查看: 2536|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

可唔可以幫我汁一汁個陣AH,大家THX

關閉 [複製鏈接]
大家幫我汁一汁個陣,,防守唔係好得,

牙古路

美斯

J高爾                                                 艾朗連奴

馬菲奧
                                            艾辛

艾殊利高爾                                                            巴利
                        希利加                LONI

後備:加拿斯,ZORO,雲達華治,牙祖安奴,艾殊利楊格,賓施馬.拿母
回復

原帖由 2322220122 於 12-2-2008 18:30 發表

牙古路

美斯

J高爾                                                 艾朗連奴

馬菲奧
                                            艾辛

艾殊利高爾                                                            巴利
                        希利加                LONI

後備:加拿斯,ZORO,雲達華治,牙祖安奴,艾殊利楊格,賓施馬.拿母

你位GK係?
回復 支持 反對

施治=]  可以點改都得個陣
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

如果你個巴利係維拉果個
咁就係成條右邊防線最大弱點
佢冇乜特出能力值

loni、希利加本來邊隊傢
回復 支持 反對

打錯,係希汀加=] 咁條防線係點搞好!?
回復 支持 反對

巴利係熱次 新星果個

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
[H]csyuenl -2 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 2322220122 於 12-2-2008 18:30 發表

牙古路

美斯

J高爾                                              ...

你左,右邊防線都係進攻型嘅後衛,換一換就應該OK架啦,
不過而家足球嘅大方向好似係進攻,要買一個防好D嘅邊後衛一D都唔易
買士砵亭嘅Veloso佢打得好多位(防守個方面)
另一個人選我都唔知用邊個好
我覺得艾比度都OK

純粹係我少少嘅意見

LONI
咩人黎架-.-
用車仔嘅Alex,Terry,Terry唔洗我講啦,Alex嘅防守都唔錯而FK方面更加唔錯
回復 支持 反對

loni  係我唔知係邊度搵既新人,後生,數值唔錯,者係中場同前鋒d位都ok!?
回復 支持 反對

會唔會其實你個陣都有問題
搞到防守唔掂
回復 支持 反對

原帖由 2322220122 於 13-2-2008 14:36 發表
loni  係我唔知係邊度搵既新人,後生,數值唔錯,者係中場同前鋒d位都ok!?

咁你用佢我都冇意見,你嘅中場同前鋒都OK阿古路,美斯,艾朗連奴,艾辛我都冇意見,J高爾可以換左佢,不過唔好賣佢喎,我比較鐘意用後生D嘅球員,用華倫西亞嘅David Silva,至於馬菲奧我就唔係好識佢

P.S後方中堅位用米卡李察士都幾好

你嘅後備:加拿斯,ZORO,雲達華治,牙祖安奴,艾殊利楊格,賓施馬.拿母
可以放棄牙祖安奴(如果係國米個個,姐係而家借左去聖保羅個個)

艾殊利楊格,賓施馬,拿母,雲達華治同加拿斯我都冇意見,大家都知佢地係勁人,係唔係?

所以我冇咩意見

呢個我都唔識呀→ZORO囧
回復 支持 反對