打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Kicks Online 交易區

小弟東ToUcH退隱KICKS online【出售33Lv Dmf】

小弟|東ToUcH|退隱KICKS online.....

能力方面:我會放圖片俾你地睇..吾想多講

技能方面:由於全部都系永久的關系..所以賣貴少少個Dmf...

圖片網頁:鳴謝【肥華】
 技能
.飛翔射球
.高速鏟截
.中埸頭鎚
.頭鎚解圍
.銅牆鐵壁
.鏟獲
.鬥爭
MSN:wherelive_little@hotmail.com
回復 支持 反對

300點收st or am or cf ac
回復 支持 反對

用樂古分換kicks點數 有意pm我
回復 支持 反對

賣32lv cf
可換30up wf/cb
回復 支持 反對

回復 支持 反對

第1個係Hu文21lv cmf有永久技 有插花 lav咩射 剪刀 +1頭 咩都加個 eg:耐力 速 槍 咩都友加個la
第2個係杜斯。山度士18lv cf 有+1頭狂加近射
第3個係賓斯馬14lv mf 咩野都冇只+中射
3個ac都係同一脹號
可換點 or換25lv上ga am sm 最好電交  換錢 要談談地方
有咩係到講我會答返你ga or見到我其中一個ac可以密我
係kicks到我識甘多人冇理由唔信我ga 係米先 !
回復 支持 反對

賣kicks ac~~
AC名 : 阿倫史密夫
位置 :AM
聯絡方法 :msn--->ling92591925@yahoo.com.hk
價格 :加msn傾
回復 支持 反對

AC名 : 費蘭度托利斯
位置 :st(頭18近射,跟住全頭)
資產:92點數,20萬積分,+7頭永久,永久中旋
買st另送22dm
ac名:*馬斯查蘭奴*
位置:dm(頭十點加跑,跟住頭18 級加搶,最後全部加頭)
資產:無特別資產,同上同一個ac!
聯絡方法 :bmf20041004@hotmail.com
價格 :加msn傾
回復 支持 反對