查看: 10819|回復: 34
收起左側

[綜合討論] 隻GAME比網龍搞到一獲泡

連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁,又唔理玩家投訴
話咁快又有外掛~仲唸住呢隻動作GAME唔會咁快有~不過唸一下~冇外掛又點叫網龍代理呀~~~

仲有勁多人比人爆acc,一d保障都冇

一隻咁好既game就咁比網龍.....收左皮.......  

搵雲起代理好過/.\

網龍搞搞震..........廢又要爭住代理...

回復

搵云起同網龍差唔多
一樣搞到一獲泡
有唔少好GAME比佢地搞到冇人玩!
回復 支持 反對

我都俾人爆左ac= =
搵橘子代理仲好掛我諗..(可能只係要收錢姐
回復 支持 反對

(((連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁)))

想問連線關網龍咩事....網龍又唔係網落供應商,連線係玩家自己的問題
點解我玩又唔見人話LAG..自己又唔lag..可能人地電腦廢

((((仲有勁多人比人爆acc,一d保障都冇)))

仲有勁多人比人爆acc?就要問下佢地自己..我出生到而家玩game未俾人爆過...冇用現金買遊戲錢
冇同朋友講過自己的acc

((((話咁快又有外掛~仲唸住呢隻動作GAME唔會咁快有~不過唸一下~冇外掛又點叫網龍代理呀~~~)))

你舊知有外掛?外掛你出嫁?

((((一隻咁好既game就咁比網龍.....收左皮....... ) )))
自己唔玩..唔好詛咒隻汁..人地要玩..台灣大把人玩

我唔係針對你...我想講的是..唔好咩野都話個代理商...如果係自己代理隻game咁又點?
一個月汁粒?
代理商都係人搞出來的..他們不是十全十美..他們不是萬能

你估起一間公司好易?
唔好咩都話間公司的問題la

如果雲起..橘子..網龍..等等代理商汁左仲有得玩咩????有game俾你地玩就好la..唔好咁多怨言
唔好沉迷遊戲啊
回復 支持 反對

上面果位唔好咁肯定..
我都比人爆左acc..我玩左咁多年game 第一次比人爆
我冇講果id and pw比人知,冇去網吧..定期掃毒
咁樣都比人爆左..真係有d 無言
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc9909 於 7-1-2008 14:44 發表
(((連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁)))

想問連線關網龍咩事....網龍又唔係網落供應商,連線係玩家自己的問題
點解我玩又唔見人話LAG..自己又唔lag..可能人地電腦廢

((((仲 ...

你係咪第一日玩online game,定係你電腦常識小
個server係網龍自己,佢server廢自然會lag,點會唔關佢事

acc果度唔使講啦,你見識少我唔怪你,不過淨係呢度都唔少人比人爆左,人地直頭係hack你acc,根本唔關有冇同fd講pw事

外掛你見唔到唔代表冇,我見住d台狗用pvp掛機,4xlv 掛一晚都升到2lv,我相信一定唔只淨係呢個外掛
回復 支持 反對

我都覺得連線個方面有d問題
真係咁易比人爆ac? @@"
我都聽人地講過下~
回復 支持 反對

搵智(灌)or爛燈代最好!
隻game成日彈game=3=
ser又係小!
我次次都入43(最小人加最後)
都彈!
另外回一回4樓!
我都係和記@.@
不過lag都唔lag!
網龍果d game出左幾個月就一定有外掛嫁啦!(好似xx國新起左d大野
之後又比人炸左咁=.=)
出外掛果d好似針對住網龍咁=3=
網龍一出新game
d人就超快速咁研發外掛
回復 支持 反對

都唔知邊個咁勁- . -出左幾個月就研發到外掛..真係服左佢= =
會唔會係其他代理商..@@

仲有我都話唔係針對你羅...你冇睇???仲有我係弟3次玩online game-.-
我好少打機..但都係上樂古..傾下online game野
用電腦做攻課整網頁...整論壇..成日係樂古話咩game咩game   lag
.咁唔係咩game  d server都廢??我弟二隻玩的game-勁舞...雖然而家冇玩..但係見人成日話lag..
咁又廢???係lag就咩都話代理..代理...咁廢的代理汁晒..你會唔會好開心??

第一就係你電腦的硬件是否符合遊戲的最低要求或建議要求,通常達到建議要求一般情況

都不會產生lag的現像,除非同一個畫面出現大量玩家。

第二你的網絡問題也可能導致lag的情況出現,香港現在很多網絡遊戲的伺服器都架設在台灣,大部份寛頻公司在香港都聲稱10M或以上,但出海就爭好遠不過一般都足夠應付網絡遊戲,但可能會比較不穩定。

第三 遊戲的伺服器人數太多導致負荷不到而產生lag的現像,出現這個情況時,全server既人都都同你一樣,要等遊戲公司解決。

*******路尼亞隻game  基本配備  顯示卡  係 nvdia

而家唔得行..聽日烤試要..溫書下次先講
回復 支持 反對

吉仔係最好= =佢夠勁起馬!!!!!!!!
網虫搞到係咁跳GAME...真係廢過云起...
ACC我都比人爆2個= =明明40幾個陣就來10大...
一個唔該幫我爆左= =又重練!!咩都無哂...
真係!@#$%^&*()
回復 支持 反對