樂古Nakuz

標題: 給紫龍團友 [打印本頁]

作者: 紫龍之森    時間: 17-5-2012 16:26
標題: 給紫龍團友

考完DSE的這幾天...心想回赤壁轉一圈...看一看團友還有沒有在玩...
玩了幾天...都沒上線....想是沒玩了吧...

大概兩年多以前吧....那時是我第一次玩online game...赤壁也是我第一次玩的網遊
不知不覺迷上了...
慢慢地弄了個軍團...結識了一些團友...老漢...月軒...還有zov2等等
也認識了一些如維園亞伯和無名等玩家

看着赤壁的改變...他們慢慢都不玩了...
只有我跟團友在玩...

升上中五...花在學業上的時間多了...玩的時間少了
升等級跟裝備比別人慢了....當初整裝的熱情沒了....
慢慢我也沒再玩了...

升上中六前的暑假....回來玩了一個月...
老漢跟月軒都強了...我還是老樣子...
不辭而別我是不想的...因為我不能保證我還會回來...

人物玩得不算強....軍團也不是什麼大團...
但我沒後悔留在紫龍義勇軍...
讓我回到最初...我還是會創建我的軍團...
因為我很喜歡我的團友們...

回來的這幾天...我一直在想...
能再跟老漢...月軒您們像從前一樣...
一起聊聊天....打戰場就好了...

不管老漢跟月軒您們看不看到這張帖....
也讓我說句話...

對不起...我沒能盡團長的責任...
謝謝...您們讓我得到遊戲以外的回憶和快樂
雖然您們年紀比我大
但跟您們相處就想跟父親和爺爺說話一樣...
很自然...很快樂

by 森森SAM
作者: 赤璧老漢    時間: 16-7-2012 22:40
森森sam !!  團長好高興見到你係度留言, 我都係前幾日無意中睇到這張帖,
真係好懷念我團再一起玩戰場, 做任, 聊天的時候, 你講得啱, 我地玩得都
唔係強, 但在遊戲內大家都留下了快樂的回憶!
這個game真是要花好多時間, 再加上老漢我玩得又慢過人, 真係好難追, 但
我唔係唔想玩, 係有事要處理, 要過一段時間再返來玩, 希望再見到團長你!!
作者: 紫龍之森    時間: 21-7-2012 00:27
估唔到老漢你會見到呢張帖....T^T
你玩返既時間記得揾我呀...
追就追唔到架喇...不過可以再一齊傾下計...打下戰場嘛~
作者: 赤璧老漢    時間: 23-7-2012 19:27
估唔到老漢你會見到呢張帖....T^T
你玩返既時間記得揾我呀...
追就追唔到架喇...不過可以再一齊傾下計...打 ...
紫龍之森 發表於 21-7-2012 00:27

好啊!  我返來果時會係game內密你, 希望可以再一起玩下, 傾下計!
作者: 紫龍之森    時間: 26-7-2012 04:35
咁我要down返個game返黎先得
依+我都未玩....見到太多嘢唔想追...
都係好似以前打下戰場傾下計就夠
作者: 赤壁小弟    時間: 28-2-2013 19:53

HI SAM,我都好懷念以前一起打怪做任務的日子,希望以後可以在一齊玩
作者: yimszechung    時間: 2-6-2013 23:56
我想問點解我下載左隻GAME 更新完冇SERVER比我揀?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2