打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 事情得到當事人聯絡,del p0st

關閉 [複製鏈接]
按鍵的確已經合法.如果唔係彩虹110lv以上既ac有9成會封哂,仲有,彩虹島係有10個ser提供既.至於你未見過公路掛只不過係你見識少,你唔可以話你未見過就確定佢唔存在.
回復 支持 反對

爽YY一向係咁架啦...
回復 支持 反對

按鍵的確已經合法.如果唔係彩虹110lv以上既ac有9成會封哂,仲有,彩虹島係有10個ser提供既.至於你未見過公路 ...
疾風乂銘 發表於 8-5-2011 20:01
合法?唔好講笑啦. 只係你個人認為合法化炸.

而gm有幾可系彩虹島捉掛. 直d黎講係唔多理易隻game

我另外玩緊果隻game都有同彩虹差唔多一樣既外掛(都係gameone代理),

又唔見佢地唔捉?
回復 支持 反對

只好怪你無知吧,你覺得呢隻game已經冇gm睇?咁你咪試下bug隻家族耳戒囉,睇你會去左邊?總之捉又好,唔捉又好,藍眼都冇做錯,相反,你打佢個場d怪唔去轉ser,你先係有錯既人.
回復 支持 反對

只好怪你無知吧,你覺得呢隻game已經冇gm睇?咁你咪試下bug隻家族耳戒囉,睇你會去左邊?總之捉又好,唔捉又好 ...
疾風乂銘 發表於 8-5-2011 20:20

我冇話喱隻game冇GM, 我係話唔多理.
如果佢地成日捉就當然好啦=]
而 非法修改設定 我係唔會做,會唔知幾多日 永久凍結 的
----------------------------
你係都應為佢冇做錯,
咁使用外掛, 影響正常既玩家冇得打怪升lv, 唔通真係冇問題?
回復 支持 反對

如果佢真係開掛/按精 既話; 即係唔係佢搶你怪喇=]就算佢真係開左掛黎打公路,應唔到你,咁佢係冇搶/踩你埸/怪 bo~
回復 支持 反對

轉ser咪得lor洗搞甘多野=.=
回復 支持 反對