查看: 1767|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[服務] △▲代做任務▲△

有意叫我代做任務 pm我
可入數/I-GASH

你入左數叫我/俾點,我幫你洗任
新兵戰士                              1個B解
爆頭王                                 2個B解
刀鋒戰士(自備巨斧/一刀/關刀)     $20I-Gash
神鬼戰士                               $20I-Gash
魔鬼終結者                            $320I gash (入門幫起,睇你個lv而再降價)

冒險奇兵(自備任務重置卷)         $80I-Gash
百戰先鋒(我走場)                    $60I-Gash
虎膽妙算     最少2日                $60I-Gash
最強的夥伴                           $80I-Gash
爆走族                                 $80I-Gash

炸彈超人                               $80I-Gash
殭屍獵人         500隻殭屍        $40I-gash
升槍 升刀                             $40I-gash  黑白升金紅$60i-gash

城市獵人/關卡門神/不死鳥      1場 $20I-gash 5場 $80I-gash
雷霆魚鷹毀滅者/卡曼契毀滅者 5場 $20I-gash  40場 $120I-gash
黃金右腳                              $20I-Gash
中場發電機                            $20I-Gash
中場魔術師                            $20I-Gash
不破壁壘                               $20I-Gash
鋼鐵守護神                             $20I-Gash

成功例子

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

幫災霸?
回復 支持 反對

災場1場$20 =,=貴到
回復 支持 反對

回復 3# grt63543

要一個鍾打一場
回復 支持 反對

回復 4# hungpaul01

原來1個鍾就20蚊1個鍾汁到幾場
回復 支持 反對

城市獵人/關卡門神/不死鳥      1場 $20I-gash 5場 $80I-gash
hungpaul01 發表於 14-4-2013 14:35

唔好怪我用詞...
你呢個價完全係膠價!
一場廿蚊?
食水未免太深!
回復 支持 反對

唔好怪我用詞...
你呢個價完全係膠價!
一場廿蚊?
食水未免太深!
血映雪 發表於 16-4-2013 18:06

問一問幾錢一場?
回復 支持 反對

Push
回復 支持 反對

城市關卡下水好似有d貴...
我見人地都係6百多$幫完任(100)
回復 支持 反對

PUSH
回復 支持 反對