查看: 1356|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 無無聊聊又一post!已經更新!(`真的..:'')

呢幾個月黎,是我人生中最無奈的日子...爛gag吧∼?
我避過左同學爛gag吧∼?
避過左老師爛gag吧∼?
又好好彩彩咁避過晒所有負面話題爛gag吧∼?
唯獨是...避唔過升降機的..!咦!打錯,爛gag吧∼?爛gag吧∼?爛gag吧∼?
應該係避唔過星夢的圖畫,唉爛gag吧∼?
一入眼我又想整圖了,但係諗到自己整得咁廢,幾時先會勁?爛gag吧∼?
成日想打機,但係又冇人陪,結果,整圖囉- -爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
廢話唔講,試左D新野,不過係好廢,亂按搞出黎的爛gag吧∼?
請笑納:爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
本想放最後,但係時間關係,整唔切新圖,寧缺勿濫,寧濫勿缺..都唔係我爛gag吧∼?
我依家又濫又缺..求求其其咁,but真係唔係為左呃分架...爛gag吧∼?
如果大家唔係唔likey,就唔好唔回覆啦!(四重否定句呢)爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
係咁多先,遲下加番個短篇漫畫補數!
=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
更新了 ...
為大家送上,第二無聊之作,既貪錢又係貪花好色的大淫賊榤奇星夢打劫短篇漫畫一篇!(圖旁廢話依舊為大家送上..)
真係搞晒貪淫= =
女:喔!我冇錢喎~!
想點囧- -''
地下多左個死喵頭...
咩套都一樣啦,唔好亂諗!!(你比人打劫又要關心咁多..)嘩!!!好賤格呀!!!
嗯,有睇電視,適當的時候要大嗌"唔好!"
好核突, 啜到咁大聲,慌死人唔知你勁 ...
正常反應- -''
$!@^~!@&*(!!真係好貪呀呀呀呀!!
(個女仔仲企系度,報警吧啦)
恐嚇定係電影開場白= =沖呀!殺呀!搶呀!一個不留,一件不剩!.......囧!!!d人呢~?
超利害, 還懂變身..(倒不如說是換裝?)((好似打錯字了................)
"target locked""danger!danger!"
我扮蟹!扮蟹!...
囧,咁大聲,嚇死人咩-v-
爛gag真係企晒系度囉...)
救命...又變,超人都唔夠你黎
變身用意只在隱形.................
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
好啦!故事完結- -''[[yoyo_146]]真係好無聊吧~?(相信人人都睇得出囧)
本來想整長少少架,but 時間關係加上搞左兩日, 咩mood都冇了
或者遲下再整下圖(搵到新bh的話,我會整)

隱形,本想整好d,但係懶...[[yoyo_162]] 唔想搞咁多野了,求其模糊了當成隱左[[yoyo_119]]
((謎之聲:成日就係掛住打機[[yoyo_136]] 功課又唔做!你條**,好快**D做喇喎!))
結果? 打完機我做左要交的..又繼續了囧..

依家又有一堆野要做,兩篇文要作,唔講了,各位係咁先!!

評分

參與人數 1樂點 +3 +3 收起 理由
siu芷 + 3 + 3

查看全部評分

回復

字會唔會粗d好d-_-
回復 支持 反對

原帖由 siu芷 於 13-11-2008 00:12 發表
字會唔會粗d好d-_-

我都想粗d= =但係唔記得按左邊個效果,
d字淺色左又好似細左囧''

都唔知咩樹搞到d字貢幼[[m117]]
回復 支持 反對

支持-3- 點解要用歡樂今宵-0-
回復 支持 反對

福相就幾好^0^
不過我最鐘意最欣賞就系您個簽名
個個心理測驗xdd玩完笑死我了…._.
回復 支持 反對

原帖由 醉★﹏ 於 13-11-2008 19:50 發表
支持-3- 點解要用歡樂今宵-0-

多謝晒, 我仲怕整得差tim, 好彩囧"
因為 ...?
... ... ...
無聊囉 ...[[m117]]
原帖由 叛逆Rex′ 於 13-11-2008 21:45 發表
福相就幾好^0^
不過我最鐘意最欣賞就系您個簽名
個個心理測驗xdd玩完笑死我了…._.

多謝多謝!個心理測驗?算係好耐了,你係第一個搵我講的= =
我第一次玩就係因為覺得好笑, 所以放係度比大家玩下~

唉~呢個星期太忙, 短篇漫畫我欠大家的><我盡量搵時間upload啦...

ps.剛剛發現少左幾張圖畫,又要去影番囧[[m55]]
回復 支持 反對

[[m420]] 你記吾記得我嫁\0/`!
同小芷1樣;粗d會好吧?
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 14-11-2008 18:39 發表
[[m420]] 你記吾記得我嫁\0/`!
同小芷1樣;粗d會好吧?

[[m420]]你問緊邊個嫁-0-`?
同之前一樣;我都想粗d ..."
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

您用happy hour仲好啦=3=
您個框似電視框就用"潘lock甘朝"姐._.
我想問左右手面個D系咪brush黎!?
我指直線同埋波波既物體*.*
回復 支持 反對

[[m651]] 抄我句野`-0-
問你記吾記得我牙-0-
回復 支持 反對