打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] (蜀國) 鳳舞天翔 五級軍團

/
痛心又一新作..系到搞搞震..

第1)..你地班人..下下都話人偷襲..你冇偷襲過人??唔通要打你要禁決鬥??係就講聲a..我實笑死你..幫你爆埋世頻做埋宣傳到仲得..咁可愛a你地..【唔想比人殺..咪入國a笨】

第2)..我地同某某團一樣??個個團都有人殺人ga la..咁你講晒la..咩有品冇品..咪又係你地班人系到9up..你地覺得你地講野好有道理??好有品??根本就沖住蜀國黎講ga la..吳國夠成班6人隊系到掃人場la..【魏吳同盟a ma..】←你話你地幾有道理a..陰公..咁巴閉就唔洗系到做埋晒d小動作la..你地慢慢系到抹黑蜀國d團la..咁多偉論..笑-___-
回復 支持 反對

/
原帖由 橫眉 於 3-12-2008 21:08 發表

鳳舞天翔..唔好係度扮正義啦.咩叫以和平為首.咩叫立場中立.
你地盟中d人亂殺人會小咩.
總有你地所謂參軍d叫咩椰果小雪d人妖.如果佢唔係自私自利d人妖.我切.

冇人唔俾你地殺人.但要殺人就要有承擔.
魔塚殺 ...

扮正義??好過你地系到同人扮老友a..一味靠痴..講野用下腦..呢個post n年前ga la..唔好而+睇到系到借題發揮..斷估我地團有咩動新變..唔洗通知你下化..小雪係人妖??你切硬都得la..大隻字就得ga la..得你識我地唔識^___^??我地幾時唔認殺人??殺你咪殺你lo..咁多野講..(記得切a..)哈哈..
回復 支持 反對

/
超大紅字【橫眉】
唔該你同我碌大隻眼睇清楚

注意事項:
-本軍團會定期更新此帖
-如此帖有任何問題.可於MSN搵我.
-誠意邀請其他軍團與鳳舞天翔結盟,有興趣的請與本人聯絡。
-看帖後請回帖
-有意留位入幫者,請留 msn(由於留位人數有限.請有心人士盡早申請)

-本軍團會定期更新此帖  ←see??唔該唔好系到借題發揮a..下次講野..用腦a..
(驚你睇唔明..比埋意思你)就算我地團有變動..只會系到改..唔洗通知你ga..未改的話..就唔該你唔好系到講咩埋d咩"扮正義"a...

-如此帖有任何問題.可於MSN搵我  ←如果你咁熱心關心我地團ge..msn a..^___^冇任歡迎..哈哈

回復 支持 反對