查看: 23797|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人一齊玩新ser呀?

有冇人一齊玩新ser=3=''
我自己一個玩好悶=.=''
有既可以+我 msn一齊玩嗎@@''
我只係得23lv既劍士=3=
回復

好既好既...
但係我多數係2=.=''
直覺少人d...玩得順d..少d人搶怪=.=
回復 支持 反對

新ser係第7個呀~~

我都覺d人升得好快...
我為左個小天使..打左好耐小妖=.=''...都冇呀....絕望...轉行升返lv算..
回復 支持 反對

做咩玩唔到@@''
你講下睇下我地有冇辦法@@

有玩新ser既不如整返個m群,得閒一齊升lv><
回復 支持 反對

但都要多d人先整得=.=''...
而且快d升lv....之後開埋個公會=3=
回復 支持 反對

我打小天使同咕套打到發顛中=.=''...依家先39..

個密碼我冇申請到= =+..反正申請左都冇乜用...唉=.=''
回復 支持 反對

小天使打到煩= =''..依家狂打咕套...
打到累=.=''...但成日都見到有d劍士用...今晚要打到佢~"~..
回復 支持 反對

黑結...我打到成10幾個.....全部未鑑~"~...但小天使一個都冇...講起都火=3=''
我係game入面叫超級大懶喵= =+

返城斷線?...係唔係太lag...呢排佢個ser傻傻地...無啦啦會lag...我係泰坦係咁lag死左好多次..佢係lag到我係咁扣血但見唔到有怪打我...我自己重可以走黎走去...真救命=.=''..等佢維修了又..
回復 支持 反對

入到打打下怪lag...唉..佢ser問題..我地都冇佢乎..

十幾個...ya= =+''..話哂sm左咁多隻小妖...點可能乜都冇...我已經賣左好多=w=''..重有幾個既....你得閒可以密下我睇下我係唔係到...我依家多數係到怒殺大號勇士咕咕~"~...
回復 支持 反對

嘩..一大班人高lv=3=''
我終於有咕套了...太開心..收埋把武器...可以又去升lv了=.=''...
回復 支持 反對