打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 綜合音game吹水post

SDVX 決賽曲...玩到一半會 隱藏 score 和 名次 ....之後還會隱藏判定線w
回復 支持 反對

第7回魔騎 好像有點易... (第95回 打到魔騎...可是之後玩了6回... play 數還是98回....所以  play 數 是 一次 計半回 ??)
可是 第7回剛力就第2首就死了(中間就 VOL 完全反應不到www)
回復 支持 反對

Museca  免費玩左1次 3首都"優" ...但係唔太識玩 (第3首打 bad apple 有只定轉向 同 有d 位 好初見殺...可能因為我開左個 ~2.3 hi speed)

艦娘方面今次易到爆...(甲甲乙),E3 三場斬殺,3日活動突破...在e2慢撈天城和e3找780...

Sdvx generator start 貴到 ...  到底邊個set 到香港個個咁貴? ( generator light start 8 credit, generator start 最盡到 30 credit... 台灣都只係20credit...)
回復 支持 反對

唉,而家我發覺要打maimai都唔係咁易,玩既人愈來愈多,我覺得機既數量已經係香港供不應求
每次去到都要等 ...
victor609 發表於 27-2-2016 19:16

其實有邊部機唔係咁 ...jubeat 多到咁都有時要排...
回復 支持 反對

講返北角GW
據聞部份大小業主都反對係GW原址搞機鋪
亦希望政府唔好比GW續牌
(我唔記得晒有咩理據 其中一個 ...
Torchic╳小火雞 發表於 27-2-2016 20:52

附近係有機鋪...但係 比我個感覺係好大煙+冇正常青少年會玩ge 機.. (冇入去睇)
結果E+去打機正常都係要去VZ...
回復 支持 反對

怎麼 我的 Panic Holic 不見了...(SDVX)
我確定之前是我一個人有打完 拿雙A 可是近排去玩的時候完全找不到Panic Holic 這首歌...
----------
終於打到 大宇宙 EXH B 和 Max Burning EXH A...
回復 支持 反對

港島區玩家繼續表示沒人權...
回復 支持 反對

SDVX 1/4 的 特殊譜 太有病了wwww
https://youtu.be/TPXJr1lxFRY
回復 支持 反對

近依兩三代七段難左少少一開始brainstorm考皿
第二首 Twelfth Style 考念力.....
唔係, 考交互
第三首UBE ...
casiopea 發表於 3-4-2016 22:15

一見到個brain 字就會自動 腦補 Brain Power (ry

SDVX 近牌都成堆人等...打5場都要成2個半鐘...
回復 支持 反對

差D唔知 點入返黎 E個post - -
回復 支持 反對