打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爽歪歪族員(魚/←暗淡無光→) の膠魚狂吠show 詳情入內 by悠

關閉 [複製鏈接]
個個都有錯..無謂再吵
回復 支持 反對

個個都有錯..無謂再吵
回復 支持 反對

bb點引怪! 比D MG打一下都秒啦!
回復 支持 反對

你12點搶,15分鐘我開喇叭,到30分你返黎,時間有咩唔岩?
lojacky1245 發表於 7-1-2011 21:15

wow~~膠魚再一次講大話 攞架黎丟
等我再拎多張圖黎比大家睇啦 ^^
e張係我返到黎 同佢傾到一半既時候影既, 時間12:21
傾左咁多句 正常人應該都諗到 我肯定係12:21已經返到同佢講緊野

圖片我會刪去其它人士既對話
但會留下開頭[家族]、[給]、[從]等字眼,證明我並無刪去同魚之間既對話
對照返魚自己擺上黎既圖對話內容就知,e張有齊我地最開頭既對話 時間12:21am
回復 支持 反對

你有冇改圖我就唔知,但係差果幾分鐘,我覺得無需汁著,同埋爆粗就係我唔岩,我講聲sor先,但係,我都係覺得你身為一個老手,你都好應該問聲,講真,我真係見都見唔到你,我唔知你係咪一開波就係左邊,因為我既小地圖就係睇唔到你既!!
回復 支持 反對

正所謂...無人打,就自自然然有人去搵場打...
而且..個場無寫名.....囧....

魚你自己都係老手囧...

下次你就算人不在,你都開住個掛打囉囧..
你打緊唔會有人專登行黎搶你場....
回復 支持 反對

我講粗口係我唔岩,但你身為一個老手,好應該知道,你明知睇到人地係帶升緊既,我覺得你係咪應該問聲有冇人打呢 ...
lojacky1245 發表於 7-1-2011 21:16

乜你都知講粗口唔岩?
乜你都知自己應該帶緊人?

你話"見到人帶升緊應該問下人地打唔打先" <--見到人打緊個話直頭唔洗問都知人地要打啦 笑
不過我完全見唔到你有帶緊喎定係你認為自己掛梯 = 已經帶緊人?

前前後後+埋夠曬5min 就算返左城買水都夠曬你來回幾次
(不過你隻ac好明顯唔係去左買水 而係掛係梯度唔打怪囉)

如果你有返d家教,比返d品德,禮貌地講你要帶人
即使無左個場既原因  係因為你自己走開左咁耐
相信好多人都會願意讓返比你

可惜完全唔見你有檢討過自己,而係不知廉恥地開post+喇吧
如果你無做e d行為,我相信都唔會有e個寫出真相既post出現

bb點引怪! 比D MG打一下都秒啦!
lojacky1245 發表於 7-1-2011 21:17

借問聲你邊忽睇到有人話你"用"bb黎引怪呢???
好心提你一句:眼殘快d去睇醫生

個個都有錯..無謂再吵
kaiman9 發表於 7-1-2011 21:57

1.請問用正確途徑去搵場地 有咩錯?
(難道掛梯唔打 都要霸住場地就岩?! 咁我開10隻bb 每頻一個 所有場都係我既???)

2.
比人惡人先告狀 係度開左post,我見到後才決定開post寫出真相,又有咩錯?
(難道要由得其它人誤會我 我都唔寫出真相澄清事實???)

3.
發現某膠返到黎第一句係屈我搶佢場,開埋喇吧,
我都百般容忍,我并無開喇吧 而係耐心打字講個情況佢知,我又有咩錯?
(膠魚自己擺上黎d圖入面睇得好清楚e個狀況)

4.膠魚胡亂作d時間出黎,聲稱我係30min後先返黎,我將佢講大話既證據擺上黎,又錯嗎?
(如果佢唔講大話  人地就唔會有機會篤爆事實吧!!)

依4個問題你心裡知道答案,唔好再講e d咁不負責任既說話 Thx!!
回復 支持 反對

回復 56# Sapphire*

我係見唔到有人行過,見唔到有人打字問我會唔會打!如果見到,我即家會開口啦!@!
回復 支持 反對

回復 57# gamee

咩叫 乜你都知自己應該帶緊人?
我相信你唔係眼殘,你應該見到下面有bb有被人帶升既ac,好明顯個場係人地帶緊升啦!
我唔係走開左,我一直望住個mon,但我一個人都見唔到,一個字都冇見有人打出黎!你開掛打左大約30min,人地以為你開掛打通頂,大佬,我帶緊升嫁,你試下你帶緊升比人搶左個場,咁你會點做!
回復 支持 反對

回復 57# gamee

1.請問用正確途徑去搵場地 有咩錯?
(難道掛梯唔打 都要霸住場地就岩?! 咁我開10隻bb 每頻一個 所有場都係我既???)
你隻bb打到怪嗎?我相信你都應該有一隻可以打到火車既ac
惡人先告狀? 我只係知道,你開掛打左30min,我又見唔到你,我以為你搶場!
4.膠魚胡亂作d時間出黎,聲稱我係30min後先返黎,我將佢講大話既證據擺上黎,又錯嗎?
我一定冇講大話,一定有30min,你自己影相都12:26分啦,我講"有人"果陣,大約係11:50分.,之後我先去開喇叭!
回復 支持 反對