樓主: lojacky1245
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對於早前誤會膠悠搶場事件

關閉 [複製鏈接]
好心你講sor就唔好話人膠悠啦...
回復 支持 反對

好明顯係完全無講過~
仲要死都"話"自己講粗口有歉意
↑ (對於e個所謂既歉意 大家就自己睇喇~~~佢自己話有)
喂 係咪未捽乾淨d眼屎 睇清楚!我邊忽有話過你講粗口要澄清!??

-----------------------------------------------------------------
最好笑係 大家去睇睇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4075171&extra=page%3D2&page=8
膠魚無啦啦自己走黎"聲稱"講粗口有歉意
膠魚下一句係:我講粗口唔到你教訓我 要教訓我應該係我既長輩
我無咁得閒教訓你喎 咪自作多情 ok??

緊接住下一句 膠魚又黎自相予盾~~
膠魚話:你唔可以用d攻擊性既字眼去話人地
真係咪係度搞笑啦好無
乜野叫唔可以?你老幾?管我呀家下??
定係你以為自己係我長輩 ~~

讃!
回復 支持 反對

又要屈, 又要認衰, 但又要串咀, 講真條魚有冇諗清楚自己想點,
一D骨氣都冇, 唔"居"就死手牚啦, 一係認衰就就唔好串串共

PS: 好耐冇玩, 路過而已, 一直不爽這條魚
回復 支持 反對

話人膠自己仲膠- -
回復 支持 反對

回復 21# lojacky1245

冇-.-
回復 支持 反對

又要屈, 又要認衰, 但又要串咀, 講真條魚有冇諗清楚自己想點,
一D骨氣都冇, 唔"居"就死手牚啦, 一係認衰就就唔好串串共

PS: 好耐冇玩, 路過而已, 一直不爽這條魚

讚好!
回復 支持 反對

好心你講sor就唔好話人膠悠啦...

讚好!
回復 支持 反對