查看: 22775|回復: 54
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 黑貓の遺言

關閉 [複製鏈接]

黑貓 の遺言 -
       想不到..本人也會有退彩的一天
                                                 曾經想過不要放棄彩虹島 -
                                        今天要放棄了哦! -
                             吾知點解要退-
                                      總之就想退囧. .
                                            好多謝咁多位朋友陪左我1年有多......
                      FIFI , 醉醉, 蚊蚊 仲有好多好多既好好好好好的朋友當然吾小得;
               本人深感榮幸xP

亦都吾會忘記你地Q^Q
本人係彩虹島玩左1年有多拉.....
比人昆過吾小TOT xd-.-
多數我開親poz都係話比人昆左-v-認識我既人都知我笨ma!成日比人搵笨= [
其實我都5知我仲會吾會上番彩;{
得閒會上下既.                  

玩下時裝咁拉;_
想搵我加我msn啦各位charlottev3v@hotmail.com
  本人所有ac交油藍莓接手=]她是只新手一名  不要誤會                                                         
本人有幾隻acc;-如下[吾打符號-口-]

黑貓萌夜;

姬路春
                                       淚 (都5知點解d人叫我淚-.-明明加埋符號讀星之淚!
                                                                  月-_-"
                                                                   喵情
                                                                                         兔仔豬
                                                                                         芣要煩莪
                                                                                         無情無義
(各家族想既就踼我啦-v-反正再溜係到都係托~~~

附1張小圖v0v有緣再見=]
回復

6969= =?
回復 支持 反對

係呀jk-__-69呀我係
回復 支持 反對

曾經的老公x_x
回復 支持 反對

=__="oh bb jan
回復 支持 反對

無我名ge 但都算贊你一下掛