樂古Nakuz

標題: 有條玩場洗頻玩LAG 29好煩 [打印本頁]

作者: hongharrison    時間: 10-1-2013 01:45
標題: 有條玩場洗頻玩LAG 29好煩
有條玩場洗頻玩LAG 29好煩,1P點樣睇連自己部電腦既ip,對岩就踢

要解決下呢條友
作者: wonderingbb    時間: 10-1-2013 01:50
有條玩場洗頻玩LAG 29好煩,1P點樣睇連自己部電腦既ip,對岩就踢

要解決下呢條友 ...
hongharrison 發表於 10-1-2013 01:45

玩兵堡果位?
作者: hongharrison    時間: 10-1-2013 01:55
回復 2# wonderingbb

係,之前有個1p有咁睇過,但佢冇講點睇,電腦野唔識,真係要勁人教一教點睇ip connetion
作者: wonderingbb    時間: 10-1-2013 01:57
回復  wonderingbb

係,之前有個1p有咁睇過,但佢冇講點睇,電腦野唔識,真係要勁人教一教點睇ip conneti ...
hongharrison 發表於 10-1-2013 01:55

哦..其實我有睇過佢ip

221.127.240.51

佢個ip係dynamic
但你見到221.127.字頭都唔係好野離...
作者: SETO    時間: 10-1-2013 04:12
呢條友係呢幾年黎一直都有玩洗頻
唔止兵堡場 係綠亞場都有見佢
佢一入到game就用auto typer狂打11
是一個以洗頻為樂趣既人

佢個ip真係好特別 221.127.xxx.xxx
而見到ip 221.127字頭的 九成九係佢黎
我次次見到呢個ip都會話比1p聽呢條友只玩洗頻 叫1p踢9佢
無奈十次有九次1p都唔會信我 照開波 等條友真係洗頻比佢睇
作者: SETO    時間: 10-1-2013 04:14
而check ip唔一定係1p先check到
可以係執行到cmd-->netstat睇到晒所有玩家既ip
作者: 進化強手    時間: 10-1-2013 10:22
大家見到他提醒1P狠心踢就是了,
最好克制自己不要問候他的雙親,
因為這種垃圾大多以別人的關注為樂。

當然,
現在你立地成佛正常遊戲還來得及~
作者: !兵堡新手!    時間: 10-1-2013 12:21
我都見過
有冇大大教check ip方法?
用netstat好慢,又吾知邊個先系果條友
作者: a1417    時間: 12-1-2013 01:50
條友咁玩有咩意思 佢玩野起碼半年都有 仲要捕住成日 咁晒時間 係咪打AOC輸到痴左?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2