打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關閉

關閉 [複製鏈接]
玩家匿稱: SinG   
Msn:   sing1472004@hotmail.com
回復 支持 反對

Originally posted by bigbigbb at 2006-7-20 05:50:
族長你通常會係邊個ser出現架??你唔講我加唔到架喎...

現在/where指令是全Server也查到
回復 支持 反對

唉.....諗諗下都係唔入啦,,sor>,<

[ Last edited by 偉◇wai on 2006-7-20 at 05:39 PM ]
回復 支持 反對

外交官係唔係25仔??
回復 支持 反對

Originally posted by 大口喱 at 2006-7-20 16:03:
外交官係唔係25仔??

點解咁港...bao_26= =
回復 支持 反對

我要入呀∼∼∼
玩家匿稱:極速猛風
(仲有一個:五行神)
Msn:samsamsa20032000@hotmail.com
(p.s 要講俾我聽係爆爆王既人,否則會刪左-o-)
我想要ID:00005

對啦∼外掛既人同洗戰績既人接唔接受-_-?
(p.s 我冇試過∼想問下姐)

[ Last edited by 五行神 on 2006-7-20 at 09:56 AM ]
回復 支持 反對

我加左你好友喇公會長~~(叫定先~~=v=+)其實...唔駛搵到你或你上線,打指令/who ─=嘉文☆"就可以看你既資料同加你好友=v=+

我要00005或00006號位~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(p.s.板主唔好當我灌水而扣我分啦拜託唔該~~~)
回復 支持 反對

哇哇 yaya 都不錯拉 搞左幾日個公會....希望多d人再加入
回復 支持 反對

Originally posted by 五行神 at 2006-7-20 09:52:
我要入呀∼∼∼
玩家匿稱:極速猛風
(仲有一個:五行神)
Msn:samsamsa20032000@hotmail.com
(p.s 要講俾我聽係爆爆王既人,否則會刪左-o-)
我想要ID:00005

對啦∼外掛既人同洗戰績既人接唔接受-_ ...

接受
id號不是族員自定,是加入的順序
Originally posted by bigbigbb at 2006-7-20 10:07:
我加左你好友喇公會長~~(叫定先~~=v=+)其實...唔駛搵到你或你上線,打指令/who ─=嘉文☆"就可以看你既資料同加你好友=v=+

我要00005或00006號位~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...

同樣id號不是族員自定,是加入的順序
回復 支持 反對

我要入呀唔該
爆名:CrissAngel
回復 支持 反對