打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 片面之詞 憑什麼?! 何為搶場? 理虧" 妒忌?

頭先佢都講左,佢放你個名係証明我地無針對你地族!
我要重申一次我地自問絕對無針對你地族每一個人!至少從來無挑起過罵戰!
我真係好懷疑其實係咪你地一直唔妥我地,用埋呢D所謂既事黎借題發揮
回復 支持 反對

回復  YQ1234

其實我自己都唔係好明 同夜影個post&今次件事有咩關係囉
不過佢無啦啦放埋我個名上去個post ...
kenchanqaz 發表於 5-10-2011 15:06

我係以你做事例  你有權出聲  但無權係到亂咬   話我地<<搶場>>?? 你邊位呀?

你係咪有天眼通?.?  睇通曬事實ga全部9.9?
回復 支持 反對

我都吾系花都 我又吾系搶人場 我又吾系搶人場戈隻屎忽鬼
我點解要系帖入到 哈哈 講野經下大腦先;)
回復 支持 反對

1.e件事我係以個人身份同你講
2.我由頭都冇 都冇話過你搶佢場
3.我只係想同你講番 我同你果件事
4.我對佢果件事 係1d興趣都冇

重申1次 我完全冇任何同你嘈既意思
回復 支持 反對

你KEEP住玩都知冇左雙開 試問一個人係同一部機 係多用戶開彩虹島點同時睇住個場?
被動? 有人叫你係個場度掛? 唔好扮LA

BTW 接返我上一個POST 你心諗人鬼知 你一早識問人GE就係度嘈LA
回復 支持 反對

回復 24# kenchanqaz

甘既話就疊埋心水 乖乖地系汁邊食花生算啦;o
回復 支持 反對

1.e件事我係以個人身份同你講
2.我由頭都冇 都冇話過你搶佢場
3.我只係想同你講番 我同你果件事
4.我對佢果 ...
kenchanqaz 發表於 5-10-2011 15:13

甘請你收聲 拍謝
回復 支持 反對

回復 26# 朔§__x

一早食緊啦
重申番1次啦  我由頭都尾都冇講過夜影搶人場
所以我都冇亂咬任何人

我係以個人身份 起到發言姐~~~~~
回復 支持 反對

你KEEP住玩都知冇左雙開 試問一個人係同一部機 係多用戶開彩虹島點同時睇住個場?
被動? 有人叫你係個場度掛 ...
Keith_Li 發表於 5-10-2011 15:14

唔好意思 我單戶雙開到~.~ 只怪你無能

重點: 問人係基於禮貌  唔問一樣可以  請睇排頭行事 Ss風sS定立的
回復 支持 反對

回復 25# Keith_Li

殊 你開吾到 只系你無甘既能力 吾代表宜家無得單戶雙開
更何況 我地需要切身處地的諗埋距既現況?對不起 我地只系普通人 未至於甘聖賢
所以啦 話 知 你 姐 ; ) ~ 你見吾到系你既問題 吾系我地既問題洛 我地點知你做緊咩 我地點知你系咪路過
吾通得閒見到有條人掛系到都問聲有冇人?呢樹你地頭咩 既然吾系打手 又無人講場有人 吾通吾打
鋼都場有幾急需 keep住玩既人都知 影話濟 弱肉強食啊 戈隻屎忽鬼二手預子都話過啦  高lv就系大撚哂;o
回復 支持 反對