打印 上一主題 下一主題
收起左側

火版建議!Nakuz Runescape ClanChat是時候創造歷史了!

我都同意 prince 既想法, kick 左可以解決一切嘛???
我答你: 不可以

以我自己所知某 forum 都經常 kick 嘈交或攪事份子, 唔通 d members 就唔會
等一個鐘後就會入番 cc 唔嘈咩?? 咪又比人 kick 只會仲愈嘈愈大獲添, 我會係 cc
叫佢地私下 pm or msn 嘈夠佢, 唔好令到係 cc 既人不安, 要做一個 cc 既管理員
同做一個版主差唔多, 要去控制會員節制自己才是可行既方法, 如果下下一見唔妥
就 kick 人, 就會比人話番亂踢人走一樣, 回想番上一年我係樂古都出過一個 post 就係
比人"秋" 我後腳話我亂踢會員一樣, 如果一個管理員可以控制得到個 cc 不是一件好
事嗎??

如果一個經常只會踢人出 cc 既管理員, 我相信都會有好多人都唔鍾意, 而且只會令到個
cc 愈少人入的, 若果真係有一 d 頑固既攪事份子一定需要用一定既方法令到佢地暫時離
開 cc 啦...

至於話係 cc 有人亂 report 人, 只要在 cc 說話冇錯既話, 我相信亦都唔係咁易比一 d  "有心人"
去有機會 report 到任何一個人, 我都入左樂古 cc 有一段時間又唔見我比人 report 過,
只要自己係 cc 小心說話又唔 break rs rules 我相信果 d "有心人" 唔會咁易 report 到人,
而且今次 martin 事件比我地知, 我地樂古 cc 有一 d 咁既 "有心人" 係到, 大家咪小心言行囉,
唔係可以點丫, 我都唔知誰是這 "有心人"

回復 支持 反對

原帖由 933032 於 8-3-2008 16:15 發表
火版說:http://sheujm.loxa.edu.tw/magic/Magic3.htm 玩一次可破解可得金星獎勵。
哈哈, JK-v-'

根本全部唔同[]

咪係lor, fake人既

講到熱心貢獻我都有D,寫左個program 比大家玩rs方便D
不過要獎品就唔敢左,得閒約埋帶我去玩clan war就得嫁啦

KenderClient1.4xdsp1.zip

40.43 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 0

我都係用佢玩rs ka

回復 支持 反對