查看: 81557|回復: 63
收起左側

[版務公告] Kicks-Online版 問題投訴意見區

如有 問題 投訴 意見
可以在這裡發表
注意只是關於本版的問題
遊戲問題請到本版發帖發問

回復

g.如要聊天,請使用「發放短訊息」

係開POST聊天 定係係個POST到聊天?

希望版主 說明

e.為免涉及誹謗罪,若話題涉及批評某商店、雜誌等,不得公開全名或地址。(如批評「大家樂」,應寫為「大卡樂」等等

但係其他版都有呢D情況出現....同埋...點解會涉及誹謗罪= =?

好似無觸犯法例架喎....我以家夠可以話大家樂D野食垃圾  唔通又係誹謗= ="

同埋你係講誹謗 係該會員涉及 定係 樂古涉及?

希望版主說明。

i. 所有post 放片,放圖 必需要有至少5字感想以及不少於10字的內容.

呢條 係亡魂會員開既圖片區 已經出現 但係未見版主你作出任何行動

咁又點解?....

f. 如會員有任何投訴、舉報、查詢,可發放私人訊息給版主或在投訴區發貼。

咁如果覺得版主 處理不到 可以自己PM超版 討論嗎?

2) 若重覆topic均會視情況刪除。

如果內容不同又如何?

我希望版主可以說明。

1)嚴重規條 ----扣分15分/刪除文章
  a.文章、網友名稱及個人資料不得涉及粗口﹝包括近音、諧音、外語﹞、暴力血腥、色情、令人噁心的片段

暴力血腥都唔得@@????姐係全18禁= =?

噁心片段 可能係好有意義 有其他會員鍾意 咁一樣照扣15?

如果D 片要KICK入上傳空間睇 上傳空間 有粗口 又要扣15= =......?

希望版主 說明。
回復 支持 反對

之前求序號和賣D人......
比人減分!!!!!!!!
個板主都無道理!!!!!
無lala減分!!!!
之前D人求序號係有需要,減分做咩姐!!!
支持的人請回!!!
我地要為我地要我地權利作出反應!!!!
減分無良!!!!還我分數!!!!!

我要彥版主合理解色~
唔好要澳版主食死貓!!
我要彥版主公開對受害者say sorry!!!!
快Dsay sorry!!!!
回復 支持 反對

RE #2
g. 即係話如果想傾計就唔好亂開post,,但係傾返同本板相關既就得
e. 誹謗罪係適用於各會員和商店、雜誌等
i. 有關於感想問題,,你所指,,亡魂既post已經作出處分
f. 如果你真係覺得我地幫唔到你,,你當然可以pm超板
2. 同topic但唔同內容既話則不會關題,,所指既係又於網絡問題引指重複既先關
1. 我相信所有板都係唔會比人講粗口,,同埋我相信玩kicks online唔會出現暴力血腥、色情、令人噁心掛,,,KICK入上傳空間既又另計

原帖由 ew005069 於 2007-7-11 17:24 發表
之前求序號和賣D人......
比人減分!!!!!!!!
個板主都無道理!!!!!
無lala減分!!!!
之前D人求序號係有需要,減分做咩姐!!!
支持的人請回!!!
我地要為我地要我地權利作出反應!!!!
減分無良!!!!還我分數!!!!! ...

因庶求ac /賣ac已經唔再適用,,所以我地關題只係會扣返開post個2分,,如果扣多過2分我可以加返比你

回復 支持 反對

分..........
你指扼定以係what先
回復 支持 反對

請問大約幾時會攪比賽?
回復 支持 反對

回復 #6 CKT10 的帖子

公測開始先
放心一定有比賽
回復 支持 反對

原帖由 CKT10 於 2007-7-11 19:40 發表
請問大約幾時會攪比賽?

其實比賽依個問題,,由於kicks-online內已經設有聯賽,,如果,再另外搞既話我怕會太多,,如果你真係想有既話,,我會盡量安排
回復 支持 反對

原帖由 __彥]] 於 2007-7-11 19:44 發表

其實比賽依個問題,,由於kicks-online內已經設有聯賽,,如果,再另外搞既話我怕會太多,,如果你真係想有既話,,我會盡量安排

Nakuz係大game壇, 係應該有自己既比賽的
如果怕麻煩, 可以攪杯賽先, 唔攪聯賽住
咁比賽場數會少d
回復 支持 反對

原帖由 CKT10 於 2007-7-11 19:50 發表

Nakuz係大game壇, 係應該有自己既比賽的
如果怕麻煩, 可以攪杯賽先, 唔攪聯賽住
咁比賽場數會少d

唔係也,,個聯賽係隻game裡面有,,game裡面既球會都要參加個個聯賽
回復 支持 反對