樂古Nakuz

標題: 啦啦啦~~~ 7月22號凌晨3:24分(??) [打印本頁]

作者: 風乄翼    時間: 22-7-2012 08:38
標題: 啦啦啦~~~ 7月22號凌晨3:24分(??)

啦啦啦 相信各位140↑ or 被帶升既人都好熟悉 e個地方~~~ 獵戶座房間~~
咁樣呢 3:24分 突然有個叫活在當下 (符號唔識打) 既小朋友呢 就如上圖咁係度引怪整死左人啵~~
而我諗 有唔少人死係佢手下架啦~~ 歡迎討論^~^
p.s 佢係七號同志 /.\ (疑問 佢係咪玉b黎/.\)
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 22-7-2012 11:18
七號同志無品到-.-
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 13:51
條友痴線ga
佢應該比太多島民唔like,之後繼續去搞事~~
佢應該係傳說中既玉b黎
真係冇品到呢,次次想引死我又引唔死我,3隻打手都會死?
7號同志黎引我呀,1ser等緊你

作者: 櫻之道    時間: 22-7-2012 14:10
上報
作者: SGundam    時間: 22-7-2012 14:48
我草距~琴晚我都睇住個場睇到2點半都冇事~ 點知今日起身睇到我2只ac(坐右面石頭上)死左~ 升左10%都冇、相信大概3點~4點之間比距搞噶~
作者: s031187    時間: 22-7-2012 15:08
條友痴線ga
佢應該比太多島民唔like,之後繼續去搞事~~
佢應該係傳說中既玉b黎
真係冇品到呢,次次想引死我又引唔死我,3隻打手都會死?
7號同志黎引我呀,1ser等緊
jackie126p 發表於 22-7-2012 13:51

係你自己 叫人引..引死左唔好係到呱呱嘈
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 15:30
係你自己 叫人引..引死左唔好係到呱呱嘈
s031187 發表於 22-7-2012 15:08

冇問題!!!!
  黎引我打手啦@@冇任歡迎!!!!
  不過唔係叫你引d b呀~~
作者: 櫻之道    時間: 22-7-2012 15:56
冇問題!!!!
  黎引我打手啦@@冇任歡迎!!!!
  不過唔係叫你引d b呀~~
jackie126p 發表於 22-7-2012 15:30

你溫隻150LV扮B is ok!
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 15:59
你溫隻150LV扮B is ok!
櫻之道 發表於 22-7-2012 15:56

都得@@高lv錢~幾好呀,玉b引左3~4日,日日都比我見到佢<咁岩我冇街出~一望就望到佢
   次次引引下都差d比我引番轉頭
作者: 櫻之道    時間: 22-7-2012 16:06
都得@@高lv錢~幾好呀,玉b引左3~4日,日日都比我見到佢
jackie126p 發表於 22-7-2012 15:59

衰人MODE: 引反死佢俾佢知錯
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 16:09
衰人MODE: 引反死佢俾佢知錯
櫻之道 發表於 22-7-2012 16:06

我又唔得閒同佢咁玩~~搞唔死我d打手就算數~我升lv好過理佢
   d b又有save點既,我都唔知佢為咩要引人- -
作者: 櫻之道    時間: 22-7-2012 16:17
我又唔得閒同佢咁玩~~搞唔死我d打手就算數~我升lv好過理佢
   d b又有save點既,我都唔知佢為咩要引 ...
jackie126p 發表於 22-7-2012 16:09

我都想知點解要咁做
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 16:18
我都想知點解要咁做
櫻之道 發表於 22-7-2012 16:17

可能佢覺得好玩~
   可過我睇住佢咁引又好好睇wor
作者: Oh_my    時間: 22-7-2012 17:15
咬我食?哈哈哈
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 17:51
咬我食?哈哈哈
Oh_my 發表於 22-7-2012 17:15

7號同志~你+油~
   1ser等緊你~引死我d打手呀~~
作者: 風乄翼    時間: 22-7-2012 18:02

回復 15# jackie126p

你懂的
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 18:07
回復  jackie126p

你懂的
風乄翼 發表於 22-7-2012 18:02

囧,佢係咁同我講咬佢食.....e+仲要下埋線...成個小學雞咁/.\
作者: 風乄翼    時間: 22-7-2012 18:11
囧,佢係咁同我講咬佢食.....e+仲要下埋線...成個小學雞咁/.\
jackie126p 發表於 22-7-2012 18:07

佢根本就係
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 18:52
佢根本就係
風乄翼 發表於 22-7-2012 18:11

痴線ga條友/.\叫人咬佢
作者: 小蝶.    時間: 22-7-2012 20:24

16set喇叭 50塊版支援~

啦啦啦~~~

作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 20:49
小蝶. 發表於 22-7-2012 20:24

有米/.\
作者: Oh_my    時間: 22-7-2012 22:15
回復 20# 小蝶.

行動去~ 9898
作者: 風乄翼    時間: 22-7-2012 22:49
有米/.\
jackie126p 發表於 22-7-2012 20:49

睇佢簽名就知佢係文化人士 ˊ_>ˋ (指七號弱智 ˊ_>ˋ

啦啦啦~~~

話說我點解注意家頻對話多過密頻 ˊˇˋ
作者: jackie126p    時間: 22-7-2012 23:33
睇佢簽名就知佢係文化人士 ˊ_>ˋ (指七號弱智 ˊ_>ˋ
風乄翼 發表於 22-7-2012 22:49

吹呀吹/.\
  點解唔轉歌?
   咬呀咬,讓我咬你食<<<<掂唔掂
作者: 小蝶.    時間: 23-7-2012 01:33
回復  小蝶.

行動去~ 9898
Oh_my 發表於 22-7-2012 22:15

7號同志 好耐冇見=D
作者: s031187    時間: 23-7-2012 09:59

啦啦啦~~~

我睇到你係家頻到講嘅野....a.a
作者: amaicewong    時間: 23-7-2012 11:52
七號兄 勁喎 再引多幾次 睇睇
作者: TseFungWa_    時間: 23-7-2012 12:46
活在當下/7號同志 跟本面皮厚到唔知醜~
佢知就算比人唱d人都耐佢唔何,,
點解會有呢d 物體 (人) 係彩出現架
影衰哂彩
作者: 櫻之道    時間: 23-7-2012 13:24
回復  小蝶.

行動去~ 9898
Oh_my 發表於 22-7-2012 22:15

點解你要咁做呢..?
作者: 風乄翼    時間: 23-7-2012 15:21
回復 28# TseFungWa_

仲有玩緊A0A?
作者: jackie126p    時間: 23-7-2012 18:34
痴線ga條友- -
作者: Oh_my    時間: 23-7-2012 21:13

回復 29# 櫻之道

呢個問題問得好~~
引死人就係我玩緊既GAME
我玩緊既唔係彩虹島 我玩緊既引死你地..哈哈哈

回復 31# jackie126p

多謝..哈哈哈哈哈
作者: 風乄翼    時間: 23-7-2012 23:34
回復 32# Oh_my

原來有隻game叫引死人/.\ 真係對你隻小學雞失哂望/o\
作者: jackie126p    時間: 23-7-2012 23:45
回復  櫻之道

呢個問題問得好~~
引死人就係我玩緊既GAME
我玩緊既唔係彩虹島 我玩緊既引死你地..哈 ...
Oh_my 發表於 23-7-2012 21:13

SOSAD,唔洗多謝既..你應得.....
   btw引死人e 隻game冇咩廣告~不如你比錢賣廣告
作者: 雪貓    時間: 24-7-2012 06:15
哦 原來係之前去左台服玩以為好利害
開晒post話自己玩到仲諗住叫人一齊玩
但之後台服加封ip玩唔到
加上台服執得比港服快
於是死死氣返返黎做渣滓個條友
估計是損失太大變得精神失常? @@
作者: Oh_my    時間: 24-7-2012 07:42
回復 35# 雪貓

吃不到的葡萄是酸的? 哈哈哈
眼紅?
作者: jackie126p    時間: 24-7-2012 13:32
回復  雪貓

眼紅?
Oh_my 發表於 24-7-2012 07:42

人地洗唔洗眼紅你呀0 0
作者: Sapphire*    時間: 24-7-2012 14:36
我想問  之前有個   小樓一夜聽春雨  係咪又係七號同志?
作者: 風乄翼    時間: 24-7-2012 15:40
回復 35# 雪貓

貓貓講得好 /.\ 條小學雞話你眼紅/.\ btw 洗眼紅佢/.\? 韓服好過台服多多聲 (問號(?)
作者: 003300    時間: 24-7-2012 16:00
腦殘係無藥醫的......
作者: 櫻之道    時間: 24-7-2012 17:19
腦殘係無藥醫的......
003300 發表於 24-7-2012 16:00

生生你唔好咁...我會努力E好你 >___<!!!
作者: amaicewong    時間: 24-7-2012 17:39
回復 38# Sapphire*

小樓一夜聽春雨=七號同志
作者: 雪貓    時間: 24-7-2012 21:32
回復  雪貓

眼紅?
Oh_my 發表於 24-7-2012 07:42

眼紅請去看醫生
你e家連簽名都唔識睇
第時小心乜都睇唔到

當然亦唔排除你選擇性失明
以為只有你先可以玩到外面既彩虹島嗎? @@

吃不到的葡萄不一定是酸的
in your case
那是甜的
我好慶幸無玩到台服
去左玩屍服
作者: s031187    時間: 25-7-2012 08:38
眼紅請去看醫生
你e家連簽名都唔識睇
第時小心乜都睇唔到

當然亦唔排除你選擇性失明
以為只有你先可以 ...
雪貓 發表於 24-7-2012 21:32

貓仔OAO
你張ICON係咩服@@
作者: 健健豬;$    時間: 25-7-2012 15:13

老老實實.我同佢都幾fd..但係唔係話要偏幫佢.都唔係話佢引人係岩.只不過個個掛得機既都預左嫁啦.  
贈你2句啦.若要人不引,除非己莫為.   比人引完嬲係正常既.比著我都會.你唔想比人引咪唔好掛囉.
又要掛,比人引完係到vv哇哇. 得罪d講句.  唔好係到吠啦.
如果個個比人引怪就要係到開post吠既.樂古我諗頭1-10頁都係講緊比人引怪啦~
人又係比人引你又係比人引.我都試過比人引.日日都有人比人引.點解10個有9個都唔開post話比人引?點解你要係果10個?
目的?借討論為題想上位?定係想話有人引怪叫人唔好掛機.定係叫人掛機要坐定定係到睇實呀?我想知有咩咁值得討論?.?
你咁鍾意討論既不如你張咁多個有玩彩虹島既人續個續個開post討論呀好唔好呀?

仲有3樓呀.你都識講人地引唔死你啦.你又特登放大幾隻字叫人引你又話等人.唔係覺得自己好型好威呀?
好心你節省少少啦.真係見到你講d野唔炮你都唔得.話你on_又驚你嬲. 我想問下你.你嬲唔嬲呀?
你叫得人地去引你即係你唔介意人地引你啦?你又唔介意人地引你仲話好歡迎人地引你咁你炮乜9呀?
又要炮人.話人地引你.又要叫人引你.又要係到扮型扮勁.唉時下d小朋友真係沉不住氣同樓主一9樣.樓主就借討論博上位.你就借題發揮係到向人地曬自己幾勁自己幾型.你地2個冇得輸啦~
作者: Sapphire*    時間: 25-7-2012 15:35
咁如果小樓係七號,我有佢電話啦~@@大家需唔需要打去問下佢點解要咁做..哈哈哈哈哈
作者: amaicewong    時間: 25-7-2012 16:13
回復 45# 健健豬;$

哦. 原來係咁 引死人係阻止人用外.掛@O@ PS:呢D咩道理來
作者: 健健豬;$    時間: 25-7-2012 21:29
回復  健健豬;$

哦. 原來係咁 引死人係阻止人用外.掛@O@ PS:呢D咩道理來 ...
amaicewong 發表於 25-7-2012 16:13

我幾時話過引死人係阻止人用外掛呀?你邊隻眼見到呀? 我只係講 既然用得外掛/按精就預左有可能比人引怪!  個個有眼睇.唔係我屈你呀..
眼有事睇醫生啦.仲有呀.呢d係你自己既小學雞諗法.唔係我ok?
小學雞理解能力的確係差d既.我唔會怪d小朋友~到你真係gag到先發表你既小學雞見解好唔好呀?
你講野9唔搭8我真係唔知點樣同你溝通呀.唔該你 先經大腦諗諗 再組織一下 再講 ok? 小學雞=)
作者: amaicewong    時間: 25-7-2012 21:33
我幾時話過引死人係阻止人用外掛呀?你邊隻眼見到呀? 我只係講 既然用得外掛/按精就預左有可能比人引怪! ...
健健豬;$ 發表於 25-7-2012 21:29

開口埋口小學雞 唉都5知有冇人教你講野 其實話人小學雞果d呢 咪係小學雞lo
作者: 健健豬;$    時間: 25-7-2012 21:43
開口埋口小學雞 唉都5知有冇人教你講野 其實話人小學雞果d呢 咪係小學雞lo ...
amaicewong 發表於 25-7-2012 21:33

冇呀.我由細到大係冇人教.咁又點? 唔係歧視呀?我真係唔知你點樣可以理解得到我講既野即係引怪係阻止人用外掛..
     我真係唔知....sorry..因為一個正常人都唔會理解到咁...sorry呀可能你真係唔係小學雞啦.如果你真係既話.我唔會怪你.
     你都唔需要自卑.小學雞理解能力差.係正常.但係如果你唔認既話你係智商有問題定點?若果係既.我更加唔會怪你.唔會睇唔起你.因為你冇得選擇.
     但如果你話你2樣都唔係既話你好應該自卑下.一個正常人可以理解到咁.我真係唔知點做到.求教學.
     你覺得你係邊一樣?
作者: 健健豬;$    時間: 25-7-2012 21:54

做咩唔答? 唔好意思講出黎? 得啦我又唔會逼你既~大家在心中啦~~~
真係想唔話你小學雞都唔得...講幾句小學雞就問我有冇人教我講野...
我都未講粗口.小學雞只係用黎形容你呢d小學雞既形容詞.ok?  會唔會深左小小呀? 你能理解嗎?
洗唔洗我教你? 我相信冇一個人唔講粗口.人地講一句粗口你係唔係就問人地有冇人教佢講野? 又要想學人炮.又要炮唔起...你究竟想點呀???
作者: 雪貓    時間: 26-7-2012 02:40
老老實實.我同佢都幾fd..但係唔係話要偏幫佢.都唔係話佢引人係岩.只不過個個掛得機既都預左嫁啦.  
贈你2句啦.若要人不引,除非己莫為.   比人引完嬲係正常既.比著我都會.你唔想比人引咪唔好掛囉.
又要掛,比人引完係到vv哇哇. 得罪d講句.  唔好係到吠啦.
如果個個比人引怪就要係到開post吠既.樂古我諗頭1-10頁都係講緊比人引怪啦~
健健豬;$ 發表於 25-7-2012 15:13

睇到e度我無睇, 因為
你講得岩, 個個俾人引就開post真係會搞成咁
事實上e家都係咁, 一有事就開post
但e家樂古只係得未夠1頁係講e d野
原因何在?
皆因現在只有你朋友在引怪

而且, 你一開始講到佢引到人怪, 係因為其他人用外掛
而因為佢引到人怪, 所以引上癮?
請你睇返你朋友自白:32#
用唔用外掛同佢引唔引無關
如果有人係個度人手升lv, 我相信佢照樣會過黎引
果個人唔夠lv反抗既話就只有死路一條

我曾經都無用過外掛, 亦鄙視所有用外掛既人
如果你係話佢引人怪只係因為其他人用外掛
得, 我無資格話你, 因為我都有過咁既諗法
但事實上佢已經超過左e個底線
作者: Oh_my    時間: 26-7-2012 04:29
睇到e度我無睇, 因為
但e ...
雪貓 發表於 26-7-2012 02:40

你講經咩~
我係引呀 你吹咩? 不爽我?
不爽出去開個post插我吧~
如果係人手升呀 就唔會比我引到啦 哈哈哈哈
同埋都唔關你事,,又要抽我水? 哈哈哈
作者: 雪貓    時間: 26-7-2012 06:09
貓仔OAO
你張ICON係咩服@@
s031187 發表於 25-7-2012 08:38

你講經咩~
我係引呀 你吹咩? 不爽我?
不爽出去開個post插我吧~
如果係人手升呀 就唔會比我引到啦 哈 ...
Oh_my 發表於 26-7-2012 04:29

唔洗開post啦 都插緊
咁同一道理 我係插 你吹?
你覺得你走去搵場引人怪易d
定係我登入打幾隻字易d @@
無人再話你既話我咪唔再抽你水囉 :handshake
如果係人手升就一定有能力抵擋超出自身能夠承受既傷害?
如果係人手升就可以俾你任引?

作者: 健健豬;$    時間: 26-7-2012 07:52
睇到e度我無睇, 因為
但e ...
雪貓 發表於 26-7-2012 02:40

真係同樓上好大對比呀你....   如果真係人手升既.當然可能有d挨唔到幾下就死.
但係引怪需時.如果係人手升的話. 我絕對相信就算真係豆腐到2下死.都絕對有能力走得到.
因為既然佢引得怪過黎.你冇理由見唔到.同埋.就算真係過到黎你身邊/係你身邊行過.d怪都只會係追住引怪果個.我唔信會走唔到.
當然如果你真係人手比佢引死的話.我真係唔知講咩好...我當真係咁唔好彩死左.咁我覺得開post都好正常.但係我想知.樓主係呢種情況嗎?定係坐係到睇住隻人掛到死左?如果你係用緊掛比人引死咁你就更加唔應該大聲講.外掛你自己覺得可能接受但非官方認可.
你唔出聲但你用掛冇問題.但係好似彩虹島d人咁郁d就開曬喇叭又話自己掛緊機比人引死.你會點諗? 雖然依家係差唔多個個都掛升.但係比我第1感覺仲係.用掛唔係一件光彩既事.因為自己一開始都反對掛機升.
同埋.我相信人係會改變.我唔係話佢係因為人用外掛先引.但係隻手唔係生係我到.佢要引我冇辦法.我都唔會因為佢引怪就唔同佢做fd
作者: Oh_my    時間: 26-7-2012 08:10
回復 54# 雪貓

用腦諗野啦你
無實力又點會去打獵埸呀
等同你1lv 會唔會去打綠龍刷綠結呀?
作者: amaicewong    時間: 26-7-2012 08:36
回復 51# 健健豬;$

冇人要同你嘈 係你自已話人小學雞先 OK?
作者: 健健豬;$    時間: 26-7-2012 09:15
回復  健健豬;$

冇人要同你嘈 係你自已話人小學雞先 OK?
amaicewong 發表於 26-7-2012 08:36

咩叫冇人要同你嘈.係你自己話人小學雞先?即係話你小學雞就要炮咁解?係既話咪黎囉.話你小學雞就梗嫁啦.9唔搭8咁
     我冇野驚呀.最驚你唔炮
作者: 風乄翼    時間: 26-7-2012 09:56
咩叫冇人要同你嘈.係你自己話人小學雞先?即係話你小學雞就要炮咁解?係既話咪黎囉.話你小學雞就梗嫁 ...
健健豬;$ 發表於 26-7-2012 09:15

回番你咁多個post 第一 e張圖唔係我主動要貼 係某人要求我貼出黎 佢話有人叫紅白藍(好似)既人屈影黑乂軒引怪整死佢搶場(唔知啦下)
第二 e家係講緊引死右邊個d人 而右邊個d人=掛機者? sorry 我右邊個堆人係另一個開係度 死左點救番? 唔係我開唔通飛去佢屋企開? minecraft咩^^?
作者: 健健豬;$    時間: 26-7-2012 11:05
回番你咁多個post 第一 e張圖唔係我主動要貼 係某人要求我貼出黎 佢話有人叫紅白藍(好似)既人屈影黑 ...
風乄翼 發表於 26-7-2012 09:56

人地叫你吠你就吠?人地叫你跳樓你又跳?
作者: 風乄翼    時間: 26-7-2012 12:02
回復 60# 健健豬;$

你偏幫就偏幫啦 啊唉~~ 咩叫人地叫我狗吠:O? 唔係佢係度引死人先:O... 狗吠既意思你明唔明先?o?狗吠似你多D:O
作者: amaicewong    時間: 26-7-2012 12:19
風翼 5洗嘈 我同超版反映左
作者: 風乄翼    時間: 26-7-2012 12:50
回復 62# amaicewong

哦 我好乖乖ˊˇˋ?唔嘈 ^o^~
作者: amaicewong    時間: 26-7-2012 13:10
回復 63# 風乄翼

乖LA
作者: Oh_my    時間: 26-7-2012 13:48

回復 61# 風乄翼

唔係你用外掛掛機我會引你:handshake ?

回復 62# amaicewong

哈哈 唔夠講諗住反映搵人幫?
回家吃奶吧孩子~
作者: TseFungWa_    時間: 26-7-2012 14:22
回復 30# 風乄翼

55,我仲有玩呀..
作者: 雪貓    時間: 26-7-2012 15:16
真係同樓上好大對比呀你....   如果真係人手升既.當然可能有d挨唔到幾下就死.
但係引怪需時.如果係 ...
健健豬;$ 發表於 26-7-2012 07:52

打緊怪果個人用唔用外掛, 同你朋友引唔引怪好似直接無關係啵
你朋友都已經表明左佢以引人怪為樂趣
見到人俾佢引死好開心啵
我抽插既係佢e種態度

注: 間接關係就係樓主有用
但唔通要等到有人手動俾佢引怪滋擾開埋post先可以做野?
我地唔可以淪落到好似雞瘟一樣

回復  雪貓

用腦諗野啦你
無實力又點會去打獵埸呀
等同你1lv 會唔會去打綠龍刷綠結呀? ...
Oh_my 發表於 26-7-2012 08:10

言下之意係叫所有人唔好打黃字怪升lv
只可以打灰字怪
最後又因為大家手動升得超慢然後變成掛機團?
黃字怪已經升得慢, 仲打灰字怪嗎?
你真係有腦架啵~ @@
作者: Oh_my    時間: 26-7-2012 18:05
回復 68# 雪貓

你唔明我講咩就算啦
我同你講都係為左呃樂點姐~~
哈哈哈哈哈哈哈
作者: jackie126p    時間: 26-7-2012 19:11
回復  雪貓

你唔明我講咩就算啦
哈哈哈哈哈哈哈 ...
Oh_my 發表於 26-7-2012 18:05

你算數啦好唔好- -
   用外.掛要你幫手引死我地0 0?
   gm都隻眼開隻眼閉啦...我諗佢唔需要你既幫助- -
作者: 雪貓    時間: 27-7-2012 07:18
回復  雪貓

你唔明我講咩就算啦
哈哈哈哈哈哈哈 ...
Oh_my 發表於 26-7-2012 18:05

係你唔明我講咩咋?
要我解釋過你知?

彩虹島怪物名稱有不同顏色
其顏色根據角色等級而有所不同
紅字-橙字代表怪物等級比角色高, 用黎升lv很危險 (盾衛除外)
綠字-灰字代表怪物等級比角色低, 易殺但係經同錢都唔多
黃字-黃綠字代表怪物等級同角色差唔多, 唔太難殺而且經同錢都係最多, 非常適合用黎手動升lv

明未?

未明就繼續解
唔太難殺意思姐係仲有一定難度
俾隻怪打到仍然會受到一定傷害
手動升lv意思姐係如果手動既話
正常情況之下, 可以用跳攻, 走位, 以最快輸出最多傷害, 並吸收最少傷害既方式黎殺怪

依家?

都係唔明咁我就畫出腸
告訴你
你e家做緊既野係破壞緊正常情況
如果升lv果個係遠距離就無乜事
如果係近距離角色, 點走位? 點打怪? 點升lv?
如果你腦袋唔係有問題, 你用緊隻雙刀點解會連e d基本常識都唔明?

唔好玩咁多外服喇
分散咁多地方, 個個角色都唔高lv
樣樣都半桶水

樂點嘛, 老實講
唔介意你呃喎
反正我都唔知有乜用
有人負樂點我都覺得挺有趣啊 哈
作者: 小蝶.    時間: 29-7-2012 02:00
港彩會沉全靠港服有個動物園:lol
作者: 雪貓    時間: 29-7-2012 05:12
港彩會沉全靠港服有個動物園
小蝶. 發表於 29-7-2012 02:00

你都只係隻昆蟲咋
作者: 風乄翼    時間: 30-7-2012 12:48
你都只係隻昆蟲咋
雪貓 發表於 29-7-2012 05:12

貓貓其實我想問既係 左邊打緊個個用緊掛 但右邊d人坐係度 關用掛個個咩事 要引死 /.\... 佢話係因為用掛先引死佢 但坐係度用咩掛/.\ 坐掛?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2