打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有感而發,反映玩家感受(gm 可以入黎睇下)

對於你地由人人送閃,最後得小部份人有......我真係好嬲

30SEP晚上返到屋企,見到你地出左個公告,真係嬲到打左去你地客服

個男仔聽左, 一開始同我用強硬既官方口吻同我講, 真係想問下,你地係咪咁對customer ga???

之後真係火都黎, 只係想講. 你地公司大力公開宣傳, 人人送閃, 之前發生左問題話要回溯,

ok, 要維護game平衡, 接受. 但你地通知都冇,一下子話轉抽獎, 仲要d得獎名單係有d玩家冇玩

加上個d玩家用左好多錢去玩(有d係同團gei,唔好意思借你地出黎講,sorry).......我想問,你地gm內定ga?

定係同佢地fd先比佢地先呀??? 你地咁黑箱作業,點叫d玩家服呀?? 仲要你地之前公開話人人送,now

就唔係,咁係咪姐係欺騙我地玩家,欺騙customer ar. 你地咁大間公司, 代理咁多game. 原來係用咁既手

段搵錢ga??

我自問都有比錢玩,但冇人地比左幾万至幾十万去玩, 人地比咁既錢玩到神裝, 咁好正常.

但你地只係照顧佢地利益,咁我地呢d玩家點ar???有就你好彩,冇就快d走ar??

咁樣做customer生意ga? 同你地customer service講,只係only話反映, yesterday 打電話上黎仲要

比人咁對待,咁姐係點先?????

個customer service話, 因好多玩家既意見係叫唔好送, 但地又想d玩家開心, so 改為抽獎,

話, 我起度(論壇)同大頻都未見過有玩家咁講wo....係gm認為係咁,定係gm問d fd意見,定係老作呀??

你地幾時有做過意見調查呢???

你地都好好笑囉,雖然呢個論壇唔係你地官方控制,但你地gm都起度公佈官方消息, 咁姐係係咪你地起度

公佈所有野,你地都當係吹水,可以唔認ga???但呢個論壇係你地官方指定, 官網有連結黎wo~~~~

如果你地唔認呢個論壇,咁仲乜要有連結ar???

其實好多玩家都起度反映意見,你地有冇去睇,or 有冇用心去解決gei~~~

如果你地有任何意見,可打比佢地 37115511 or 佢地主管 MS YIM (個CSR 話,我諗佢有水我)反映返啦...

佢話d玩家咁樣反映意見ga,有錄音,會比返赤壁營運小組聽wo

我就放長雙眼睇下佢地可以做乜?

講真,當初對你地真係好大期望, 不過經過呢之之後,真係好唔開心.....

我自己都估唔到, 為左打機(呢隻GAME) 令到自己咁嬲......要打電話比你地投訴,

隻ONLINE GAME 唔得最多唔玩GEI.....不過今次比我既感覺係,你地公司真係好唔得囉.

對於你地既處事手法,真係不敢苟同
回復

我想知  你點   同客服d人講
回復 支持 反對

OK啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!唔公平GE野太多 點都好
回復 支持 反對

完全唔覺客服會理我地感受[[onion_43]]
回復 支持 反對

我想知  你點   同客服d人講
諸葛謹 發表於 1-10-2009 14:19

同我以上講既內容大致一樣....不過自己個刻真係超燥底...............

小得佢好金.......好耐冇試過小足45MINS.......

不過,以家起度諗, 人地都係打工, 佢地未必控制到隻GAME點安排,

只希望係,佢地赤壁營運小組真係聽下大部份玩家意見而已.......
回復 支持 反對

10/1(四)人人嘗閃活動更正公告
10/1
親愛的赤壁玩家您好:

人人嘗閃活動網頁中,每天限額人數正確數字為「每天最少20人」。由於之前進行了回溯的關係,此活動更正開始日期為9月30日。
如有關活動更正資料令玩家做造誤會,赤壁營運小組在此送上萬分歉意,引起玩家不便敬請原諒。

因玩家反應熱烈,本星期四至五(10/1至10/2)的名額會增加至「60人」,兩天得獎總名額為「120人」,希望更多玩家可以得到獎品囉!

適逢10月1日為國慶假期,名單會延後於10月2日統一公佈。

赤壁營運小組

咁姐係點??? 姐係有D人有,有D人冇啦,同我YESTERDAY NIGHT 同你地客服 ALVAN (拚音) 講D野....

姐係呢D係你地解決方法????

GM 你地唔好再避開個問題啦.....出黎正面d 去解決啦
回復 支持 反對

對於你地由人人送閃,最後得小部份人有......我真係好嬲

30SEP晚上返到屋企,見到你地出左個公告,真係嬲到打左去你地客服

個男仔聽左, 一開始同我用強硬既官方口吻同我講, 真係想問下,你地係咪咁對customer ga???

...
petertang312 發表於 1-10-2009 10:01

應該唔係內定掛,我岩岩退出左赤壁都中@_@
回復 支持 反對

計我話最好自動寄去比各人遊戲信箱,人人有份,永不落空!哈
回復 支持 反對