打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

原帖由 戰§神 於 12-5-2008 20:34 發表
請問有冇pk呢樣功能.....
我同人p黎p去都係得5子其p= =

冇啦,冇得玩家打玩家架喎!

版主送2個飛機比我= =?pm好嗎?謝謝。
問野:依家用飛機好好,咁唔用飛機呢?
用咩鏢??我刀賊= =照用?到2轉先用刀?
定係點架??仲有,我用緊一開始的裝- -''
用咩裝好?
人地講ge浴巾幾lv用?好好用?一定要沖卷?
日本買?好貴??
仲有咩裝用?我依家16lv,玩緊先鏢後刀架!

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 134# 的帖子

16等,你得ge去打肥肥
唔係屈去弓村左邊一格屈綠菇,多人就轉下ser,
你再唔係ge夠高攻去賊城打章魚,帶多d藥,唔好比藍菇撞死~

我係16lv賊就去左弓村屈綠菇..你箭高攻打得好快架!
回復 支持 反對

我知呀,我講可以..沒叫他依家= =sorry囉

問野:16lv賊用咩裝好?定唔洗換?
回復 支持 反對

大家好呀好呀!!我係新手黎架黎架!
我聽人講話好玩好玩,我先玩下咋咋咋!

我想問問問呢呢,玩咩玩咩職好架架架??
我都唔知有咩分別架架架...

我只知個個個個都係都係玩咩pk定pq話?
總之呢係咪為左升lv架架架??

總之我想知想知玩咩職好架
一係講講講講佢地有咩分別,好同唔唔唔同啦!!
回復 支持 反對

大家好呀好呀!!我係新手黎架黎架!
我聽人講話好玩好玩,我先玩下咋咋咋!

我想問問問呢呢,玩咩玩咩職好架架架??
我都唔知有咩分別架架架...

我只知個個個個都係都係玩咩pk定pq話?
總之呢係咪為左升lv架架架??

總之我想知想知玩咩職好架
一係講講講講佢地有咩分別,好同唔唔唔同啦!!

我我想再問多多一次,對對不起
-----------------------------------------
剛看到打字好多重複,電腦/keyboard問題,對唔住!
但依家又好似冇事?!
回復 支持 反對

本來幾想玩劍架,不過之後見2轉技冇咩特別- -同埋唔知邊隻好
結果做弓箭手...打一次要錢,但係我諗十箭入殺到怪
咁怪掉錢一般唔會少過十吧??
回復 支持 反對

嗯...不過算數啦!
玩住先,2轉就冇事了~
回復 支持 反對

乜咁架- -?我仲練弓手...頂到依家得11lv
好難打,因為招得少,唔知點解
打綠水都難- -''救我
-------------------------------------------------------
後補:
依家弓手打怪有點慢, 點算 ...
頂硬上- -? 我又練晒所有除左海盜啦
法師感覺上未有魔爪好難搞
有魔爪比較好

劍士,攻高,但係唔知點解總係打得慢呢..成人比d怪撞黎撞去- -

刀賊, 攻擊力似乎比劍士更高- -(用劈空時)
鏢賊, 更好, 雙飛好高攻, 但係補鏢超食錢...而且d鏢又唔係勁,好快又要補

弓手, 不嬲玩緊, 屈怪多, 但係攻比較低咁...要打好多箭先死菇

以上,唔過15lv
只係11lv-15lv試驗姐...

其實我呢個人見到攻低就而且有點..不想玩= =''
同埋最多都係玩到3轉 ja..
你地要講最多講2轉好過....

回復 支持 反對

好多名,我又唔記得左個帳tim

依家想要重開算

玩邊樣架??

弓手叫竹前一丁
我撞一撞帳先..
回復 支持 反對

其實弓手10lv係唔係屈怪就得?
因為我發現, 有時打d少經的怪一兩箭
但係打菇寶就是好多箭, 打死左d錢都唔夠回本
但係打其他又難打
蝸牛撞到我飛起..
綠水識跳, 我攻又未必打得死佢地

咁打蝸牛嗎??
回復 支持 反對