打印 上一主題 下一主題
收起左側

Fashion Show(Med level)

邊度有呀\_/ santa 1gp 咋嘛! d robes加加埋埋都係2M左右咋嘛\_/

唔信我講既野?唔信既你HIGH ALCH SANTA睇下係咪1GP囉\口/ 吼!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Nakuz Name:ric007
Runescape Name:ice man343
點解你會參加呢個活動? : for fun, coz everyone is joining!
唔色 post 張 photo, 唯有比個 link 你地...請見諒

回復 支持 反對

有d唔公平wor,member 一定cool好多多.
回復 支持 反對

Nakuz name: acountseller
runescape name: 00x 00 x00
why i join this activity: because im bored

im cool.jpg (5.75 KB, 下載次數: 4)

im cool.jpg
回復 支持 反對

RSN: freaky0216
Reasons : FASHION FTW

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Sorry for posting 2,coz i jsut want everyone can see both pics

I would like to use the 2nd one as mine
thanks!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ric007 於 23/2/2008 05:48 PM 發表
Nakuz Name:ric007
Runescape Name:ice man343
點解你會參加呢個活動? : for fun, coz everyone is joining!

唔色 post 張 photo, 唯有 ...

圖片網址前加 即可。

已幫你加了。
回復 支持 反對