查看: 11569|回復: 58
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Darren Shan 討論區

關閉 [複製鏈接]
有冇人睇過呀
vampire系列(完)12本
同埋
demonata系列(有3本)

全部睇晒....好想佢快d出第4集

第一個系列...係講吸血鬼...(有中文版) 不過我睇英= ="

唔錯...講個細路去睇馬戲...之後去搵個表演個人...(係吸血鬼)...佢都變左做吸血鬼
咁佢要離開屋企...展開佢既旅程

(佢個fd都想做吸血...但係個吸血鬼(mr. cripsley)話佢d血太evil= ="唔得...
咁個主角做左...佢話佢背叛佢-0-...佢就做左吸血鬼hunter(遲d佢好勁)

最未個作者會同第1集有關~我覺得咁幾好

有12本= ="

你想知點勁就睇下本書啦....

第2個系列係講怪獸...有3個主角(有一個未出)
係講一個主角既家族有病...(會變狼人既病= =")
之後要解除個病就要同一個叫lord loss既怪獸大佬玩棋...每win一次就可以變一個人冇病...(佢個朋友...有病) (有病!!! 如果有病就係佢細佬...)

第2本係講第2個主角...佢有次旅行...怪獸出黎搞野...捉左佢細佬...想save番佢...佢入左d怪獸個世界...識左d魔法c...佢本身識整d門(由x星 去 y星) 但係佢唔知...咁d魔法c教佢....佢咪做埋魔c...= ="
咁之後咪去搵佢細佬...個問題係...(之前有一日佢係屋企玩d燈...(佢個人自己會係隻眼到見到d燈)...之後佢玩玩下暈左...起番身個時有個細佬!!! 點解呢~~
個書名叫demon thief...(自己諗下點解...

第3本...講番第一個主角...(宜家出到第3本ja...好想快d出~.~)
話有個大名導演想搵佢uncle 幫佢拍戲...
去到個到...一路拍戲...一路有怪事發生...
後面唔講喇...講左你地就唔會睇....
呢本講埋個主角又識用魔法~.~

宜家出左3本

第4本10月出呀!!!正!!!!

總之好正啦....試下睇啦

好多地方都有得買...
time square pageone啦...12本一定有...(英文)
中文就commercial press有咖喇...

[ Last edited by rkelvin on 2006-9-7 at 08:20 PM ]
回復

囧rz 我想問係咩尼?
回復 支持 反對

咪書lor..我介紹左...

中文好似叫向達倫...
回復 支持 反對

Originally posted by rkelvin at 2006-8-9 09:46:
咪書lor..我介紹左...

中文好似叫向達倫...

-V- 可能有埋封面會比較好
回復 支持 反對

最後有埋logo..我要入索引
回復 支持 反對

好...我整埋...不過d封面好變態...
回復 支持 反對

Originally posted by rkelvin at 2006-8-9 09:48:
好...我整埋...不過d封面好變態...

我知..英文板 係好多骨頭咁既
回復 支持 反對

個書名係向達倫大冒險~!!
我又睇哂12集lu...
中間d內容又寫得幾好~!!
不過最後個結局悶左少少~!!
回復 支持 反對

Originally posted by C.朗拿度 at 2006-8-9 09:51:
個書名係向達倫大冒險~!!
我又睇哂12集lu...
中間d內容又寫得幾好~!!
不過最後個結局悶左少少~!!

這本書連j.k都話好睇..我諗我遲下都會睇
回復 支持 反對

係呀...唔記得講...係jk 介紹人睇....

我睇英文版...原汁原味~

[ Last edited by rkelvin on 2006-8-9 at 10:03 AM ]
回復 支持 反對