查看: 2204|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 純粹多口(關於大族既爭吵)

關閉 [複製鏈接]
事先講1句
本人並5屬於你地咁多個大族
開呢個po
都只係純粹想發表下心聲
你地講到..「和約」
我覺得好好奇..
e+人玩game 你地玩game
玩到要用和約來約束大家..?!
我覺得好好笑lo~
e+我地5係玩緊game咩..?!
你地咁樣玩法 同出面個d大公司傾生意有咩分別..?!
個個開哂大喇叭咁嘈..
咩都未了解就踢人出族..
1個又話要退彩 另1個就係彩入面嘈
如果冇做錯事又洗咩驚人地話..?!
又洗乜搞到要退彩..?!
其實呢d都係你地大族既事..
本人純粹認為..
5係好關我地既事
你地開哂喇叭嘈..?!
咁又點 我地又5會幫到你地
你地只會越嘈越勁 s0..問題都係未解決
你地如果要成班嘈 其實可以搵個安靜既地方嘈嫁
何必個個開哂喇叭搵交嗌
你地嘈都5係第1次
嘈親咪又係搶場呀個d..
咁嘈落去都5係辦法嫁係咪先
大家不如諗個實際d既方法(e.g向gm提議[雖然我知係我有生之年都5會見度呢1日])
不過都好過大家日日係度嘈呀

以上純粹本人既意見
如果要嘈我既你地即管嘈
如果呢個世界連想講出自己對事情諗法既地方都冇
咁我決定退彩..
回復

再+1句
族與族之間
原來你地係睇個族幾lv先去定奪人地好5好..?!
咁係咪1lv既族永遠都最差..?!
回復 支持 反對

十分認同!!
的確,平心靜氣解決問題實在最佳方法!
可是,若有人存心搞事,無風起浪的話,你又如何忍受?

文文,你也是其中一個主角的朋友...相信你都清楚他的為人
他都一直希望大事化小...最後亦寧願犧牲自己來減退衝突
但是,若然有人得寸進尺,即'每日打怪都比某族族員引死'(當然有更多滋擾)...你又如何忍耐?

如果冇做錯事又洗咩驚人地話..?!>>>>這句話雖然說得漂亮,但有人亦會利用此借口從中左梗!
試想一下,若他日你也被人加上'昆狗''搶場狗'等罪名,,,你又如何忍受?失節事大!
其實最好的解決方法就是拿出証據來,你說我搶場,先拿証據,切勿胡亂編織!

可惜有人持住高lv,就一口咬定別人搶場...到現在,還未有証據(圖或對話)!
當然高lv的那位至今仍未有悔改之心,反而處處翻舊帳!!!
名聲對於任何一個人都十分重要 無論在game又好,現實也好...
一句道歉還人清白 何樂而不為?
身為高lv的那位,身為家族的族長,沒有証據請不要"生枉白做",否則惹人憎恨!
回復 支持 反對

讚好!
回復 支持 反對

玩遊戲最緊要開心....
打到傷和氣......
打機應該有機品會好D...
另外我覺得彩島隻GAME好快.........掛..
回復 支持 反對

起你另一篇野 已經覺得你講得岩!
公道講句 大家安安分分 打自己個場 咪得
回復 支持 反對

十分認同!!
的確,平心靜氣解決問題實在最佳方法!
可是,若有人存心搞事,無風起浪的話,你又如何忍受?

文文, ...
YQ1234 發表於 26-6-2011 00:43

第1..我同佢係咪朋友以經係曾經既事
佢e+變成點我都5知
要證據係1定既
但某族就因為你地族而冇風生事
我相信都5會
難道佢地想出名..?!
你地幾個大族個名都出哂名
族員搶場..搶怪..引怪引死人..
邊個拎得出證據就係邊度贏
但你地呢件事雙方都冇證據
如果拎為人出來講..
相信你地自己族會幫返自己族..

你講得岩 如果我比人話係昆9
我的確會火 但呢d都係個人既事
本人既解決方法就係私底下解決
再5點先再開喇叭解決
昆9呢d野都係要證據
係買緊水個陣比人搶左場我諗好多人都試過..
但係又5係得1個場
轉個ser 咪乜都搞點lo
10ser爆哂既咪其他地方打lo
好過日日咁嘈法呀 係咪..?!
回復 支持 反對

當然任何事就必須有証據支持啦
我都相信'搶場'這些事件肯定由人為+誤會所做成
但是 如果他們有實質証據 我心服口服!
既然他們沒証據 憑甚麼話人搶場? 憑一己之詞?
客觀証據必須的 否則就不要再說下去!
反正這些事沒完沒了!

難道佢地想出名..?!>>不想猜測
但冰封三尺,非一日之寒...明顯是次事件是為導火線而已

你說我主觀也好,証據就是一切,無就等同屈
回復 支持 反對

但係你地咁嘈落去又係辦法..?!
你地嘈落去
ok..5係1個大問題
但你地有冇諗過我地局外人既感受先..?!
回復 支持 反對

雖然我唔算一個局外人
但係我感受 同你100% 一樣
回復 支持 反對