打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
話說,係呢個世界上,係有公平呢兩個字,但你開post既目的唔係還自已一個公道,係食飽飯冇野做,人有竉你冇竉你就嘈人吸你野,如果你有雙刀我冇,得把忍刀,我係咪要唱你多我一把刀屈死機?奪寶明知冇竉會蝕底就唔好0n99用手汁野啦,彩虹島仲有其他人既存在,你咁樣唱人即係目中冇人,你仲以為自已岩哂?=]醒下啦小朋友,社會不會為你改變,所以人就要追隨社會既步伐,好好記住。
回復 支持 反對

注意!而家係你奪唔到寶眼紅人地!奪寶唔用竉係你先做得出,如果你唔滿意人地汁得快,咪唔好去奪囉,懶慘情咁,冇公平?寶得幾件,游游開掛就唔公平姐,人地咪同你一樣哂時間打箱,人人都得30分鐘,有咩唔公平,人有竉你冇竉係你既問題,所以奪唔到寶係你自已要負既後果同責任,要長大了,不要把問題推到別人身上!
回復 支持 反對

人地追求既公平就係........全世界都就佢,姐係共產黨思想,自我中心!你以為你咁樣唱衰人地就人人都就你,現實冇呢回事,你冇竉,係事實,你比人吸寶,係你做成既結果,所有野係你一手做成既,你嘈咩姐?
回復 支持 反對

由頭到尾,冇竉係你自已既問題,講咁多野都係想自圓其說姐,吸?人地打緊嫁,個ser你嫁?開樂古博同情?冇呢回事嫁,因為每一個人都有兩隻明亮的眼睛55岩定錯,好明顯吧,不要一錯再錯了
回復 支持 反對

開始發現開post個位講野變得9唔撘8,智障既咪阻住個樂古運作,你老母生你咁辛苦做埋哂d智障野視為不孝
回復 支持 反對

岩岩睇番見幾好笑咪回下囉~3~
回復 支持 反對