打印 上一主題 下一主題
收起左側

I am quitting here

原帖由 benchan000 於 10-3-2008 23:13 發表
要走就快,果head 話走,果頭就in chat +駡戰 ......死傻仔

仲有俾人report 洗5洗甘呀

btw Henry report u 咪report u, 要你理?

成熟D la, 下下show D  message 出黎 ,有冇ask 過人感受ar.

嘈嘈嘈, ...

原帖由 benchan000 於 11-3-2008 06:39 發表
L o L !      我SAY事實= =  

係,你說的啱.....但係我只係想在here SAY 一句,5好同MARTIN 私談,呢絛友會私下SAVE 左+作證據SHOW出黎,一d都5成熟......小事化大 !!![]

if henry report u ,+上又hear到你 ...

原帖由 benchan000 於 11-3-2008 06:46 發表
補充....

5告你係人情,告你係道理

有道理[[bao_36]] .....

你要走冇人阻到你架[[bao_50]]
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 11-3-2008 23:54 發表

Lol what a funny kid over here..k ill not stopping it..what a stupid kid lmfao
講野都未識講U就唔好講啦u講野half中half英咁,u諗好用英定中先好講啦
唔洗講咁多野喇傻仔,同我係rs打場啦,99str
係到扮晒英雄 ...

你係quit定上黎串人呀

小事化大
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 12-3-2008 22:44 發表

我從來都冇話過開出黎係用黎aruge...我第一頁既post都好和聲和氣..except the post which reply clmak..
同埋..我都比人hack過同埋72.5blk mark...
我都冇出post...
我今次出post既原因係第4頁講晒,我冇諗過要串 ...

有什麼不滿可向板主發表

唔洗下下串返人地架[[onion_48]]
回復 支持 反對