查看: 1493|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Finally

頭像被屏蔽
回復

其他人呢?

希望好運陸續有來
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我都好想去 dk =\
希望總有一日可以同你地去玩 =]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實我去過兩次 dk .....
第一次...同 2 個 best friends 去打 dk
大約第3隻rex , 就drop左 d axe
我係負責打 superme 同 prime
但因為 lootshare .. 好好彩個d axe 我o羅到
跟住我個 friends 話想去 bh 度 share =.=
但我唔想 share
(我唔係貪心~ 只不過我覺得係宜家 rs 既情況 . share 好浪費時間 (要去 bh) )
就算係佢地o羅到 d axe ~ 我都唔介意 ka .....
不如用share 既時間打多幾次 dk 仲好 la
但佢地又係我 d friends ...唯有 share
其實已經過左 1 week la ... 都 share 唔到...因 bh 太多人.. rules 又多..根本share 唔到 =.=
所以我已經唔多想再同佢地打 dk =\
回復 支持 反對

...I dont have barrow armon
mean i cant play DK >.<
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

.......man [[onion_50]] where is my d axe
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對