查看: 1492|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

jagex新手一問

唔該請問點先可以打到魔法師側面個隻紅色28lv龍呀
回復

要做任先打都家- -
去占仆c 都做..
就得 - -  做完會比把白色的劍
回復 支持 反對

搞錯左  係佢比把劍你去殺左佢..個龍要殺3次先可以打死- -

打完之後把劍會比左你

希望幫都你啦
回復 支持 反對

咁把劍係邊到先拿到呀~唔該
回復 支持 反對

占仆c係邊嫁~唔該講比我個
回復 支持 反對

佢係varrock城個水池  左下小小  有個藍星啲星就係啦  但係唔記得左點做- -
回復 支持 反對

我都唔知點做...我知佢係邊...但唔識做
回復 支持 反對

去 varrock centre 西南角 (地圖有藍色既 quest icon), 問個占卜師有冇 quest
去 varrock castle (向北), 問西南面房的那個 knight 有冇 silver light, 佢會叫你攞 3 條 key
第 1 條: varrock castle 西北角, 行樓梯上去上面問個 captain 攞
第 2 條: 去 varrock castle kitchen, 攞水, 去 kitchen 出少少個 sewer, use water with sewer, 之後落 varrock manhole, 轉左去到盡頭攞 key (限時 1 分鐘, 地圖有紅點)
第 3 條: 去 wizard tower (draynor village 南面), 上一層, 比個 wizard 骨頭 (好似 27 舊)
之後返 varrock castle 比個 knight 3 條 key, 佢會比 silver light 你
番去個占卜師度問佢咒語 (你要記低)
去打隻紅色既 demon, 佢冇哂 hp 之後, 禁番個咒語就 ok

p.s. 如果你想打多幾次, 就唔好唸個咒語 -,- 完成左 quest 之後係唔可以再打佢...
p.s. 2 這是以我幾年前既記憶... -,-"
原帖由 xhuix2005 於 1-2-2008 19:38 發表
搞錯左  係佢比把劍你去殺左佢..個龍要殺3次先可以打死- -

打完之後把劍會比左你

希望幫都你啦

不是只要一次嗎?
回復 支持 反對

我知佢係邊...我都唔知點做...但唔識做
回復 支持 反對

你可唔可以詳細d講或者比d圖我睇呀
回復 支持 反對