打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 聚緣山莊 犽乂 無聊搶怪-_-? 此作警惕..已取消新回復

關閉 [複製鏈接]
見你標題寫"已取消新回復" where?定係我會錯意
既然我已經睇到就回下你

當時我已經清楚問過, "犽"表明係針對"暖笠笠"家族而黎
你無自知之明可以直接去問犽本人/暖笠笠既當事人
------------------------------------------------------------
而我一到場 已經當住全族人面前問暖笠笠既當事人事件經過
暖笠笠既當事人指出,出事前"犽"已經係艾城內講過:唔好比我見到你地暖笠笠d人升lv
後來 就係水1比"犽"搶怪

之後我再係全族面前問:既然係暖笠笠既事 點解暖笠唔理
暖笠笠當事人自己講出 "暖笠得2個人理 其中一個已經有開喇吧"
我問 咁另一位係邊個
暖笠笠當事人指出 係暖笠笠族長,本身有黎 但黎到後拋低一句話就走左
我地族d人係無開過喇叭
Jerry;] 發表於 5-3-2011 09:06

當時咁多對眼睇住某人開喇叭 你都可以咁寫
邊個係度作故仔 心知肚明
點解仲可以咁厚面皮係度話人亂作

最後.犽根本就係無理由地去搶怪
是但講個原因就了結呢件事
Jerry;] 發表於 5-3-2011 09:31

犽講明針對暖笠笠而黎,你自己族員口供同犽完全一樣
你唔理自己家族係你既事 我唔會講d乜
全件事你錯在想推得一乾二淨  一直推落花都身上

我亦都係因為開族已搞到犯眾憎.
所以我先解族..
Jerry;] 發表於 5-3-2011 09:06

彩虹家族何其多 又唔見其它族長會有咁既情況
以前同你傾過幾句說話 本來都覺得你無乜野
依家我開始明白點解你會犯眾憎  898
回復 支持 反對

好像好出名咁wo佢^^
回復 支持 反對

j哥呢派做左d咩 剛玩回<-----無知的我~,~
用分身睇家送到又話比人打埋個族
好混亂 囧
回復 支持 反對