查看: 15124|回復: 3
收起左側

[影圖分享] 今日發現最新Freeze MV - shibaza 在PS STORE可以免費 download

真係感動~~
又多一隻全高清MV 可以在ps store入面download喇~
大家快d上去download啦~

頭先順手搵埋個新聞稿:
Freeze 性感狂熱森巴舞 瞓沙地在所不計
Freeze首個全高清MVShiba-Za』於『HiTV』播放
一向以性感形象見稱的Freeze,最近以全高清拍攝森巴hip hop新歌『Shiba-Za』MV,MV 將於9月30PS3的首個遊戲機高清台──『HiTV』播放!大家可到『HiTV』下載,免費觀看MV精彩片段。

在歌曲監製陳煥仁的悉心指導下,Freeze
首次以英文唱RAP,感覺新鮮,Freeze更以强勁發聲及森巴hip hop演繹MV,必能令大家感受到『Shiba-Za』活潑性感、熱情迫人!
回復

freeze 正呀~~~[[onion_51]]
回復 支持 反對

點解呢區厄貼都冇人理嫁-,-搞錯.
呢個mv我有睇..根本唔似高清..重差過480
回復 支持 反對

點解呢區厄貼都冇人理嫁-,-搞錯.
呢個mv我有睇..根本唔似高清..重差過480
.殺死你. 發表於 1-1-2009 21:51

真係咁差?
唔會呀~
回復 支持 反對