查看: 1532|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

E+係WILDNESS 係咪冇左玩家PK=0="?

我好耐冇玩 一玩返點解 全部唔同晒= ="
E+ 係wildy 係咪冇左玩家pk-.-?
同埋係clan war死左係咪唔洗跌野
回復

原帖由 隼王子 於 24-3-2008 16:29 發表
我好耐冇玩 一玩返點解 全部唔同晒= ="
E+ 係wildy 係咪冇左玩家pk-.-?
同埋係clan war死左係咪唔洗跌野

而家已經冇咗wildy好耐lu~

好懷念以前同朋友一起PK的日子[[bao_50]]

係clan war死左係唔洗跌野既~[[bao_36]]
回復 支持 反對

原帖由 maxycy 於 24-3-2008 16:34 發表

而家已經冇咗wildy好耐lu~

好懷念以前同朋友一起PK的日子[]

係clan war死左係唔洗跌野既~[]

咁E+ 既WILDY有咩用-0-"正係見佢D LEVEL係到
回復 支持 反對

簡單講一句...

冇用!!!!!!!!!!!!!!![[bao_18]]
回復 支持 反對

無wildy, but有bh.一樣都係pk嘅地方
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 wesleyku 於 24-3-2008 19:05 發表
無wildy, but有bh.一樣都係pk嘅地方

BH係咩黎= =
回復 支持 反對

BH short for Bounty Hunter. 是唯一一種mini game 可以殺player 及取其item .

我這個完全沒玩過, 所以不能詳細解釋, 大約就是這樣
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 24-3-2008 08:07 PM 發表

1.to kill green dragon
2.to mine runite ore
3.clue
4.mb for the god spell and more..

無得係wild 結隊pk....
無得係green dragon度殺autoers...
無得係wild的agility area殺人....
無得殺做clue的菜烏....

很懷念以往的日子,wild是rs的靈魂
靈魂沒有了,rs也不好玩了
一切都已成為回憶
回復 支持 反對

原帖由 maxycy 於 24-3-2008 17:02 發表
簡單講一句...

冇用!!!!!!!!!!!!!!![]  

之前mine runite ore好有用,賣左1k hkd,而家唉..........
回復 支持 反對