樂古Nakuz

標題: CZ+CS1.6+CSS+CSGO $180 GW2, 俄版遊戲,充值, Steam代購 [打印本頁]

作者: RentACheat    時間: 24-3-2011 20:22
標題: CZ+CS1.6+CSS+CSGO $180 GW2, 俄版遊戲,充值, Steam代購

星期一至五上線時間 10AM - 6PM, 9PM-11PM
星期六日全日上線, 但不定時回覆大家

購買前注意事項:

1.激活時必須出示入數紙, 否則不幫激活, 不給退錢

2. 本人現在所有出售的遊戲, 除了俄版遊戲和 Lost Planet, 其他STEAM遊戲全部都是從Steam官方商店代購, 保證沒有地區限制, 在世界任何一個地區都可以正常進行遊戲

3. 本人所有 Steam 商店 使用信用卡代購的遊戲 都保證使用合法來源的資金(我自己的信用卡), 但是市面上亦有其他賣家使用黑信用卡/ 非法的信用卡 / 從別人身上盜回來的信用卡 跟大家代購遊戲, 請大家不要貪便宜, 使用不合法資金來源購買Steam / EA Download Manager / EA Origin 遊戲, 將會令你的Steam , EA Download Manager / EA Origin 帳號和遊戲被回收在往後日子永久停, 帳號亦有機會被永久凍結

Q: 什麼是"俄版遊戲"??
A: "俄版"的全寫是"俄羅斯版", 是指一些正版遊戲在俄羅斯國家出售, 俄版的遊戲零售價比一般香港的便宜至少一半以上.

Q: 為什麼俄版遊戲的定價會這麼便宜?
A: 俄羅斯的人均收入比世界其他地區低很多, 以08年GDP來計, 年收入只是8612美元, 約每月717美元, 6000多港元左右, 就是這個的關係, 世界各地的不同廠商發行的遊戲在俄羅斯定價都會設得很低, 因為要和俄羅斯的人均收入看齊, 價格定太高= 沒俄羅斯人買遊戲

Q: 俄版遊戲有限制嗎?
A: 俄版的遊戲跟香港的零售版一樣, 大多都是激活在STEAM / EA ORIGIN / UBI uPlay平台激活 上, 部分遊戲有激活限制, 語言限制 和 運行地區限制, 排除了這3個問題, 一般跟香港的正版沒分別, 一樣可以玩連線
激活限制 = 必須使用俄羅斯IP地址激活遊戲的CDKEY序號
語言限制 = 必須以俄羅斯文為執行語言的遊戲
運行地區限制 = 必須用俄羅斯IP地址才可以執行遊戲

Q: 我在哪裡可以買到俄版遊戲?
A: 本人認識一位俄羅斯遊戲批發商, 你們可以經我購買俄版遊戲, 全部遊戲都是俄羅斯零售版來, 有CDKEY圖片證明是零售版來, 不是來歷不明的序號. 避免不必要的誤會, 經我購買後我會登入到你的STEAM / ORIGIN 帳號激活該遊戲. 激活後會把CDKEY圖片經MSN發給你

Steam商店代購詳情
Steam遊戲代購需要付出的價格為 (Steam上遊戲的美金價格 x 9)
例子: Counter-Strike: Source Steam上的商店價格為19.99 USD
你經我購買Counter-Strike: Source需要付出 19.99 USD X 9 = 180HKD
Steam商店列表可以經http://store.steampowered.com查看
每晚凌晨一時Steam都會更新每天特價列表!

新增

LOL美國充值服務 - 請MSN查詢

CSGO $120

GUILD WARS 2預購 - 數位普通版$510

CS1.6+CZSteam商店版 - HKD $70 (STEAM 商店送禮)

Condition Zero

Counter-Strike 1.6

Lost Planet 失落星球 (零售激活, 付款後需給予本人steam帳號密碼來激活遊戲)- $45 HKD

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/6510

CZ+CS1.6+CSGO+CSS 組合$180! 最後一套

Left 4 Dead 2 $100 (STEAM送禮)

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/550/

Counter-Strike Source $180 (STEAM)

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/240/

Garry's Mod $90
(STEAM送禮)

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/4000

Team Fortress 2
Steam永久免費, 轉為付費會員需於Man Co商店購買任何物品, 本人有Steam Wallet 充值服務, 充值5美金=60港元, 充值後的金額可以在ManCo Store花費,

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/440/

Monday Night Combat $50
(STEAM送禮)

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/63200/

Killing Floor $100
(STEAM送禮)

Steam商店連結: http://store.steampowered.com/app/1250/?snr=1_5_9__13

Mass Effect 3 俄版豪華版 <$350
Mass Effect 3 俄版普通版 <$240

戰地風雲3 俄版 $140

Modern Warfare 3 俄版$140 有英文語言

====================以下是俄版遊戲列表, 保證全部正版, 來源合法, 可以上網連線======================
俄版遊戲價錢和列表請參考
http://hksteam.com/forum.php?mod ... page=1&extra=#pid81

有興趣買既買家可以SKYPE 聯絡我, 我分別有三個MSN帳號, 一個SKYPE帳號, 我星期一至晚上10時至12時都會上線, 其他時間因為工作關係, 不會上線

SKYPE 帳號 : BioFatJo

作者: RentACheat    時間: 29-3-2011 17:07
pushpushpush
作者: RentACheat    時間: 7-4-2011 13:25
VALVE今天官方調低了TF2, Portal 1, Orange Box售價
作者: john1654    時間: 7-4-2011 23:34
請問仲有冇cs key?
作者: john1654    時間: 7-4-2011 23:34
請問仲有冇cs key?..
請問仲有冇cs key?..
作者: RentACheat    時間: 8-4-2011 14:52
CS1.6+CZ $90
作者: 走到最後    時間: 8-4-2011 17:46
我覺得冇乜人會買...
作者: a44a99    時間: 8-4-2011 18:48
90元太多了,同埋我唔玩cz
作者: RentACheat    時間: 11-4-2011 19:30
百貨應百客
作者: RentACheat    時間: 14-4-2011 16:30
Little PUSH!
作者: 走到最後    時間: 19-4-2011 19:57
PUSH
作者: RentACheat    時間: 20-4-2011 19:28
作者: RentACheat    時間: 24-4-2011 00:41
小推
作者: RentACheat    時間: 2-5-2011 23:31
BUMPBUMP
作者: RentACheat    時間: 7-5-2011 15:04
作者: RentACheat    時間: 11-5-2011 16:33
小推小推小推
作者: LSM    時間: 11-5-2011 22:06
而家仲值90$ ? ....
作者: him0922    時間: 13-5-2011 13:16
以前成仔仔都係賣40蚊到
http://item.taobao.com/item.htm?id=4279331040
上面呢條link 都係20蚊人仔
作者: RentACheat    時間: 14-5-2011 00:45
以前成仔仔都係賣40蚊到

上面呢條link 都係20蚊人仔
him0922 發表於 13-5-2011 13:16

廿蚊果隻香港玩唔到, 唔信你試下, 貴得黎自然有原因
作者: KbelBoy    時間: 14-5-2011 21:48
本人買左近千元港紙,絕對信心保證,幫推!!
係$20既話,一定大把人買啦,你試下買返來睇下點,
"仅能在中国大陆登陆并进行游戏!"既然一樣野都係咁,好難話第二D GAME唔係
作者: RentACheat    時間: 14-5-2011 22:15

本人現在出售的所有遊戲全是使用自己的信用卡在Steam幫大家代購, 來源合法, 保證全部沒有地區限制, 可以永久使用
我出售的遊戲港幣價格是以Steam官方定價(美元)來決定, 再 X 匯率, 加上信用卡公司賺取的差額, 賺的錢不多
網上購買"零售版"的遊戲序號是十分危險的行為, 特別是在Steam平台上, 萬一你的Steam帳號被別人盜取了, 你需要向Steam客服提供零售版的盒裝CDKEY圖片來取回你的Steam帳號, 某些其他網站出售的"零售版"序號大多是沒有圖片提供, 只有一串數字(CDKEY), 萬一你的Steam帳號出現了問題, Steam客服將不會幫助你取回 / 解封帳號, 因為你沒有方法證明那遊戲是你擁有的
在我這裡購買Steam遊戲, 萬一你的Steam帳號出了問題, 本人會願意幫忙向Steam客服聯絡, 和向Steam客服提供自己的部分信用卡資料信息, 證明遊戲是我合法轉送給你.

如果大家覺得Steam的遊戲定價比較貴, 可以等待Steam的特價時段, 在一年內的某些大日子(聖誕節, 感恩節, 復活節), 某些遊戲在Steam上會減價, 例如Bad Company2 和L4D2將會減至80元和60元港幣, 十分抵玩, 那時候大家找我代購遊戲售價將會以官方價格為準
作者: tsoalex123    時間: 16-5-2011 16:47
好Q貴- -..
作者: RentACheat    時間: 21-5-2011 23:01
小推小推小推小推
作者: RentACheat    時間: 28-5-2011 10:34
小推小推小推小推
作者: KbelBoy    時間: 3-6-2011 16:53
又買左野啦,又收到野啦,幫推=]
作者: RentACheat    時間: 6-6-2011 19:03
小推~~~
作者: RentACheat    時間: 11-6-2011 00:59
小推小推小推小推小推小推小推
作者: RentACheat    時間: 12-6-2011 23:37
小推小推小推小推小推小推小推
作者: O.O`v    時間: 14-6-2011 23:56
依家美元->港元 $77 有無減價?
作者: RentACheat    時間: 15-6-2011 08:39
依家美元->港元 $77 有無減價?
O.O`v 發表於 14-6-2011 23:56

無, 信用卡公司唔係收我呢個價
作者: RentACheat    時間: 15-6-2011 21:18
小推
作者: RentACheat    時間: 19-6-2011 00:14
小推小推小推小推小推小推
作者: 定春    時間: 19-6-2011 00:35
其實哪裡有steam點買
作者: RentACheat    時間: 24-6-2011 17:56
24號更新
作者: lauhinyu    時間: 25-6-2011 01:11
現在仲有冇steam css 序號?
作者: lauhinyu    時間: 25-6-2011 12:28

如果有 咁現在css 價錢 有冇平左??
作者: RentACheat    時間: 25-6-2011 23:04
CSS跟steam正價$180
作者: yl2401    時間: 26-6-2011 12:24
is Non-Steam??
作者: yuk456852    時間: 26-6-2011 16:10
CS1.6冇貨?_?
作者: 傻杰;]    時間: 26-6-2011 23:46
加左你msn啦==
幾時上阿..
想快買
作者: RentACheat    時間: 29-6-2011 16:22
PUSH!!!
作者: RentACheat    時間: 1-7-2011 22:23
小推小推小推小推
作者: RentACheat    時間: 6-7-2011 20:26
小推小推小推小推小推
作者: laiyuki1994    時間: 8-7-2011 10:41
+左你MSN啦
作者: cuddles__    時間: 10-7-2011 01:22
thx a lot
作者: RentACheat    時間: 11-7-2011 03:20
小推小推小推小推小推小推小推小推
作者: KbelBoy    時間: 12-7-2011 16:53
十卜十卜
作者: RentACheat    時間: 13-7-2011 08:24
13/7 更新
作者: RentACheat    時間: 15-7-2011 11:01
PUSH~~~~~~~
作者: oEpSxCyndio    時間: 16-7-2011 20:56
我要cs1.6同csz 90HKD比msn我!
作者: RentACheat    時間: 16-7-2011 22:59
我要cs1.6同csz 90HKD比msn我!
oEpSxCyndio 發表於 16-7-2011 20:56

第1頁有留言
作者: oEpSxCyndio    時間: 17-7-2011 16:28
回復 52# RentACheat

係咪Maurazjyq@hotmail.com
作者: RentACheat    時間: 20-7-2011 19:36
小推!!!!
作者: RentACheat    時間: 20-7-2011 19:36
msn無錯
作者: RentACheat    時間: 20-7-2011 20:44
新增了兩個msn, add了我但我沒上線的可以試試加我另外兩個msn
作者: 夢儿LOLz    時間: 20-7-2011 21:33
係咪on lan都玩得?
作者: RentACheat    時間: 21-7-2011 12:52
係咪on lan都玩得?
夢儿LOLz 發表於 20-7-2011 21:33

是正版
LAN都可以玩
作者: RentACheat    時間: 24-7-2011 00:55
小推小推小推小推
作者: RentACheat    時間: 25-7-2011 17:54
PUSHPUSHPUSHPUSH
作者: yat9624    時間: 25-7-2011 22:13
想問可唔可以幫手買Counter-Strike: Source + Garry's Mod ?
大約幾多錢? 我想系email到傾...
請email我,
yat9624@hotmail.com
作者: joseph199704    時間: 25-7-2011 22:36
CS1.6+CZ特價組合 - HKD $60
呢個仲有冇貨
作者: RentACheat    時間: 26-7-2011 10:22
CS1.6+CZ特價組合 - HKD $60
呢個仲有冇貨
joseph199704 發表於 25-7-2011 22:36

YS
作者: joseph199704    時間: 26-7-2011 14:03
YS
RentACheat 發表於 26-7-2011 10:22

msn傾可吾可以?
msn:joseph_199704@hotmail.com
作者: RentACheat    時間: 26-7-2011 14:25
msn傾可吾可以?
msn:joseph_199704@hotmail.com
joseph199704 發表於 26-7-2011 14:03

60蚊果個暫時無貨, 可能要隔一個禮拜,  你有興趣買90蚊既主動加我msn, 我msn第一頁有
作者: 迷戀x持槍    時間: 27-7-2011 16:39
回復 65# RentACheat

60蚊個個係咪沒有地區限制?
作者: RentACheat    時間: 27-7-2011 19:32
回復  RentACheat

60蚊個個係咪沒有地區限制?
迷戀x持槍 發表於 27-7-2011 16:39

有, 但私下提供破解程式Bypass地區限制
作者: 迷戀x持槍    時間: 27-7-2011 21:42
回復 67# RentACheat

咁90蚊個個係都咪係= =? 仲有買可唔可以用點買...如100蚊 我買100蚊點
作者: RentACheat    時間: 27-7-2011 22:12

咁90蚊個個係都咪係= =? 仲有買可唔可以用點買...如100蚊 我買100蚊點 ...
迷戀x持槍 發表於 27-7-2011 21:42

90蚊果個係steam商店版保證無地區限制, 永久使用
你可以入蚊入100蚊, 唔接受遊戲點數交易, 你多左果10蚊可以下次經我買野再用番果10蚊
作者: 迷戀x持槍    時間: 27-7-2011 23:10
回復 69# RentACheat

咁我想買一個90蚊個個 你+我MSN明日傾ok? csopeople@hotmail.com 我想問你用咩銀行- -
作者: RentACheat    時間: 27-7-2011 23:59

咁我想買一個90蚊個個 你+我MSN明日傾ok?  我想問你用咩銀行- - ...
迷戀x持槍 發表於 27-7-2011 23:10

加左, 中銀匯豐銀行恆生都有
作者: 迷戀x持槍    時間: 28-7-2011 13:01
回復 71# RentACheat

咁你係msn比中銀個個比我OK? 我呢幾日去
作者: RentACheat    時間: 1-8-2011 18:59
小推
作者: RentACheat    時間: 6-8-2011 00:31
星期日起離港五日
作者: ntk1996828    時間: 7-8-2011 11:38
push!!!!
作者: RentACheat    時間: 11-8-2011 22:36
8月11日更新:本人已經去完旅行番左黎香港, 但家中PC電腦發生問題, 不能開機, 正在使用NOTEBOOK上網, 由於NOTEBOOK打字不方便, 所以MSN回覆大家亦可能比較慢, 星期五起我會正式上線, 謝謝各位支持
作者: 毒男善    時間: 12-8-2011 10:09
+了你MSN
hknch@hotmail.com
如果沒有,請你加我
作者: RentACheat    時間: 12-8-2011 13:24
+了你MSN

如果沒有,請你加我
毒男善 發表於 12-8-2011 10:09

我已確認所有朋友邀請! 你今晚可以再搵下我
作者: billy1234565    時間: 12-8-2011 18:15
作者: 軒之鍊    時間: 12-8-2011 23:12
請問L4D2仲有冇?
作者: RentACheat    時間: 13-8-2011 23:10
L4D2有貨
作者: RentACheat    時間: 16-8-2011 16:55
小推
作者: yuk456852    時間: 16-8-2011 22:48
我想問點解cs+cz會分60蚊同90蚊?
作者: RentACheat    時間: 17-8-2011 00:43
我想問點解cs+cz會分60蚊同90蚊?
yuk456852 發表於 16-8-2011 22:48

MSN講
作者: RentACheat    時間: 19-8-2011 14:02
小推
作者: louis619    時間: 20-8-2011 13:07
我要買CS,但你MSN冇ON
作者: jaylai1997    時間: 22-8-2011 09:31
我要css
作者: RentACheat    時間: 22-8-2011 22:25
我要css
jaylai1997 發表於 22-8-2011 09:31

$180 加我MSN~
作者: jaylai1997    時間: 23-8-2011 01:23
回復 88# RentACheat

加哂???不如你加我啦proc-box@hotmail.com
作者: bobby0301    時間: 27-8-2011 13:14
我冇steam
如果我要買ge話可唔可以其他方式比我
作者: RentACheat    時間: 27-8-2011 15:50
我冇steam
如果我要買ge話可唔可以其他方式比我
bobby0301 發表於 27-8-2011 13:14

只接受銀行入數, 放心之後實會比到隻GAME你
作者: KLKL6077    時間: 27-8-2011 22:57
我想問
tf2個到
入5美金去你個ac定我個ac
如果入你ac我好似唔會做正式會員
作者: RentACheat    時間: 27-8-2011 23:04
我想問
tf2個到
入5美金去你個ac定我個ac
如果入你ac我好似唔會做正式會員
KLKL6077 發表於 27-8-2011 22:57

MSN傾
作者: RentACheat    時間: 28-8-2011 23:57
小推~~
作者: RentACheat    時間: 29-8-2011 23:56
小推~~
作者: RentACheat    時間: 31-8-2011 18:27
小推推~~~~~~
作者: RentACheat    時間: 3-9-2011 23:02
小推小推小推小推小推小推小推小推
作者: lokG/    時間: 5-9-2011 14:38
支持代購 )
作者: Glue    時間: 6-9-2011 00:14
CS1.6仲有冇?_?
過數比錢?_?
作者: RentACheat    時間: 6-9-2011 09:25
CS1.6仲有冇?_?
過數比錢?_?
Glue 發表於 6-9-2011 00:14

有, 係

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2