打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] :~:§ 未來一個月,本人將盡力協助處理版務 §:~:

唉....係呢個版只可以睇到你一個月......

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
榤奇 + 1 我一直都在

查看全部評分

回復 支持 反對

其實什麼逼使你突然走回來,
字面上已有3位,再加1位好像又多了
或者你都默認,某些有點能力不足,
破壞了你對 ...
東郭先生 發表於 3-6-2011 00:02

重點已講,就不必再玩踢爆吧:lol
回復 支持 反對

一個月後.....暑假,當然是盡情投入遊戲...XD

...
... ...

沒啦,看情況吧,不曉得能否撐住...(主 ...
榤奇 發表於 2-6-2011 18:00

加油吧!盡力而為,問心無愧!:handshake
回復 支持 反對

我本身只是文學小品版主 (看來大家都誤會了我是天龍版的)
經申請後,現在身兼兩版版主 ...

PS. 如果我本來就是天龍版版主,我不會容許之前的某些罵戰 / 洗版式討論帖 ...
榤奇 發表於 2-6-2011 18:29

奇版咁講,似乎暗示緊另外三位做唔到嘢咁喎!;P

其實我覺得,罵唔罵戰真係好睇觀點與角度,

大家討論擦槍走火產生火花真係在所難免嘅,

只要唔觸犯版規,適當嘅包容將可增加討論嘅積極性。呢一點,現時三位版主都做得唔錯架!

吓吓槍打出頭鳥只會令到天龍版死氣沉沉。

當然,某啲視版規如無物,版主們執行職務是理所當然的。(只可惜樂古版主們嘅權限實在.....)
回復 支持 反對

奇版會理舉報區加分嗎?
另外回答問題答得長盡又不是最快回,會加樂點嗎? ...
dolphin413 發表於 2-6-2011 20:24

加嗰啲樂點真係咁重要嗎?
回復 支持 反對

樂點好似冇咩用 對我黎講-0-
回復 支持 反對

奇版咁講,似乎暗示緊另外三位做唔到嘢咁喎!

其實我覺得,罵唔罵戰真係好睇觀點與角度,

大家討論擦 ...
真天龍戰神 發表於 3-6-2011 10:16

罵戰...一旦出現粗話 / 嚴重侮辱他人的說話,立封...

其他我不管,激烈的討論刺激人氣..............................................................
回復 支持 反對

加嗰啲樂點真係咁重要嗎?
真天龍戰神 發表於 3-6-2011 10:25

急於升級的話,重要。
無意用作任何用途,樂點只是小小的認同 / 鼓勵
樂點好似冇咩用 對我黎講-0-
tony3100 發表於 3-6-2011 10:45

這一點我也想過...樂點除了某些時候用作搶封測帳號,或者買道具卡使用,就沒有大用途...
回復 支持 反對

罵戰...一旦出現粗話 / 嚴重侮辱他人的說話,立封...

其他我不管,激烈的討論刺激人氣.................. ...
榤奇 發表於 3-6-2011 20:11

絕對同意,當相方連最基本嘅尊重都欠奉嘅時候,就已經消失咗討論嘅意義喇!
回復 支持 反對

急於升級的話,重要。
無意用作任何用途,樂點只是小小的認同 / 鼓勵

這一點我也想過...樂點除了某些時候 ...
榤奇 發表於 3-6-2011 20:13

其實可以發言的話都冇乜分咩級別的,這裡需要閱讀權限的帖子不是很多。

但仍然感謝奇版對在下的鼓勵。^^

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
榤奇 + 1 什麼鼓勵=.= 別說笑

查看全部評分

回復 支持 反對