查看: 11977|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 龍乂沙加冇品d定 紫風幻影冇品d!

紫風幻影 出世頻挑戰 龍乂沙加
誰是冇品之人??
大家請投票吧

單選投票, 共有 120 人參與投票

投票已經結束

45.83% (55)
54.17% (65)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

w0w`..   點解差甘遠既d對話.. 吾止甘小吧@v@?.. 平時虫虫出大頻仲多野睇啦.."
點解冇哂既而家-,-?` 定係你針對紫風幻影喔?_?".. xD  有冇完整d既對話俾我地睇喔?.. 想睇清楚D啵..@o@"
回復

紫風幻影 出世頻挑戰 龍乂沙加
誰是冇品之人??
大家請投票吧
呢句野,分明係魔塚既人開既角色啦.仲要開埋d英文字lovebb456789
你敢唔敢講你係遊戲道叫咩名呀?
又唔見你開個魔塚同其他團名黎做比較?
仲有,人地玩比武,輸左同贏左都冇分別,唔可以稱為有品或者冇品吧?
如果龍乂沙加真係咁有品,就唔會走入去虫虫度幫衰人啦.
回復

多狗魚...白裝打喇...沖裝沖能蒙左ar個 子風幻影
係到曹狗住個細頻...路過的人[[bao_13]]
回復

紫風幻影甘都叫嘈住哂個大頻?_?".. 甘虫虫叫咩-_-?".. 定係你小玩xD?  小玩的話吾會怪你路過-_-"
回復

我係小玩...but就幾次見到金裝強人子風幻影係細頻挑人機
有人白裝撩佢打就扮掛機...路過的人[[bao_13]]
回復

w0w`..   點解差甘遠既d對話.. 吾止甘小吧@v@?.. 平時虫虫出大頻仲多野睇啦.."
點解冇哂既而家-,-?` 定係你針對紫風幻影喔?_?".. xD  有冇完整d既對話俾我地睇喔?.. 想睇清楚D啵..@o@" ...
γαη☆° 發表於 11-3-2009 01:06
咁我都可以話你幫住紫風幻影姐~
回復

咁我都可以話你幫住紫風幻影姐~
kaikai5328 發表於 11-3-2009 02:24

好明顯幫啦-_-"..   我係佢老婆..  講真實而已xD
不過冇話甘樣有吾有品既.."   赤壁尼隻GAME打打殺殺一定有嫁啦-,-"
回復

頭像被屏蔽
回復

老婆 唔係會員話我知 我都唔知佢地上樂古 整左個咁既投票出黎^^
冇所謂吧 由佢地點樣講 公道自在人心
唔係魔塚亂開紅殺我地會員 我地亦唔會轉去蜀國同魔塚打
大家立場唔同 把口係佢地度 佢地鐘意點講 都可以
係度只 ...
紫風幻影 發表於 11-3-2009 02:39
撩你 就要撩返人 .日日有人死又唔見你跟住一齊死?
回復