大家。
P.S:狗狗你打算去邊度自立門戶??
我明白佢係負責執行,
你應該要了解嫁啵
好地地點會識其他版主
下面做官既,你認為係咪一定會互相認 ...
因子-yanchi 發表於 4-6-2009 15:57

其實你之前話我果個投票無咩用,呢點我都知。但是我想借呢個投票去驚動果個壇主。希望佢會明白事理。如果連佢都唔理,我都跟住你們一起走。而個投票我係站務區度新開咗。
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3647402&highlight=
作者: easyfunforu    時間: 4-6-2009 17:40
I don't think so....This forum is nice....
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 17:52
I don't think so....This forum is nice....
easyfunforu 發表於 4-6-2009 17:40

之前我都有甘想,但是而家呢件事證明咗NAKUZ係一個制度黑暗的FORUM!!
作者: 政*    時間: 4-6-2009 18:54
公告出左爐lol
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 19:00

http://www.nakuz.com/bbs/announcement.php?id=240#240    ←   公告在此
我們都係走吧啦~~~
果條友有答等於無答,對呢度極度失望....
腐敗黑暗,
獨裁統治,
死水一灘,
無藥可治,
官官相衝,
人神共憤!!!!
起來作反!!!!!!!!!!

作者: pk144    時間: 4-6-2009 21:00
點解會搞成錦嫁TvT
以前都好好架...冇黎一排姐.....
今次真係人面依舊,景物全非.....
我個RS ac係pk144,不如你地add我呀=]
我得94 combat架咋,煩請高手帶路=]
我想問有冇人可以教我玩RS呀~
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 21:03
點解會搞成錦嫁TvT
以前都好好架...冇黎一排姐.....
今次真係人面依舊,景物全非.....
我個RS ac係pk144,不如你地add我呀=]
我得94 combat架咋,煩請高手帶路=]
我想問有冇人可以教我玩RS呀~ ...
pk144 發表於 4-6-2009 21:00

依家個區搞成甘,睇黎我們都要找到一個好的落腳地先好去想RS D 嘢~~~
如果而家仲話拉隊走,甘不如hkgolden開個forum啦~~
作者: Clmak814    時間: 5-6-2009 13:46
what is hkgolden?
個人認為
只係比左錢既私服係安全
咩鬼3forum.hk
我個forum好地地都無左..
作者: 因子-yanchi    時間: 5-6-2009 17:48
放心已經搵左一D落腳地方.....

唔怕冇地方走
作者: snsisi    時間: 6-6-2009 17:28
0rz 你地去邊到啊.咁以後我問rs野咁點算~~~ /__\
作者: 燎原火    時間: 6-6-2009 17:33
0rz 你地去邊到啊.咁以後我問rs野咁點算~~~ /__\
snsisi 發表於 6/6/2009 05:28 PM

大家不用太擔心...... 事件正在跟進中。
作者: 因子-yanchi    時間: 6-6-2009 19:06
大家不用太擔心...... 事件正在跟進中。
燎原火 發表於 6-6-2009 17:33

依仗你了 ....火
作者: *Ah_馳    時間: 6-6-2009 19:31
依仗你了 ....火
因子-yanchi 發表於 6-6-2009 19:06

[[bao_29]]火火.......

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2